Отговори
# 630
  • Варна
tuli, пробвай го 4-5 дена, но ако видиш, че не се усеща кога пишка, по-добре да му оставиш пампата още известно време. Няма сми да го мъчиш, ако не е готов
Ето това исках и аз да кажа, но явно всеки ме е разбрал както му харесва

Тюли, честита бременност! Пожелавам ти всичко да е наред и само хубави емоции!

Кой каза море  Laughing Ние днес се топнахме за първи път, утре пак  Sunglasses Всъщност водата е още малко хладна, но в предвид жегата навън е ОК  Simple Smile

# 631
Блрагодаря ви момичета,ще продължим борбата и днес и следващите 2-3 дни и ако не стане ще опитаме на морето отново.
На море ще ходим със сигурност,но все още незнам къде.В процес на търсене съм.Иначе датата ще е от към 25 юли. Мислех пак да отидем до Гърция на море,че много ми хареса местенцето на което бяхме през май,но предвид на обстоятелствата май Гърция ще я оставим за догодина.
Мари  Hug, ама пак си по-напред с две седмици от мен!!! Laughing

# 632
С Тули сме в една отчетна темичка Hug

Даже вече сте в две Отчетни.  Wink

Бих се радвала, ако се засечем с някоя от вас на морето, голяма лудница ще настане с толкова дечковци на едно място.
  Crazy

# 633
  • София
Джули вие къде ще ходите?

Алекс намисли ли сме да ходим в делфинариума,на вас какви са ви плановете в началото на август Simple Smile

# 634
Джули вие къде ще ходите?

Още не знам, Слънчи.  Thinking

Слънчи, ние винаги досега сме ходили през Август, ама тая година май ще отидем през Юли.
Ще видим, колебая се между Поморие и Несебър, но все си мисля, че с децата ще е по- удобно на Поморие. Rolling Eyes
Някак по- спокойно ми е там.
  Laughing

# 635
  • Варна

Алекс намисли ли сме да ходим в делфинариума,на вас какви са ви плановете в началото на август Simple Smile
Август ще сме си във Варна, така че каквото дойде  Grinning На Делфинариума ще им хареса на децата  Peace
Ние ще ходим на планина в края на юни, нали знаете - кой каквото си няма, това иска  Grinning

# 636
  • Бургас
Тули, честита ти бременност! Лека бременност и здраво бебче през декември ти пожелавам  Heart Eyes Hug
Кой каза море  Laughing Ние днес се топнахме за първи път, утре пак  Sunglasses Всъщност водата е още малко хладна, но в предвид жегата навън е ОК  Simple Smile
Иха, и ние днес се отчетохме с моренцето  Mr. Green Водата ми хареса, очаквах да е по-студена.

mari:), вие що така ще изневерявате този път на Созопол?  Laughing

# 637
  • София
Тули, Мари - честито!

За памперсите, аз имам теория, че прекалено горещото време (като в момента) не е подходящо, защото напишкването в гащите не само не им е неприятно, а напротив ги разхлажда, гащите им съхнат бързо на дупетата и те хич не се впечатляват. Така поне беше при мен с Ева и затова влезнах в лют спор с майка ми и настоях памперса да се свали април месец. Та помислете ако искате и върху тази идея и пробвайте в по-прохладни дни.

Джули, ние ще ходим в Поморие края на юни и началото на юли. Не съм ходила там никога, но ми го препоръча приятелка в къща в стария град, която била на 50м. от плажа равно ходене, а и в неактивния сезон било спокойно. Та  да видим ще случим ли на хубаво време и на здрави деца, всичко друго е лесна работа  Wink

Наш Жоро още не говори активно. Джомоли нещо, което с много усилия и въобръжение може да се преведе. И от време на време, ама разбирайте веднъж на два дена изстрелва нещо с перфектна яснота, та се чудех първо причували ми се, халюцинирам ли. Добре, че после ги чувахме тези изрази заедно с мъжа ми, та се убедих, че не е плод на фантазията ми. Вчера си пял пред майка ми песничка с думи "добър ден, дибър ден", даже с р-то, като го повторил поне 10 пъти, но после мълчи като риба ако го питам или Ъ-ка. Та като се върнем от морето май ще се мъкнем на логопед. Дано този дето съм избрала се съгласи да работи с толкова малко дете.
Защото ми омръзна да се разбираме така:
http://www.metacafe.com/watch/50890/talk_with_your_dad/

Nikitali никак не ти е лесно. И аз от как станах работна не мога да разбера ден ли е - нощ ли е, всичко ми се слива в едно. Но някак ще отселеем.

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 14:08 от M_I_A

# 638
Катёнок , ами половинката ме изненада с резервация, постави ме пред свършен факт.Иначе миналата година бяхме в една невероятна къща за гости, много подходяща за деца, на брега на морето, исках пак там , но на половинката му писнало само в Созопол.
Джули, вярно че сме в две отчетни Simple Smile

# 639
  • София
Тули, честито бременно коремче!  preggo Лека и спокойна бременност ти желая и едно здраво и усмихнато бебче на финала!    ylinfant  newsm51
Никитали, звучиш доста добре, въпреки въртележката на която си се завъртяла.  Grinning Направо ти се възхищавам на усилията, които полагаш, за да кърмиш Кати!  Heart Eyes А Никол свикна ли вече с яслата?
МИА Hug
Ирчик, явно Габи не ти е никак глупава, щом вече се оправя с ляво и дясно.  Grinning Аз самата още ги бъркам.  Embarassed
Алекс, Катёнок, благородно ви завиждам за моренцето.  Simple Smile Тази година това ми е болната тема, че заради  контракциите няма да мога да отида на море. Най-много Ивана да я заведе баща й,  да си понапече дупарата на плажа. Мислехме да отидем в Гърция, някъде между Солун и Кавала, че е по-близко. Но след последното ни пътуване до Габрово, където след 200 км. път после няколко дена се наложи да полежа, се отказахме. Сега планираме да отскочим за няколко дни до Велинград, поне малко да сменя обстановката.

От известно време ние сме в периода на "Защо?" Няма умора да защотква за всичко. Засега с много търпение се опитвам да й отговарям на безбройните въпроси, въпреки че понякога ме затруднява какво да й кажа, така че да не я забаламосвам с глупости. Решила съм винаги да й казваме истината, колкото и да е трудна тя. Не мога обаче да втълпя на майка ми, че не е хубаво да я лъже, дори и само за да й отвлече вниманието. И че когато се обещава нещо, като например "Да, да, после ще направим еди-какво си", с цел да спре да се тръшка за нещо, тя помни и след това, като не получи обещаното, това подкопава доверието й.

# 640
Тули,честито  preggo. Лека и безпроблемна бременност ти желая.  Hug

От известно време ние сме в периода на "Защо?" Няма умора да защотква за всичко. Засега с много търпение се опитвам да й отговарям на безбройните въпроси,
И Илия е в този период от една седмица.

За морето - ние от 12-ти юли сме на Китен.

Наказам като го оставя за малко сам в стаята. Преди го наказвах в ъгъла, но след 2 пъти така го взе за шега и затова смених наказанието.

# 641
Ей, големи спорове с тези памперси Laughing  Между другото, и аз като бях с едно дете, си мислех, че всички са еднакви и са като моето, съответно "стрелях" насам-натам, ръсех мозък и се чудех, що майки с повече опит ме изслушват хладнокръвно и кимат разбиращо hahaha (При мен статистиката е: първо дете - почти до 5, второ - на 1г8м махнахме и дневен и нощен, трето - дневен на 2 и половина, нощен - нямам представа)

Слънчи, имам много кофти спомени от Гранда през 2007-ма Tired Точно пред хотела имаше дискотека и всяка вечер дънеше много силна музика до полунощ, а след това само я намаляваха. Храната и плажът също бяха кофти  Tired Затова пък басейнът беше с минерална вода. Peace

Нашето море тази година е от 21 до 31 август, и то доста на север. Дано до тогава да не е започнала есента Crossing Arms

# 642
  • София
Еееее зимна не говори така
аз съм много положително настроена за морето и го чакакм с голямо нетърпение
Междудругото в допълнителните изисквания съм посочила "ТИХА СТАЯ" ,защото очаквах да има нещо не като хората,пък дано са се съобразили с мен ooooh!

# 643
добре подхванахте темата за морето Simple Smile ние към края на август мислим, но не знам още къде, искам all inclusive на плажа, но за всички хотели с що годе приемливи оферти чета лоши отзиви. някой има ли добри впечатления от нещо подобно?

ние имахме малък инцидент с Емо, падна по гръб на плочките (прегърнаха се с една негова дружка, ама тя се оказа по-силна и го бутна), поплака малко, после се прибрахме, обядвахме и си легна да спи. след около 3 часа се събуди с рев, влизам в стаята и виждам цалото му лице в кръв. течеше от носа, тече още малко и спря. ходихме в пирогов, направиха му снимка, няма нищо счупено. все още се опитвам да си изясня нещата - дали има връзка между падането и кръвотечението от носа. дали кръвотечението не е било от нещо друго - примерно от жегата, в 12.30 скача на един батут на слънце без шапка. много ми е омотано, чета разни неща, мисля, че ще е добре да направим някакви изследвания, кръвното му беше малко високо като бяхме в пирогов. та така, ако някой има някакъв опит с кървене от носа, моля да сподели.

Тули, лека бременност Hug

# 644
Ей, големи спорове с тези памперси Laughing  Между другото, и аз като бях с едно дете, си мислех, че всички са еднакви и са като моето, съответно "стрелях" насам-натам, ръсех мозък и се чудех, що майки с повече опит ме изслушват хладнокръвно и кимат разбиращо hahaha

Зимнааа...  Joy Joy Joy

Пипи, напълно е възможно да е от горещините.
На мен кръв от носа ми е текла един- единствен път, когато бях дете, и то беше точно след прекаран цял ден на адско слънце и жега.  ooooh!
А щом сте ходили в Пирогов и няма счупено, това е супер, ами за (не дай си Боже Praynig) сътресения прегледаха ли го?
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт