СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 917
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро мацки!
ivilda това кафенце ми идва малко работно  Wink с химикалка в ръка не го пия има няма близо от 3 години  Laughing
Цяла нощ сънувам как  Ангел уцелва колектора  Joy баси и съня...сега ще видя дали го е уцелил ....Днеска сколасах да го водя за му вземат кръв..По тоя повод Бу , като на повечето направим изследванията да пуснеш анкета за хемоглобина на кърмените бебоци...До тук си спомням, че 1 2 мами бяха писали колко е...и да вадим дали е истина, че кърмените бебоци са с нисък хемоглобин...
Днеска добри новини от мамите на болните бебчовци...
Бреее това, че има деца които тренират звучи направо обещаващо...и аз съм се замислила, моята на какво да я записвам, ама догодина ще е ...
Честити месечинки! Днеска има кой да почерпи ми се струва  Wink

# 241
Добро утро мацки!
ivilda това кафенце ми идва малко работно  Wink с химикалка в ръка не го пия има няма близо от 3 години  Laughing
Аз все се каня да използвам сутрините да уча и затуй е такова кафето  Rolling Eyes

# 242
Добро утро мерси за кафенцето.
Мами да ви кажа тези хапчета Дентокинд са уникални снощи дадох 1 на бебка и спа непробудно о 20 до 6 сутринта, очарована съм.
И ние днес ще ходим да даваме кръв и урина и сега съм сложила колектор да видим какво ще стане.
Лек ден на всички мами и бързо оздравяване на болните.

# 243
  • София
Добро утро мацки!
ivilda това кафенце ми идва малко работно  Wink с химикалка в ръка не го пия има няма близо от 3 години  Laughing
Аз все се каня да използвам сутрините да уча и затуй е такова кафето  Rolling Eyes
Ами хайде де...учи, не се подмотвай във форума... Party
Първи опит с колектора - неуспешен  newsm78 Ама аз си сложих и пампапа и то всичко изтекло...Втори - събрах около 10 грама - ще са достатъчни ли ?

# 244
Добро утро!
ivilda, мерси за кафенцето  Hug  
Което ме подсеща - къде изчезна bamba ? Дано всичко е наред при тях, както и при Киарра, Кришка, Gorska, Gaci ......

...............................................................
Първи опит с колектора - неуспешен  newsm78 Ама аз си сложих и пампапа и то всичко изтекло...Втори - събрах около 10 грама - ще са достатъчни ли ?
ЕмиР, мисля че са достатъчни.

Дано днес има добри новини от Цвета, Соник и Гингерина  Praynig

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 10:38 от Stefi Stefi

# 245
  • София
Stefi Stefi   окс...значи ще тръгваме тогава...да не го мъча повече, че нещо май хич не му харесва да седи с това пликче...

# 246
Първа в анкетата  bowuu

Как са болните деца?

# 247
Дубрютру!

Болниците се оправят вече надявам се  Praynig

И аз гласувах. Хемоглобин 123, но е правено изследването 5 месец.

Вече 5-6 дни съм на диетка и за сега се чувствам много добре  Mr. Green Сега и кантарчето да вземе да покаже нещо хубаво  Blush Мисля да купя най-накрая свестен кантар, че моя ми е връстник  Mr. Green Я препоръчайте някой читав, моля!

# 248

Вече 5-6 дни съм на диетка и за сега се чувствам много добре  Mr. Green Сега и кантарчето да вземе да покаже нещо хубаво  Blush Мисля да купя най-накрая свестен кантар, че моя ми е връстник  Mr. Green Я препоръчайте някой читав, моля!
Аз моята я спрях, заради т. нар дерматит на Свилко, да видя да не му вреди нещо от кърмата, бе то и захранването наново почнах...
Иначе една дружка каза,че в Кауфланд имало електронни, не лоши, за около 17лв.

# 249
Добро утро!
И ние гледахме Биг Брадър. НЕма такъв филм... Какви жени, какво чудо! Ама явно мъжете такива търсят - да им викат "Бе я се разкарай бе", да им харчат парите (които те така или иначе нямат)... Ужасия!!!
Криска, нашият и той е електронен, от Метро го бяхме взели за 25 лв. Май е точен.  newsm78

# 250
И как пропуснах да споделя - чудото се случи - Свилко се обърна по корем снощи. ГолЕм зор, но не повтори  Laughing

# 251
И как пропуснах да споделя - чудото се случи - Свилко се обърна по корем снощи. ГолЕм зор, но не повтори  Laughing
smile3501  smile3501  smile3501

# 252
# 253
Браво на Свилко.Simple Smile И аз уча Калоян и му казвам "хайде по коремче", а той се набира да става.
Криската, браво за диетата, дано да дава бързо резултати Simple Smile. Ти ядеш ли вече млечни продукти?
Атракция, как му е обрива на Свилен?
При нас новини ще има в четвъртък чак, тогава сме на лекар, иначе той си е живичък, играе си, само покашля от време на време. Предните нощи се събуждаше с плач начесто, тази нощ спахме на изгасена лампа и дали затова но се събуди 2-3 пъти да яде само Simple Smile.
И ние хванахме снощи 1 час от Биг Брадър, ама както четох и тука ;
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2858671
не е много фемили. Ще има големи дрязги ми се струва и драми Simple Smile.
Аз съм голяма фенка на талантите, напоселдък бях спряла да гледам телевизия, но много ми харесва концепцията и особено много журито Simple Smile. Истинкси се забавлявам.

Хайде приятен ден на всички и дано да не вали (или ако вали да е за кратко Wink

# 254
Здравейте момичета Simple Smile

Как сте днес? Четох, че много болни бебоци има, да не е нещо вирусно това?  newsm78
Гингерина, Цвета, Соник, бързо оздравяване на малките ви слънчица.  Praynig

Да ви попитам(надявам се, че не сте го коментирали вече), каква слънцезащита ползвате за бебешките личица?
Аз в студа ползвах кремчето за лице на СебаМед и съм много доволна от него, обаче то няма слънцезащита.
В неделя купих пак на същата марка кремчето против слънце с фактор 50+. Вчера си намазах лицето за проба, обаче нещо не ми хареса. Много плътно седеше, трудно се размаза и не посмях да омажа и Вико с него. Чудех се ако му сложа от този крем, после как ще го измия.
Хм, и пак по темата - с какво почиствате личицата на бебоците? Аз моето човече само с вода му мия муцуната и затова се зачудих този плътен мазен крем после как ще го махна и няма ли да му се запушат порите.  ooooh!

Атракция, браво на Свилко.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт