Съпруги, чиито мъже пътуват 14

• 29 575
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
 flower84  Hug, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БАЩА ТИ!

# 616
flower84  Честит рожденник  Hug ЖИВ ЗДРАВ ДА ТИ Е! Страхотна почерпка . много благодаря Simple Smile)

# 617

flower84 Да е жив и здрав още много години татко ти!А ти да го радваш.
Много голяма почерпка,вземам си от всичко за негово и твое здраве.
Liliqn,радвам се ,че си се поуспокоила.Ще спират ли някъде или на рейд ще се качват в Истанбул?
На "Смолян" синчето ми си кара стажа,ама то май беше отдавна/преди 7-8 години/.
Делти,аз нарочно я избраФ тази манджа,да се подготвиш за екскурзията.Пък като си рекла,че и тук има такива вкуснотии,може да ги опитаме някой път.

# 618
  • Varna
МАМЕ Р Hug
Споко бе, няма нужда от подготовка. Аз преди няколко дена ядох същото във Турския ресторант Joy Много вкусно готвят и имат много манджорляци.
МойтУ мъж и той е бил на Смолян, мисля, че преди 3 години.
flower84да ти е жив и здрав татето!!!

ЛИЛЯНЧО Hug
Вече си по спокойна и на мене ми олекна чак newsm10

# 619
  • Шоколандия
flower84
Честит ти рожденик! Да е жив и здрав и много да радва както теб, така и цялото ти семейство.  Срам ме е да си призная, че се почерпих двойно, ама много 'арни тея бАМбони Simple Smile
liliqn
Довечера ще имаш извинение/повод да пиеш едно малко, за да се отпуснеш  Hug А тук многострадалните Геновеви ще помагаме и ще ти правим компания, за да не си самичка newsm24
А на всички останали едно огромно БЛАГОДАРЯ за топлото посрещане Wink

# 620
 Здравейте, мили русалки, много сте писали сега ще се върна да ви прочета и после пак ще пиша!
 Не можах да ви поздравя за светлия празник, за което много се извинявам, но моето моряче успя да си дойде вкъщи не за една ами за цели две вечери, от което съм ужасно щастлива, както аз така и децата!
 Благодаря на всички ви че се помолихте с мен за това чудо и то се сбъдна!
 Отивам да ви чета докато спи бебчо.
На всички много  Hug

# 621
  • Varna
Арго, мълчи сигурно посреща newsm78
Хайде весели ти очони и на тебе АРГОООО newsm10

# 622

Почерпете се момичета за здравето на голямата ми дъщеря. Днес тя става на 18 години!

# 623
DELTA_DELTA   Hug, аз съм много навита за Инстамбул...иска ми се да го разгледам този град, да видя Босфора, както и да си хапна мешана скаричка, баклавичка и други вкусотии  Crazy

# 624
 mim_d Hug, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРЯТА! ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА!

# 625
  • Varna
MiM_D Hug
НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ НА МОМИЧЕНЦЕТО ТИ!!! ОТ ВСИЧКО ХУБАВО ПО МНОГО И ПОЖЕЛАВАМ!!! newsm10

и за тебе мила, че това е и твой празник
КИАРЧЕ Hug
Ще отразим и със тебе един Истанбул smile3521 Той поне наблизо! Дай само нишан newsm47

# 626
mim_d  newsm51 ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕННИЧКАТА ! С ЛЕКОТА ДА ПОСТИГА ЦЕЛИТЕ В ЖИВОТА ,ДА Е МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА И ТИ НОСИ САМО РАДОСТИ ! Почерпвам се за ваше здраве ,че бомбонки неотказвам  Joy

# 627
  • Шоколандия
mim_d Само успехи и късмет! Да преодолява всяка спънка по пътя на живота с лекота Wink, а дните й да са изпълнени само с любов и хубави моменти Wink

ПП И дай Боже, да не й се налага да пише в тази тема! Whistling Whistling

# 628
  • Brokenpromiseland
Фло, да ти е жив и здрав таткото!  

Мим_Д, честит рожден ден на принцесата...Голяма, голяма, ама все си е дете на мама и тати.

Желая и много здраве и успех в живота напред!...и много упоритост и сила, че за младите никак не е леко...

И да ви се оплача, началството реши (по незнам каква приина) да ми отреже нета от работа, така че няма да мога честичко да ви навестявам....не мога дори да ви опиша колко ме е яд.
На всичко отгоре 5-ти ден откакто сме самички...Утре имаме годишнина от сватбата..а аз пак сама.
Въобще след приятните моменти сега такъв черен облак се е стоварил върху главата ми  Sad ...имам чувството че загубих радостта от живота..Изведнъж всичко ми стана толкова сиво и безсмислено.
Лилян, ще си тъжим сега двете.

Ако искате може тази събота да си направим една срещичка из морската.Някъде хем на открито заведение, където децата ще могат да поиграят...хем някъде където няма да пречим на непушачите  Whistling  Mr. Green  Има едно хубаво заведенийце срещу "Хоризонт"..ако смятате че е удобно. newsm78

ПУФИ, ДОБРЕ ДОШЛА!

# 629

Дай да се разберем... горе главата... та вие сте още пресни дет се вика...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт