Отговори
# 345
  • София
Пипи- Честита ти дъщеричка- Да ти е здрави и много щастлива! Да слушка и  теб и бате Емо! Hug Hug

Еви- много сте сладки с Мърко. Сигурна съм че ще се справиш отлично с такъв помощник! Hug Hug

# 346
IraMira, Честит имен ден!
Бъди все така лъчезарна и позитивна!  Hug
Жeлая ти весело морско лято!

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 14:34 от blueeyes

# 347
  • София
Eвито, честита дъщеричка! Много е сладка!   bouquet

Пипи, много се радвам че всичко е наред и си имаш малка принцеса! Чакам да я видя с нетърпение!  Hug   bouquet

# 348
Еви,Пипи,честити ви дъщерички.Да си ви живи и здрави.

С Илия бяхме 4 дена в болница с остър ларинготрахеит.Тъкмо се върнах на работа и Илия се разболя и сега 2 седмици съм болничен с него.От болницата ни посъветваха ако имаме възможност да го спрем от ясла и да си го оставим вкъщи поне до 3-годишна заради честите ангини и да направим консултация с УНГ за наличие на уголемена трета сливица.
И сега като ми свърши болничния ще ходя да си подавам молба за неплатен да го гледам поне до септември пък после ще видим.

Ирка,честит имен ден.Да си жива и здрава.

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 17:06 от Стелли

# 349
Честит имен ден на Жоро на МИА и Гого на  Валя! Да са ви живи и здрави именниците  Hug
[/b]

Честито и на всички, които си имат именници в семействата  Simple Smile

Стелли, дано да поукрепне Илия през лятото и да разреди тези болести  Hug

# 350
  • пред екрана
Честити дъщерички на Евито и Пипи! Да са ви живи и здрави, много щастливи, безгрижни, умни, талантливи и  с много късмет!

Честито имен ден и на днешните малки и големи именици!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
 аз подготвям изследвания за ясла. Малко трудно се съгласиха да ни вземат, ама да видим следващата седмица как ще потръгне. Предполагам, че лесно ще се адаптира, но времето ще покаже.

Стели, дано лятото се засили имунитета на Илия и наесен да няма проблем. Аз и преди съм писала, че до миналия септември през 2 седмици бяхме на АБ, но започнах да давам колактив и мастни киселини и оттогава само веднъж е пил АБ.
НИе ще сме от 1-10 юли на Несебър и сега заниманието на Крис е  е да гледа миналогодишните снимки и клипове от морето и да се вълнува. Simple Smile

# 351
Честит имен ден на днешните малки и големи именници.Да сте живи и здрави.  bouquet  bouquet  bouquet

Миа,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве,щастие и много сбъднати мечти.

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 17:08 от Стелли

# 352
  • до една звездичка
Честит имен ден на малки и големи, които празнуват на днешния ден!
Бъдете здрави!  Hug

# 353
Честит Рожден Ден на МИА!
Мийче, да си жива и здрава и винаги уважавана и обичана съпруга и мама!

newsm51 newsm51 newsm51

Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес!
Да са живи и здрави и да им се чува името!

smile3525 smile3525  smile3525

# 354
  • В сънния Люлин, прибулен...
Честит рожден, М_I_A!
Честит имен ден на Жоровците и всички празнуващи днес!

Честито, Ewito
Честито, Пипи!
С цялото си сърце желая най-добрата съдба за Ивайла и Дара и нека Бог е с тях неотлъчно!

# 355
Честит Рожден ден на Мия!
Честито и на всички именници!

# 356
  • на плажа
 Благодаря за милите пожелания, момичета! Много приятно ми стана. Ние вчера бяхме двама именници - аз и Мирко. Весело беше.
 Честит празник днес на всички мъже с името Георги и на всички празнуващи в днешния ден - да са живи, здрави и успешни!

# 357
Пипи , да ти е жива и здрава принцесата Hug
Честито на всички рожденички и именнички на патерица  bouquet
Ние днес се завърнахме от Венеция, доста се поизморихме от обикаляне , но пък за сметка на това доста положително се заредихме Hug

# 358
Привет!

Честит имен ден на патерица на всички именици!

Честито и на двете рожденички МИА и Вей!Да сте здрави всички! Hug

Пипи, знаЙш ли, че Дара има имен ден на Тодоровден Grinning

# 359
  • В сънния Люлин, прибулен...
ФиЛ,  Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт