Отговори
# 75
Божееее, Тедиии.  ooooh!
Дано се оправяте бързо, че да ти е болно детенцето е кошмар!  Sad

Не знам какво да кажа за срещата - ако искате утре или за другата седмица да си изберем един ден, но аз вторник и сряда ще съм малко под пара, така че предпочитам да е в някой от другите дни.
Хайде, вие казвайте кога ви е удобно.

# 76
Дама утре не могла....

# 77
  • София
И от мен честит празник на майката, според Православната традиция! Честито и на именниците!

Ох, Теди дано бързо иминава на малката кукла, пък и на свеки! Тоз сезон грипчетата дето минават в упорити бронхити са във вихъра си. Аз нали се оплаквах, че 7 месеца се мъчих, всички АБ и сиропи за кашлица изпих, изследваха ме за КУ треска, легионела и всякакви други екзотики, та бая се бях шашнала да не е нещо туморно. Добре, че на финала се намери правилното лекарство, защото чесъна, лимончето, хомеопатията и аквасорските водорасли не успяха да се справят.
Може да е за добро, че не са ви взели в болница. дано ти да си спокойна. Прави и инхалации на Инката. Ние докато лежахме с Жоро в Токуда, с децата с бронхиолит, всичките по една схема ги лекуваха: антибиотик клацид и инхалации с вентолин на 4 часа по 10 мин.

Жужу честит юбилей! Браво на вас, аз тези с 15 годишния стаж, много ги уважавам   bouquet
А ние  сме мързеливци в нашето семейство, та не ни трябва някоя работна снаха, дето ще ни намира кусури  Mr. Green Между другото и Жоро ме кара аз да му подавам залците, не че не може и сам, но го помръзва.

Уши няма да пробиваме, че нашата госпожица размисли и я хвана шубето. Още по-лесно за мен.

Аз за срещата нищо няма да казвам, че като се точа много и котка ми минава път. Ще следя уговорките пък може да ви изненадам.

# 78
Честито Благовещение.

Теди,бързо оздравяване на Инка. Hug

Кате,мерси за колажа,много е хубав.  bouquet

Жужу,честита годишнина.Още много дълги години да се обичате и уважавате.

Емо непрекъснато иска да му купуваме нещо - бонбонче, солети, бисквити, бананче, сокче, водичка... и въобще каквото се сети, едно след друго, без да е изконсумирал предното....и много се тръшка като откажа

Пипи,все едно описваш моя Илия.А ти бързо оздрвявай. Hug

Нямаме нито колело,нито триколка вкъщи.Баба му за Коледа му подари пласмасово моторче с три колела и педали,но засега не може да го кара,само го бута с краката.

# 79
Жужу, честита годишнина  bouquet Много обич и уважение ви желая Hug

Кате, поздравления за колажа  bouquet

Теди, милата Инка, бързо да се оправя Praynig

Ние сме с ларингит, но вече отминава. Такава лаеща кашлица за първи път чувам, но за щастие беше само за 1 ден. Сега му сълзят очичките много и нослето тече Confused

Триколка имаме от миналата година, но мисля че ще му е малка вече, в смисъл че ще си влачи крачетата. Има кола, дето се бута с крачетата и вкъщи много си играе с нея, дано и навън си я кара Simple Smile А за колелата с помощни колелета не чувам добри отзиви. Съседите имат две за децата и казва, че въобще не могат да ги карат, много неудобни са направени. Пък дали е така незнам newsm78 Затова няма да взимаме засега, догодина живот и здраве!

# 80
Жужу, честита годишнина и от нас   bouquet! Още дълги години в любов и разбирателство ви желая!
Теди, Люси, много са ви сладки децата  Heart Eyes
Теди, много се намъчихте вие  Hug. Бързо да се оправя малката кукла, свеки и тя!
Аничката , Маца, да се опавят и вашите момчета и да няма повече болести!
Пипи, а ти взимай мерки, че малката госпожица сигурно доста я подрусваш с тази кашлица. Аз имам една приятелка, която страшни контракции си беше докарала от напъването при кашляне.
И ние днес имаме мини рожден ден - малката мишка вече е половингодишно човече. Равносметката е че си е утроила теглото и е порастнала с цели 20 см.
Ако се раберем за ден и час за Джепето аз мога да мина да оставя капаро. Освен това мога да се обадя на Габи, Мимозка, Вей и Импи да им кажа за срещата. А някоя от вас да се обади на Клои че и нямам телефона.

# 81
Ако се раберем за ден и час за Джепето аз мога да мина да оставя капаро. Освен това мога да се обадя на Габи, Мимозка, Вей и Импи да им кажа за срещата. А някоя от вас да се обади на Клои че и нямам телефона.

Точно това си мислех да предложа, ама ми беше неудобно да те ангажираме така.  Embarassed
Честит ви мини рожден ден, да сте живи и здрави.
Всички болнички да оздравяват бързо и да няма вече болести - нито при малки, нито при големи.

Момичета, какво ще кажете за понеделник към 18.00ч или 19.00ч?  Thinking
То ако не си дадем зор, скоро среща няма да видим.
 Mr. Green

# 82
Няма проблем да запазя маса за понеделник, само дето аз ще мога да се класирам не по-рано от 20 часа. Трябва първо да накърмя и приспя бебето и тогава ще се присъединя към вас. Ще изчакам да видя уикенда другите какво ще напишат за деня и часа и в понеделник ще резервирам.

И за да не е само спам да кажа, че и вчера не продупчихме ушите на Никол, въпреки че от 2 години има много хубави обички. Татко и се дърпа - тя щяла да си реши като порастне дали иска обици. Можела и да не иска да са и дупчени ушите Laughing. Аз му отговорих, че тя тогава ще има сигурно пиърсинг на всевъзможни места, от което на мего му стана лошо  Mr. Green

# 83
Никитали, за мен не е проблем, стига и другите да могат тогава.  Peace
Хайде, девойкиииии, в колко часа в понеделник?  Laughing
Лошо му стана на мъжо, а Никитали?  Mr. Green hahaha

Ние пък отиваме на лекар, това оченце не му минава.
  Sad

# 84
  • Бургас
За срещата бройте и мен. Grinning
Само се надявам да си взема заплатата до тогава.
Може ли някой да си остави телефона на лични,че да му се обадя за подробности?  bouquet

# 85
Здравейте!

Честит празник на всички именици в нашият отбор, и специално за Зимна приказка! Hug Heart Eyes
Здраве, слънце, цветя!  bouquet

# 86
  • Бургас
Момичета черпя ви за здравето на моите дървета. Grinning

Честит празник и на всички други ,които носят Цветни имена !

# 87
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес!

Ето и малка почерпка от мен,че вчера Лъчезара имаше имен ден

# 88
Зимна,честит двоен празник.Да си жива и здрава.

Честит празник и на всички именници днес.С гордост да си носят името.
Слънчи,честито и на Лъчезара,макар и на патерица.  bouquet

# 89

Да почерпя за моята малка именничка.

Честито и на всички празнуващи с имена на цветя, дръвчета и храсти. Да са здрави и много щастливи.

Не ми се пише, че ми е стегнато около гърлото. Иначе уж я крепим, но... утре доки ще каже.

За срещата- щом половинката си дойде от работа към 7 и съм свободна.

Общи условия

Активация на акаунт