Отговори
# 105
  • София
Е да скъпа, но това беше за предишния Понеделник (22.03).  Mr. Green
А вчера (29.03.) бях на родителска среща в 137-мо.  Laughing
Проблемът е, че просто мнооого се проточи меракът ни за срещата.

# 106
Ей, ама опасни сте, така като гледам скоро ще се  срещнете Joy
Ние сме от 1 седмица голяма картинка, поремонтирахме това-онова, Мърко бше 3 дена на гости у баба си и преди да го вземем олизах цялата къща, че къртихме разни работи. И като си дойде нашето момче, всичко ОК, и вечерта като почна едно повръщане, акане, добре, че изчистих. От тогава съм извъртяла над 10 перални, вече не знам къде съм. В петък спря да повръща и започна да кашля ей така, ама кашля без почивка, вчера бяхме на рентген, БРОНХИТ, пак пие АБ, пък само не разбрах този бронхит от къде дойде. ooooh!
Не смея прахосмукачка да пусна да ви кажа, че да не стане нещо..... EmbarassedСега имаме още една стая за тапети и приключваме, другата седмица ме чака чистене, ама като се оправят всички и тръгнат по работа и ясла.
Ама то се очкаваше, че той почти цял месец ходи на ясла без да боледува, за малко да платим пълна такса този месец.......

# 107
Евито, бързо да се оправя Мърко и да посрещнете празниците здравички! Ти от къде си дърпаш Отчаяните съпруги, че нещо се запалих по тях?

На Импейшънт не и е удобно в четвъртък, на курс е вечерта.
Незнам и Мимозе и Клои как са. На мен ми е все тая кой ден ще е, мога да дойда всяка вечер след 20 часа.

# 108
За сега само Импи каза, че не може.
Клои не ми вдига телефона, пак ще й звънна.
Този телефон, който имам на Мимозе е "грешен или непълен" или нещо подобно, но Теди каза, че ще говори с нея.
Дама и Габи са О.К.
Никитали също.
Значи само с Клои остана да се свържа и ще пиша пак.

Оф, Рики кашля лошо, явно е ларингит или фарингит, или нещо такова, следобяд ще ходим на лекар.
  Tired

# 109
Ох, сега се чух с Клои, и тя не може в четвъртък.
Не знам, решавайте вие, срещнете си се в сряда, щом на всички ви е удобно, пък мен ме зарежете.
До другия път и весело изкарване.

# 110
Nikitali, предимно от замунда ги тегля, излизат всеки понеделник почти нови серии, по принцип проверявам кога ще има следваща серия тук www.imdb.com, ако пише, на следващата дата, след като ги пише тук, излизат в замунда. Hug

# 111
Много са пораснали дечицата,а колажът е страхотен,много свеж, браво на Катенок!
Да се похваля ние вече имаме стенописи по стените, очакваме скоро и дърворезба, всички играчки се водят на автомивка...
Добре че времето се оправи и не се задържаме много в къщи.
Поздрави на всички и ви пожелавам един много приятен слънчев след обяд.

# 112
След като се оказа, че и Мимозе не може да дойде утре на среща аз запазих маса за днес в 19 часа в Джепето на Кооперативния в Люлин. Маса номер 14 (това е сепарето, на което бяхме настанени лятото).
Ще се радвам да се видим с всички желаещи, а и много се надявам Джули все пак да може да дойде, макар и за малко  Praynig.

# 113
Няма да мога да дойда, но понеже ви "натиснах" да се организирате и да се видите, пийте едно за мен.

# 114
  • София
За сега съм на линия.  Peace
За малко, че мъж ми е на дежурство но ще оставя бабата с децата и ще мина.  Grinning
Джули, съжалявам, че се разминаваме.  Hug

# 115
  • София
И аз съм на линия!
Джул, другият път дано се видим. Hug

Кате, мерси за организацията. Heart Eyes

Отношенията ни с Крис са в криза ... Нещо не мога да се справя ... А само след седмица започвам работа.

Хубав ден на всички!

# 116
зимна, стели, много благодаря Hug отговориха ми на мейла.

весело на срещата Simple Smile

# 117
  • София
Джули, да кажеш как е Рики. Алекс и Косе, че и таткото се наложи да пият АБ от една такава кашлица дето от суха мина във влажна, та накрая свиркаща....мани мани, дано се оправи.  Praynig
Габи не си сама....аз още не мога да се справя с...големия.  Embarassed  ooooh!
Хайде, време е да тръгвам, че...купон ме чака... Mr. Green

# 118
Привет  Heart Eyes
Чакаме отзиви за срещата, ако има и снимки - още по добре  Mr. Green

И ние със Стефан сме малко в криза - съвсем опак е станал, а ако му откажеш нещо - рев и истерия, бута и замахва понякога  Shocked Толкова беше послушен и добричък, но нещо напоследък е "изперкъл", миличкият ми. Дано е някакъв период, направо в чудо се виждам. И вече ще стане 1г, откакто не е ял манджи - супи, готвено - не и не. Само хляб, сандвичи, сухари и питки. Слава богу плодове и зеленчуци също яде. Дано живи и здрави, ако го приемат в ДГ, там да прояде.

И с Андреа имам проблеми - отказва каши, днес пробвах и попара, на зеленчуковите се мръщи и тях не иска. Само плодови и това е. И аз ща не ща, пак като при Стефан бъркочи правя - смесвам по 2-3 вида пюрета, каши, само и само да яде разнообразно. Поне слава богу кърма има, нея не смее да откаже  Mr. Green

# 119
  • София
Здравейте момичета.   Laughing
Среща..нямаше!!!!  
smile3533
Честит ви 1-ви Април!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт