Отговори
# 360
МИА, Вейхайвей, нямам навика да следя рожденните дни, но ето, че някои паметливи или наблюдателни момичета, не са ви пропуснали:
Честито и от мен, да сте живи и здрави!

# 361
Миа, Вейче, всичко най-хубаво и от мен  bouquetДа сте много здрави и щастливи Hug

# 362
  • София
Момичета, благодаря за поздравите  Hug

Честита дъщеричка на Пипи! Да расте здрава и обгрижвана с любов от малкия батко!

Аз още не отдъхнала си от едно и ме връхлитат нови изненади покрай малкия човек   Tired Днес мъжа ми докато го къпал, Жоро ревнал за някаква играчка и съпружеството забелязал издутина от дясно, подобна на ингвинална херния  Confused Направо ме обля студена пот. Сега се ровим и обсъждаме с кой да се консултираме, че то пък се нароиха едни комерсиални диктори дето ще те резнат за едната клинична пътека, без да ти има нищо  ooooh!

Днес ги водихме в лунапарка в Люлин, голяма веселба падна, а ние олекнахме за половин час с 20 лева. Ева напоследък е станала специалист да успокоява Жоро, когато той се тръшка - хваща го за ръчичка, обяснява му нещо и се понасят двамата хванати за ръка. Доживях я тази мила гледка, мислех че само ще се бият. И той милия кляфа навсякъде след нея. Ех, защо не можеше да го вземат в 3-та група със сестра му наесен  hahaha

# 363
благодаря на всички за милите думи и хубавите пожелания Hug

ние сме добре, Емо е много мил с Дара, пее й песнички, пита я "как спа", "добре ли спа" Grinning и иска да я пипа Simple Smile и за банята и сменянето на памперса помага Simple Smile

# 364
Чакаме снички на малката кукла Пипи Hug
 Миа, дано е фалшива тревога Praynig
Ето и малко снимки от Венеция, добре , че се прибрахме преди облакът да ни е достигнал.
http://danqterkiev.multiply.com/photos/album/6/DRAFT_Photo_Album_2010-05-08

# 365
MIA, Вейче, Честит Рожден Ден! на патерица Бъдете много здрави, щастливи и обичани и дечицата и мъжете ви много да ви слушат  Hug Heart Eyes

Мари, много сте готини, чудна рзходка сте направили  Heart Eyes
Пипи, браво на малкия батко Емо  Mr. Green Все така да помага  Hug

Ние оздравяхме, слава богу  Praynig Вчера ходих да запиша Стефан за ДГ, даже съм на родителска среща на 9.06  Mr. Green

# 366
Да се похваля - Малчо вече е без памперси.
Нямаме нито един "пропуск" от около седмица.
Нощният пък го свалихме пръв.
И така - да живее гърнето!
  Mr. Green

# 367
  • София
Изпуснала съм и именници и рожденници bouquet

Джул, браво!

Луси, честит прием на Стефчо!  Grinning Ти толкова навътре беше взела първо класиране.

И Крис го приеха в мечтаното ОДЗ. Не мога да повярвам ...

Да се оплача, през празниците разбрах какво е детето ти да е с 410 температура. За първи път пие АБ, но вече е по добре.

Няма ли да има някоя среща?

# 368
  • Бургас
Изпуснала съм и именници и рожденници bouquet

Джул, браво!

Луси, честит прием на Стефчо!  Grinning Ти толкова навътре беше взела първо класиране.

И Крис го приеха в мечтаното ОДЗ. Не мога да повярвам ...

Да се оплача, през празниците разбрах какво е детето ти да е с 410 температура. За първи път пие АБ, но вече е по добре.

Няма ли да има някоя среща?

Ми аре де,къде е нашата Ники да я организира ?  Grinning
Оздравявайте по бързо  Hug  аз вече направих месец и нещо в болнични. Sad
Джули ,браво!Мен вече ме е срам. Embarassed
Мари,хубави снимки,размечтах се. Grinning

Чакам да решите дали да се организираме отново на по питие,биричка или каквото и да е. Wink

# 369
Здравейте,

Катеноче, най после успях да кача снимка и на Саши. Ще се радвам ако я добавите.
За памперса и мен ме е срам, детето започна да си пишка сутрин в гърнето, пампито е сухо но през деня нямам подкрепата на майка ми, и не напредваме, тя чака да стане топло. Детето според мен е готово. Като сме двамата си казва на моменти че иска да ака или пишка. Но сме далече от варианта махане напълно.

Стелли, неприятна ситуация, дано Илия се оправя. : M_I_A това за хернията ми сеструва доста сериозно, дано не е !

GAb_i и на мен ми е домъчняло за децата и за Вас. Не съм Виждала никой от зимата. За съм да си спретнем среща, но ще помоля да е събота или неделя.  Hug

Успешен ден!

# 370
Пивет и от моя скромност  Blush

Честити дъщерички на Ели и Пипи. Да са ви живи и здравички и много усмивки покрай тях.  Hug baby_neutral  bouquet

И ние не сме се кротнали. Миналата седмица Инка като започна да реве и свива, вдигна скромните 39,2 Т и ние се юрнахме по болници. В правителствена показа колко хубаво повръща на лъскавия им под, оттам ни препратиха с неясна диагноза към Пирогов, защото имаха съмнения, че е коремчето, от Пирогов ни изпратиха в Педиатрията, където вдигнахме един скромен скандал и се прибрахме. По празниците си останахме вкъщи и Инка беше с Т 38 до 39,7. Идеше ми да рева и вия като куче. Само на ръце, само мама и никой друг. Сега сме обаче добре- ядем кебапчета на поразия и нас криза не ни лови  Whistling
Яни марширува на ясла с кеф. Обаче и там вдигнахме тупурдия, защото на това златно време децата седят затворени вътре. Лелките така ги мързи да си мръднат дебелите дупета, че...  Close

Иначе Нини е в 1 ясла от септември. В друго ОДЗ. Директорката ни обясни, че за Яни нищо не може да направи и трябва да си кандидатстваме по редовния ред. От сайта ми отговориха, че допълнително преференции няма да ни дадат и да съберем децата в една градина. Затова пък детенце имаше късмет и влезе на второ класиране самичко и без помощ. И така от септември сме на ясла.  Peace Чух много добри отзиви за това ОДЗ и се надявам вече да имаме имунитет и да сме здрави. Нооооо детегледачката си я запазвам. Попаднахме на жена, на която наистина й доставя удоволствие да се грижи за дребчовците. Така че ако сме отново болнави си оставаме вкъщи. А дали Яни ще е на ясла2 или в първа група ще реши директорката като се запознае с детето и прецени дали е узряло да е най-малко в групата. Така сме говорили. Засега е на ясла.

Яни пее песни, но не мога да разбера кои са. Луда фенка е на Грата Ганчева и ей тази песен  http://vbox7.com/play:07ea796b Иначе пее:"Айцецете аааааалоо, тетете ааааалооо.." (превод: зайченцето бяло Mr. Green)
За памперса - Яни ми каза ясно и отчетливо: Не ицкам пък! и си върши нуждите в гащите.
За псуването- беще започнала, но се спря.Сложила съм вето на най-близкото обкръжение, о мисля, че от това няма спасение.

# 371
Теди, за песните и Александър много си тананика и понеже вече не му стигат текстовете дето знае, започна да си измисля сам. Него ви си на странен език. Иначе най любими и повтаряни в момента са в негов вариант:

Мила моя мамо, сладка болаличка (добричка),
как кажа мамоо, много бичам мама.
Цели ности зная ти над мен бдяла,
песни си пяла и си ме луллала.

Баввоооо Simple Smile

Така завършва сам и съответно всички ръкопляскаме. В случайте когато се лигосва думичката мамо се заменя с какво ли не, бабо дядо и всичко за което се сети. В оригинал първия куплет е най любим.
Другата любима песничка звучи така :

Баба Марта(Гунга, Лиля, Дедде) бъзала (и) матенички възала (и)!
Според този който се занимава с него и го слуша в момента. Съответно бабите и дядовците се размазват от кеф.
По този повод все намирам по джобчетата някоя паричка, явно детето се справя добре !

Толкова за добро настроение, сега хубав ден, някой да се захваща да бачка чее ..... еххее деня сега ще свърши!

# 372
Джули - честитоо  Peace
 Аз още не съм махнала нощния, сутрин е бая пълен  Confused Една нощ се пробвах да го изпишквам - 3 пъти ставах и резултатът беше сух памперрс и недоспала мама  ooooh!
Габи - честит прием в ОДЗ  Hug каква е тази Т  Shocked Миличкия  Hug
Ами да, доста се впрегнах на 1вото класиране, защото не го приеха в ДГ, която ми е на 3мин от нас (на моята улица), а го приеха в кв Красно село (аз съм в Княжево), което ми е на 40мин с градски транспорт и пеша  Crossing Arms Още ме е яд, но такъв ни е късмета  Peace
Клои - и на вас много болести ви се събраха, дано му се вижда края вече и децата да са добре  Hug Hug Hug
Теди  Hug Честит прием и на вас  Peace Разсмя ме с кебапчетата  Mr. Green
Ане - голям певец си имате, мамин златен, като си го представих как рецитира само, браво браво  Hug
И Стефан много обича Зайченцето бяло и Мила мамо, но е главно в негов текст  Mr. Green

Стефан от 2 дни твърдо отказва да спи следобед Sad

# 373
Ух само рано сутрин май имам време да надникна тук.  Tired

Мари, много ми харесаха снимките от Венеция. Но май сте уцелили мокро време. Въпреки това най-благородно ви завиждам за разходката. На мен ми е мечта да отида на едно кино без деца.... За повече не ми се мисли. Но да си кажа, че планувам семеен уикенд след две-три седмици ... абе важно ми е да се изстрелям някъде извън София..

Люси, след като сте записани в детска градина пробвайте да направите прехвърляне. Говорете с директорката на желаната градина. Може от септември да се отвори местенце. В градините имам усещането, че е практика да са повече деца от обявените места.
Ние бяхме заплашени да живеем в 5-ти микрорайон, Яни да ходи на ясла в 1-ви, а Инката - в 7-ми. Ако си бях намерила и работа в 10-ти и щеше да е купон. Не че сега не е.
Абе някой да знае да се търси някъде юрист? Търся си нова работа, а нещо все на камък удрям... Thinking

# 374
Добро утроооо:)

Чета редовно, но не се включвам. При нас всичко върви по старому. Добре сме, Нели дивее по цял ден, говори страшно много, чак и се чудя на нещата, които измисля. Днес сутринта я събуждам преди работа и я викам да става, за да ме изпратят с тате,а тя ми отговаря - " Икам да си лежа още. Ти не можеш ли сама?" Laughing
Знае разни стихчета и песнички, но е голяма калпазанка. Когато си науми нещо, докато не го направи не мирясва. Whistling Мисля си обаче, че септември като тръгне на градинка, ще се укроти малко.
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт