СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 919
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Влизам да ви почерпя за нашата половин годинка

Скромно,но от сърце.

# 256
мамо Рени,аз много не съм по скромните почерпки,ама айде ще я приема твоята.... Mr. Green

честита половин годинка на малката Рая,да расте живо,здраво и палаво дете,да ви радва много  bouquet....и скоро да и подарите едно братче Party

# 257
  • Испания и Стара Загора
Рени,честита ви месечинка Hug

# 258
  • София
Привет! При нас май са в застой нещата, единственото подобрение, което усетих, е че спа, без да се буди през нощта. Обаче продължава да отказва да яде - за последните 13 часа е изял 160 мл Rolling Eyes Ако продължава така няма да се размине болницата...
За анкетата - на 5 месеца хемоглобинът му беше 98, само на кърма, без да е захранен.

# 259
Ето Лидка един убав подарък

# 260
Атракция, как му е обрива на Свилен?
Ми няма обрив, пупу , дано и не се появи пак  Praynig И сухотата на кожата почти изчезна, което ме води към смели мисли, че няма АД. Почнах наново и внимателно със захранването, съмненията ми са,че се обрива от картофа, защото тогава се провокира всичко. Ще го оставя за последно, Дивиана ми е обещала сладък еко картоф, ще пробвам с него, после с обикновен. Тук , в Плевен, няма от къде да купя, имало в Кауфланд преди,а сега не.Не се сетих да поръчам на сестра ми като си идваха от Сф.
На Свилката ХВ е 117.

Подстригах се, отрязах си косата наполовина.Нали с възрастта тенденцията е да се подкъсява  Flutter

# 261
Цвета, Соник, Гингерина, и ние бяхме със същата диагноза. Вчера приключихме с АБ - Клацид (прием 10 пълни дни). Пие още Проспан (още ден-два) и капки Зиртек - капките ще ги даваме още доста време. Явно наистина има вирус, имам комшийка, работи във Втора градска - каза, че било пълно с болни бебета  Cry Дано бързо се оправят мишлетата  Praynig
При нас вече няма хрипове, я се закашля веднъж на ден, я не. Сега много ще трябва да го пазя, главно от болни хора, че имуннат аму система е много слаба... Ей ся ме ед и на вятъра навън, не стига, че не мога да го изведа, ми и антената на Булсата размести, та и ТВ нямаме... Тюх...
Днес е тържеството на Фчеличката ми в ДГ, нямам търпение да стане 5ч. Толкова беше превъзбудена сутринта, сама стана, оправи си леглото, направихме прическа...
Атракция, честита прическа. Ма недей още от сега говори за възраст, нали сме още младежки, хахаха. Поне аз така се чувствам, на 30 кат на 13...
А за биг брадъра - аз по принцип не съм фен и не го гледам, ама вчера ми стана интересно да видя що за семейства са избрали... Е, може ли да има такива продуценти, бре! Направо съм потресена... Ми те половината непълнолетни майки, кво правят там, ми не са си при децата? Детски мозък... А за екзотичните танцьорки (да не съм по-груба) думи нямам... Изкефи ме последното семейство само, и тези възрастните (дето след седмица сигурно ще избягат по собствена воля). Жалко сам за децата в къщата, със сигурност ще станат свидетели на неподходящи за тях сцени...
А за вчерашната среща - много съм доволна, пак ще повторим... И сега да си призная - аз също носех фотоапарат, но се сетих за него чак като се прибрах и бръкнах да разтоваря чантата  ooooh! Е това е - голяма бяла птица....
Малкият спи, отивам да си допия кафето и да се насладя на една-две цигарки  Embarassed До после!

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 12:07 от Mirinda

# 262
  • До хладилника, който обичам
Подстригах се, отрязах си косата наполовина.Нали с възрастта тенденцията е да се подкъсява  Flutter
Викаш да обръсна баба ми гола глава?

# 263
мама Рени,мерси мила,ама вземи го прати като ЛС на мъжа ми,че така лееко да намекнеш Laughing

не си сама в подаръците,комшийчето ей сега пристигна с прясно набрани зюмбюли и така ме трогна........ Flutter Flutter Flutter

# 264
Нашия хемоглобин е 106 , захраних на 5м 10д . Педи ни предписа Малтофер за 1 месец . Почва лееекинко да ме гризе , че не захраних по-рано , поне нямаше да се чудя аз ли съм виновна  smile3511

# 265
  • Karlovo
Аз още не съм правила изследванията на Ицо.
Момичета къде в Пловдив има каши Фризокрем, да давам пари на Марин да купува,че тук има само Слънчо ?

# 266
  • Варна
Момичета, влизам само да почерпя за нашата месечинка, Ирина вече е на 6 месеца:
 newsm68
Тортата, мое производство:  не се смейте много hahaha
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/irina-lucia-na-elesta.426903.17922949

# 267
Уау,Елеста,тортата изглежда чудесно.Има много интересна визия WinkЯ кажи как я правиш.

Да са живи и здрави месечинките ни днес!  bouquet

Аз нямам много време за писане днес,само чета.Ако след обяд ми остане време,ще се включа Grinning

# 268
Честити полу-рождени дни на месечинковците днес   bouquet

Ние излизахме малко навън, но Катето беше хапнала много малко към 10 и не искаше да заспива на разходката и към 12 вече се прибрахме. Много взе да духа и стана неприятно. А милата толкова се беше уморила, че едвам ме изчака да й приготвя пюрето (към пащърнака сложих малко оризова каша за да започна да въвеждам ориза  newsm78, не знам дали така е ОК) хапна, цокна и отнесе плувката.

Аз днес ям въглехидрати и не знам дали защото съм гладна, но направих едни мъфини без яйца и мляко и станаха страхотни. Сега въпросът е да не прекаля с тях  Mr. Green

Криската, браво за диетата, дано да дава бързо резултати Simple Smile. Ти ядеш ли вече млечни продукти?
Ям вече козе и овче сирене и кашкавал, но не съм се престрашила за кравешки. Също не смея и кисело мляко и яйца да хапна още. Гледам постепенно да вкарвам храни докато Катето яде нещо, с което вече е захранена. Макар че сега хапнах кокос в мъфините, а на нея й дадох ориз, но се надявам да няма реакция от нищо.

Атракция, браво на Свилко! И аз обмислям едно поскъсяване на косата, но все пак май трябва да е дължина, която да мога да връзвам, че иначе Катето само ме скубе!

# 269
  • Бургас
Айде, прибрахме се и ние. Борис беше толкова каталясал, че заспиваше докато яде пюре. Такова нещо не бях виждала. Успя да изяде половин бурканче и млякото го изцока вече в спящо състояние. Сега спи, да видим докога...  Tired
Да споделя- купих от Карфур чудесни био (уж) пюренца-  пащърнак и картофи и пюре 6 зеленчука- 2 броя за 2.69 лв. На Борис му харесват.

Подредих къщата, изгладих всички дрехи и вечерята е готова. Кеф! До вечерта вече нямам задължения, освен да се раздвам на Бориско. С тва ранно ставане определено ми прави услуга. Доста полезна работа си отмятам (като яденето например) още сутринта.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 14:12 от LaDiDa

Общи условия

Активация на акаунт