Отговори
# 90
  • София
Честит празник на всички цветенца, малки и големи, а на патерица и на Лъчезара!!! Желая много пролетно настроение и слънчеви усмивки!  newsm51

И на свой ред да почерпя, че нали и аз съм Цвете(и).

# 91
Честит празник на всички малки и големи цветенца, бъдете здрави, щастливи и усмихнати  Hug

Теди  Hug Силно се надявам да излезете скоро от тази дупка и всички да сте много здрави  Hug
Жужу, честита годишнина  Hug, бъдете винаги много здрави и щастливи  1dating luvbed

И ние вкъщи имахме именници  Heart Eyes, моето майче и племенничката ми Ева, направихме си скромно бирено-скарено парти, беше много весело, само времето малко помрачи деня  Mr. Green

# 92
  • София
Мноооого бързам....препускам просто от тук.... Laughing
Катееее, качих снимка в албума (невероятно просто, нали  Mr. Green), ако е късно следващия път. Peace Ако не...сложи ни между две красавици  Grinning, все така да му върви на момчето. Wink

Честит празник на всички малки и големи цветенца на патерица.   bouquet  Hug   bouquet

# 93
Момичета, мерси за поздравите Hug За вчерашния празник се бяхме натръшкали всички от някаккъв стомашен вирус, но днес сме пушки Peace

# 94
Честито на всички с поводи от изминалите дни   bouquet!
Вчера водих Никол на театър "Хензел и Гретел" и го гледахме до средата, когато я достраша и си тръгнахме. Следващия път повече  Laughing

Гледам няма никаква активност за срещата за довечера  newsm78. Затова предлагам да я направим във вторник или сряда вечер в Джепето. Нека всяка желаеща да си напише предпочитанията за ден и час, за да запазя места. Може и на лични.

Редактирам се  Grinning
Говорих с Габи, Импи и Теди и се разбрахме за сряда вечерта след 19 часа. Теди ще се обади и на Мимозе, а аз ще звънна на Клои. Остава само някой да каже и на Джули, защото Дама вече каза, че сряда я устройва.

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 15:26 от Nikitali

# 95
Здравейте!

Днес сме в нас, Преско е малко болен, Дарена за компания  Simple Smile

Никитка ме подсети, преди 2 седмици и аз ги водих двамата на куклен театър, Дарена за първи път, гледаха "Приказка за Ох" и тя ме очуди, издържа да края и беше послушна.Бях се приготвила психически за евентуално бързо, екстремно изнасяне от залата Grinning

Ето, днес ще ходя на тържество в ДГ на Преси и мисля да не я вземам, има веротност да се почувства във свои води там и да иска да се изявява с другите деца.

# 96
  • София
Ей....минавам за срещата да кажа.  Laughing
Четох сега назад, че се стягате за днес, ами ХАЙДЕ!!!!!
Аз в 18:30 съм на родителска за първокласника но до 19:30 мога да съм на линия в Джепето.
Джули, ако нещо изпусна тук, цъкни ми за бърза справка дали остава за довечера.
Утре ще ми е малко зор, че по доктори ще развеждам децата....иначе може в Сряда.  Peace

# 97
Още в началото казах, че от всички дни точно сряда не ми е удобна.
Както и да е, или да е в четвъртък, или се вижте, но аз няма да дойда.

# 98
спомням си, че някои от вас бяха звъняли в НОИ за справка за неизплатени суми - може ли да ми кажете на какъв телефон и по кое време се свързахте? аз имам 2 телефона: 926 1961/1971, от вчера звъня и или е заето или никой не ми вдига Rolling Eyes

кашлицата не минава, почнах АБ, казаха ми, а и доста почетох, че не е опасен. малко ми е притеснено, но лекарката твърди, че е по-добре така, защото иначе може да се предаде инфекцията на бебето.

# 99
  • София
Още в началото казах, че от всички дни точно сряда не ми е удобна.
Както и да е, или да е в четвъртък, или се вижте, но аз няма да дойда.

Embarassed  Джули... К'во съм чела....не дочела.  Embarassed Извинявай, скъпа, нали знаеш, че пък с точно теб си ми е мерак да се видим.  Hug Ама и спала...не доспала...  ooooh!
Аз предлагам направо да запазваме масичка за групичката,като гледам тя ще си е същата като предния път, за Четвъртък.   Надявам се тогава пак да можем всички да се съберем, а момичета? Grinning Все пак отдавна не сме се виждали, нека да ни е удобно за всички.  Peace
Теди, вие как сте? Оправяте ли се. Моите деца след поредната доза АБ са вече шен и познай какво е на баба им с двамата...ама нека, нали по-добре от мен ги гледала.  Crazy
Клои, надявам се и ти да можеш да минеш да кажеш как е в Софето.  Mr. Green И да ми пригодвиш една пролетна бърза програма за влизане във форма  Wink....ама след Велик ден да е.  Laughing

# 100
Пипи,аз преди известно време звънях в НОИ на този телефон: 926-10-10  и още първия път се свързах.Беше към 14.00 часа мисля.
Обикновено им пращат емайл на този адрес: noi@nssi.bg . До 2-3 дни ми отговарят.

# 101
Пипи, аз писах на този и-мейл и г-на ми отговори още същия ден, беше проверил проблема и ми писа как да го оправя. Някаква декларация ми бяха забавили от работата. Angel Karagjozov <benefits@sofia.nssi.bg>

# 102
Дамче, случва се, и аз не бях прочела, че си писала, че в понеделник си на зъболекар, та Теди ми каза.  Embarassed  Hug
Добре, да го кажем така - има ли някой, на който четвъртък не му е удобен?
Ако не, Никитали направо да запазва маса, но за колко часа?

# 103
  • София
и аз не бях прочела, че си писала, че в понеделник си на зъболекар, та Теди ми каза.  Embarassed  Hug
hahaha Ама всичките ни пере съчмата напоследък.  Mr. Green Теди значи...ама аз писах, че съм на родителска среща...мисля. хихи  Laughing

# 104
За срещата - няма проблем, само да не е в Понеделник, че съм на зъболекар.  Peace

Ноу тъ моля, на зъболекар каза!  Stop
Ако някъде скиториш, не забравяй какво лъготиш!  Mr. Green
Свои хора сме си все пак...
 Whistling
 Hug
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт