СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 910
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • София; Дружбето
дубрутру Mr. Green нас я ни изпишат утре, я не, не смея да се надявам вече Crossing Arms
за храненето - Габи е запознат само с оризова каша, но повече от 40 гр не ще да изяде. Свива джуки и не отваря устата. Само да ни изпишат ще му дам тиква, да разнообразя, но все пак повече от 60 гр няма да предлагам и няма да замествам до годинка хранене

# 601
Здравейте мами!
По прочетох туй - онуй. Цвета дано утре ви изпишат  Praynig
За храненето и ние не искаме да ядем повече от 80 гр зеленчуково пюре на обяд и то ако и харесва, а следобед редувам оризова каша и плодово пюре и дори някога въобще не иска да яде следобед. А нощем суче по 2 пъти  Crazy Абе мамите, които кърмят на колко часа си кърмите децата - ориентировъчно. И на мен ми се иска да заместя обедното хранене, но така като гледам как върви направо незнам как ще става.
Арлина страхотни неща - браво. Имаш добра ръка. Слагай цените и да се мятаме  Peace
Ето да покажа как изкарахме Лазаров ден и Цветница в нашето село http://septemvri2009.snimka.bg/baby/sophi-na-bibo4e.439117.18013852

# 602
Софи е много сладка  бебка  bouquet
мен и Ксантипа ме разконспирира днес в Дружба  Crazy Аз така по улицата не мога да ви разпознавам...  newsm78

# 603
Соник, радвам се че вече сте си в къщи  Hug.
Цвета  Sad.
Уйш, радвам се че сте добре....искрено се надявам да не съм те притеснила нещо  Peace....
Гаци , аз каша не съм давала все още....запознаваме се със зеленчука, но мисля в най-скоро време да и купя .
bibo4e   много сладка лазарка  си имаш  bouquet

# 604
Някаква идея какво да правя с бебешка каша, която дребо не яде, нямам наблизо бебе, което да си я хапне.
Идея имам предвид сладки, кексове и каквото и да е било.

# 605
Arllina, много, много красиви неща си направила. Влюбих се в едно, две от тях и ако ги бях видяла в магазин, щях да си ги купя веднага.

# 606
Бря....Надина, хвърли ме в як размисъл...да ти кажа нищо не измислям  Thinking

# 607
  • Варна
Надина, баткото не ги ли харесва? Аз защоти ги ям, прибавени в мюслито сутрин...
Бибоче, стахотна малка лазарка си имате!
Арлина, откъде го купуваш този пластелин? Ние навремето работехме със Зуралин, ама се купуваше само от Германия, после се печеше във Фурната  Crazy И аз се вдънових за изкуство... Peace

# 608
  • София
Някой знае ли къде (в коя болница) мога да заведа малката през ноща ако се влошава? Не искам да ни пращат в Инфекционата  #Shocked

# 609
Покахонтас какво стана днес на прегледа...?
Някоя мама да каже.

# 610
Някой знае ли къде (в коя болница) мога да заведа малката през ноща ако се влошава? Не искам да ни пращат в Инфекционата  #Shocked
Какъв е тоя въпрос?  Naughty Ми детското към Пирогов, Токуда... Не че съм доволна от двете, но там би трябвло да свършат някаква работа по какъвто и да е случай. В Токуда си приготви пари - поне стотина лева.

# 611
  • sofia
Добър вечер и от мен! Сватя !!! Значи за кашичките и пюренцата: на нас доки ни каза да даваме кашата през ден. Единия ден давам каша, на другия плодово пюре с мляко. На обяд пък редувам месното пюре със зеленчуково. Хапва си доволно. Не винаги изяжда цяло бурканче / 190 г./, само, когато му е вкусно. Мрази спанак и агнешко. За сега. Покахонтас, дано не е нищо сериозно Praynig! Цвета, дано утре ви изпишат!

# 612
Здравейте и от мен!

Цвета дано Ви изпишат утре. Покахонтас надявам се малката да е добре и да са излишни притесненията.

Ние изяждаме по 100-120 грама зеленчуково или местно на обед, следобед по 100-120 гр. каша. Имаме и още три-четири кърмения като изяжда  по 100 грама кърма. Рядко кантара ми е отчитал по 150 гр. Храним се на 3 часа, защото се храни по-малко. Ако изяжда повече ще увелича на 4 часа. Вече си мисля да го оставя един път повече часа гладен да видим колко ще изяде.

# 613
  • sofia
Добрютро, момичета! Навън вали...Дано размине, че не ми се стои в къщи цял ден! Хубав ден на всички! Ма много спите, бе! Явно бебенцата в темата са мноого послушни.

# 614
  • Испания и Стара Загора
BebEshOnDeL,Честит рожден ден на теб и на мъжа ти!!!Пожелавам ви много любов и щастие.

Общи условия

Активация на акаунт