Отговори
# 375
Добро утро и от мен

Нашата одисея с боледуването продължава.Във вторник ходихме на контролен и се оказа,че Илия въобще не е оздравял след 2-та изпити антибиотика и 4-те дена престой в болницата.Сега му изписаха хомеопатични и довечера имаме записан час за УНГ,да видим пък той какво ще каже.
Аз си взех неплатен и ще си го гледам до септември.

Относно памперсите:окончателно ги махнахме даже и през нощта и досега е имало само 1 пропуск.Джули,браво и на вас за махането.

Честито на всички дечица,които са ги приели на градина.Дано бързо се адаптират.

Теди,Клои,Габи гледам и вие сте се измъчили  болести.Дано повече не боледуват мъниците. Hug

Мари,много хубави снимки.

Пипи,радвам се,че Емо добре се ориентира в новата ситуация вкъщи.

Лек и успешен ден.

# 376
Здравейте и от нас!
Ние от както не сме на ясла нямаме една цифка, да чукна на дърво! Живот и здраве на септември пак ще тръгне.
Теди, и при нас е така, 4 лели са, а много не си дават зор с излизането. Ми то аз повече го извеждам, иначе ги държат на отоворен прозорец, та хубаво да изстината. Толкова хубави дни миаше докато ходеше на ясла, а нито един не ги бяха извели, , аз все се притеснявам,ч е много нямам време сега за разходки, но като тръгнем с количката пак повече ще излиза, отколкото на яслата. Иначе вчера излезохме за първи път с малката, то тъкмо заваля и я заведохме при бабата, то пък като пекна едно слънце, задуха, не знам какво да правя, сега пак пеше, но е влажно и не е подходящо за никой, за Мърчо е много кално, пързалките и люлките за мокри.
Иначе ние се оправяме добре, малката спи сутрин до късно, нощем се буди по 1 път, та мога да отдъхвам и да обръщам внимание на баткто. Таткото помага, но то ще е до време, трябва да си направим режим, че да мога сама после. Мърко вече след обед заспива сам в кошарата, вечер го слагаме в 10 там да пребивава, да се укроти, че иначе полудява. С памперса нямаме напредък, не казва, но пък седи на гърнето все повече, до сега обаче нищо не е свършил още вътре....Но каквото и да правим до наесен трябва да се научи, да не ми седи на яслата наакан и да чака някой да го забележи.
За сега толкова.
Няма ли някой скоро да ражда? Wink

# 377
  • София
Здравейте... Grinning
Не съм ви забравила....
Не съм ви чела, извинете ме, но съм в продължителен болничен заради скъсани връзки в глезена а в къщи нямаме нет, знаете. Mr. Green
Добре сме, за сега не сме приети никъде.  Sad Косе за сега и на есен май ще си остане в къщи.
Мъчи се вече да повтаря думички и почва да обогатява речника си но...мнооого сме назад с говоренето.  Rolling Eyes Важното е че са здрави,
Много целувки на всички.  Hug
И...до скоро! ( не знам кога, до 09.06. съм в болнични)  Peace

# 378
Дамата, от къде ти дойде туй чудо на главата Confused

Здравейте! Grinning

И ние сме в нас с Даренка, че е болна, след последната ваксина сякаш й се срина имунитета Rolling Eyes, отделно кътници й растат.
Болна и непоносимо мрънкаща е Confused

Започнахме да посвикваме в новата къща, до сега се чувствахме като на гости и някак странно.

Иначе и Дарена много говори, очертава се от онези деца, на които буквално не им млъква устата, че да си чуеш мисълта.
Скоро ги возя двамата отзад, Преси нещо ми казва, а тя към него:"Много ти знае дупето" Shocked
Или "Господи, забравих да си обуя гащи".
 Grinning

# 379
  • до една звездичка
И аз не съм писала отдавна, но ви чета.

Стела расте, хубавее ( Blush) и дивее. Здравичка е, да не чува дявола! Praynig Мина най-после едномесечната карантина заради кърлежа, та си отдъхнах. Зъбите ни вече са налице всички. При нас тази седмица има панаир и е доста весело и купонджийско.  Crazy Стела се мята на батута с такъв кеф, та чак крещи от радост! Heart Eyes

