За да кажа и нещо бебешко - Беа има 16 зъба, пие АМ Нестле 2+ по 150 мл 3-4 пъти на ден. Сама си се сеща, че й се пие и ме моли да й направя: "Венага паи макото! Мако, макооооо!"

е, случвало се е 3-4 пъти сигурно, не мисля, че е много, а и както казвате зависи от ситуацията. но определено не смятам, че е редно да се бият чужди деца, особено пък в яслата, където много деца се учат на някакъв ред, дисциплина и отношения - ако така се създават реда и дисциплината, на какво се учат децата и какви ще са техните отношения... за щастие Емо не се бие и не хапе, и определено му харесва в яслата, където и научава много неща. аз лично съм много доволна от яслата, мисля, че не бих могла да му дам повече от това, което получава там, ако си седи вкъщи.
... Особено ако Инка я приемат там, мисля, че все ще се намери начин да преместим и Яни... .. Въпреки, че ходенето им ще е символично докато не укрепнат. Ако решим и проблема с детегледачките...
Прегръдки за Марчело, дано няма лоши спомени от тогава, миличкия 
Милата Инка, дано бързо мине това ужасно Т, ама как така посинява 

Да ни е много здрав и много щастлив :love:

. Поне сега вече не ми отказва да сяда и на гърнето и в повечето случаи свършва нещо и там. Явно всичко при нас ще става по трудния начин. И за биберона така. В яслата заспива без биберон, но в къщи изпада в истерии ако реша да упорствам и да не му го дам. Не знам и с това кога и как ще се справя
.
!
!

Видяхме се с Надето и Криско и си прекарахме чудесно 

) и весели игри по градинките....само без заиграване от майките.
Ама не като нас с дрискането.
Има Т и кашля лошо, гласът му се промени но това не ме спря да го изведа в тия хубави дни. Или в Петък като го взех от градина се нагълта със студен въздух или е нещо вирусно. Като го взех и с едно детенце, ама то 35 кила като взеха да бягат и Алекс да го догонва, милия, още докато си стигнем в къщи и вече се беше разкашлял.
Не вдига често и висока Т но си я държи по на 7-8 часа към 38,5. Дано пък на Косе се размине, че днес го чувам преди да тръгна и той нещо подкашля. 
Когато Алекс тръгна на градина и ние бяхме така.....той болен, после аз, после пак той, пак аз и така....цяла зима. Идва пролет Теди!!!! 
...хайде да се видим на по...нещо.

) и весели игри по градинките....само без заиграване от майките.
Когато Алекс тръгна на градина и ние бяхме така.....той болен, после аз, после пак той, пак аз и така....цяла зима. Идва пролет Теди!!!! 
...хайде да се видим на по...нещо. 

. Яни е при майка ми и с дядо си се гледат по цял ден. Сополите й са спрели от раз и е по цял ден навън на въздух. 

мързелувам си, вместо да добавя още някое януарче, позакъсняло със снимката
Дамче, M_I_A, хайде де