Аз продължавам да си търся работа, ходя по интервюта... не е лесно никак. Confused

Дама, скорошно оздравяване. Хич не е приятно това (то кое ли е, де). Сигурно и физиотерапия ще се наложи после? Thinking
Фили, скъса ме с тези гащи! Нали не е чула тази реплика от тебе? Joy
Стели, бързо оздравяване на Илийката и целувки! Hug

# 380
  • София
Здравейте, покрай хубавото време не ми остава време да се включа с писане, макар и да ви чета редовно.  Simple Smile
Габи, браво че са приели Крис в ОДЗ-то!  Grinning В крайна сметка използвахте ли социални точки или влезе по общия ред? А тази висока температура звучи много страшно. Дано повече да не виждаш такива показания на термометъра!  Praynig
Ане, много ти е сладък Саши с песничките! И Ивана предпочита да си пее авторски песни. Не че не знае текстовете на другите, ама явно не са й интересни.
Стелли, много неприятно с тая болест! Дано пък хомеопатията помогне на Илия. И добре си направила, че си оставаш вкъщи с него. Да закрепне лятото, пък наесен дано да го прескочат болестите!  Hug
Евито, много добре звучиш! Да ти е все така кротка и послушна момата!  Хубаво е че идва лято и ще може по цял ден да сте навън с количката - бебка да спи под някоя сянка, а Мърко по люлките и пързалките.
Дама, ти как се подреди така? Бързо възстановяване ти желая!  Hug
Люси, наистина пробвай да поговориш с директорката на градината до вас. Въпреки системата някъде нещата се получават и по "другия" начин. Иначе как да си обясня факта, че приема през системата е на 24 деца, а през годината в групата ходят над 30!!!
Фил, голяма умница тая сладурана Дарена!  Heart Eyes Ивана е същата бърборана - има няма публика постоянно й мели нещо устата. Все нещо философства, обяснява, разказва. А за ваксините просто нямам думи! Дано да се оправяте бързичко!  Hug
Дега, Теди, успех с намирането на работа!

Иначе ние сме добре. Тази седмица бях на ФМ при Марков и всичко с бебчо е наред. Даже взехме Ивана с нас на прегледа и тя беше много въодушевена да види бебето. После само разказваше как то спинкало и се прозявало.
И покрай бебето най-новата й мания е да се прави на бебе. По този повод се сдоби и с бибка. Като бебе така й не успях да й запуша устата с биберон, но сега тя сама си напазарува бибка от магазина и няколко дни постоянно ходеше и спеше с нея. Та така - вие отказвате бибите, ние тепърва свикваме с тях. hahaha

# 381
  • София
Мирка, радвам се че ФМ е наред.  Hug Още малко и е царството на малката принцеса, така че заслужава да се поглези малко. Heart Eyes
А за ОДЗто 2 години кандидатствам по "общ" ред и нищо, накрая се оказа слег писаници с ИСОДГ, че имаме пълното право да използваме соц. критерии и така стана.

Фил, много сладка тази Дарена, Heart Eyes но за снаха с тия приказки ... незнам ...

Всички болни да оздравяват! Hug

# 382
Здравейте мами,

да се запиша и да следя, макар и след 2 години и 4 месеца.............баткото е роден на 4.01.2008, сега си е в къщи, защото гледкаме и бебчо, ходеше на ясла, но сме го спряли за неограничено време, защото лепна един ужасен вирус и зарази и малкият, та и нас, и просто не ми се иска да си спомням за този период............малко покашля още, то и бебчо също, но док казва, че всичко е от нослетата.......дано скоро всичко отшуми........поздрави на всички!

# 383
Добре дошла на новата мама.     bouquet

# 384
Ето ме и мен  Tired
Пипи, честито втора сбъдната мечта   bouquet! Да расте умна, здрава и красива тя голямо момиче стана докато се включа да ти честитя  Embarassed
Добре дошла на мама Алабала и нейното момче   bouquet
Честито на всички приети в ясла дечица!
Всички със здравословни проблеми скоро да се похвалят, че вече всичко е наред и са здравички! И аз съм в тази група и много съм се сдухала, но ще се оправя, няма друг начин  ooooh!
Успех и на търсещите работа  Peace
Мирка, много е приятно когато бъдещата кака гледа бебето на телевизора и му се радва  Laughing, и ние бяхме така. Сега и Аничката 86 да се отчете как са, въпреки че аз знам, че до скоро бяха добре и видяхме порасналия бъдещ батко Дани.
Никол от 2 седмици вече ходи на ясла и са едни ревове, едни истерии, направо не ми се пише  Mr. Green. Все още е само до обяд, а от понеделник трябва да остане за цял ден, но като ми казват как 4 часа реве с всичка сила без да спира не мога да си представя какво ще е това спане  Rolling Eyes. Тя толкова трудно го преживява, че и у дома изпада в нервни кризи и тръшкания без да мога да я успокоя поне по 1 час. Дано вече започне да влиза в час, че аз от 1 юни се връщам на работа и няма кой да я гледа. Засега поне Кати е кротка, че иначе вече щях да съм на 4-ти километър   Crazy
Гледам че има желаещи за среща  Laughing и с удоволствие ще запазя маса на обичайното място за когато кажете. Ако искате можем и да променим мястото, за мен е без значение, стига да се съберем на сладка приказка.

Теди, честит рожден ден, мноооого здраве, любов и късмет ти пожелавам  Hug . Бъди все така лъчезарна и позитивна!

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 11:35 от Nikitali

# 385
Привет и от мен

Ние вчера водихме Илия на УНГ и се оказа,че дясното му ухо е възпалено и сега ще слагаме капки в носа,защото каза,че ухото се лекува през носа.Иначе гърлото е съвсем леко зачервено,а кашлищата е от нослето,понеже се стича секрет назад и това е защитна реакция.

Теди,Дега,успех с намирането на работа.

Дама,бързо оздравяване. Hug

Фил,ама какви ги измисля Дарена. Heart EyesБързо оздравяване й пожелавам.

Теди,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве,щастие,да си обичана майка и съпруга,както и сбъдване на всички мечти.

# 386
  • на плажа
 Момичета, малко лятно настроение от мен - http://images.iramira.multiply.com/image/1/photos/20/500x500/18/ … mp;nmid=335768454.
 Добре дошла на mamaalabala и нейните две дечица  Simple Smile!
  Всички болнички да се оправят( и малки, и големи)!

# 387
Благодаря на всички, че ме приехте в темичката   bouquet ,
сега да споделя какво става с нашия батко, забелвахме му пишлето, но не е съвсем готово, и доки ни изпрати при хирург, само, че той каза, че не може да стане просто така, имало срастване и направо ми каза, че трябва да се оправи оперативно, с пълна упойка !?!?, даже и направление за хоспитализация ми даде, само че ние с таткото нещо хич не сме ОК с мисълта за пълна упойка, та затова ще потърсим и още мнения. Знам, че темата със забелването е коментирана многократно, но има ли и други с нашето положение, ходили ли сте при хирург?

# 388
Благодаря на всички, че ме приехте в темичката   bouquet ,
сега да споделя какво става с нашия батко, забелвахме му пишлето, но не е съвсем готово, и доки ни изпрати при хирург, само, че той каза, че не може да стане просто така, имало срастване и направо ми каза, че трябва да се оправи оперативно, с пълна упойка !?!?, даже и направление за хоспитализация ми даде, само че ние с таткото нещо хич не сме ОК с мисълта за пълна упойка, та затова ще потърсим и още мнения. Знам, че темата със забелването е коментирана многократно, но има ли и други с нашето положение, ходили ли сте при хирург?

Абсолютно ЗА съм, ако нещо се прави по този въпрос, то да бъде с пълна упойка.  Peace
По друг повод се бяхме консултирали и лекарят ми беше казал, че детето трябва да има две навършени годинки, за да може да се използва пълна упойка.
Това е И моето мнение, пък вие вече както си решите.

# 389
Тедсънке, наздраве, да Илядиш!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт