СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 868
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • София; Дружбето
vanina Joy
Валка, давам Еуреспал, адреналивоните капки за нос и вит.Ц. Правя инхалации. Но той не може да се изкашля и постоянно повръща от секретите ooooh! Сега ще излизаме на разходка и се надявам да се не налага преобличане

# 91
valkata78, мерси за бързия отговор! Simple Smile
То аз не попитах баш правилно. Летният ни кош има три позиции - сгъвката е както е сгъвката на столчето за кола, но може да се накланя така, че бебчо да е изцяло легнал(с хлътнало надолу дупе), леко изправен(пак с хлътнало надолу дупе) и изцяло седнал. Та се чудех дали ако е леко изправен дали няма да е ок, то и без това в столчето за кола като го разхождаме е в същата позиция. Но пък от друга страна столчето е от 0+, а за летния кош пишат, че е за 6+, уф...  ooooh! А детето напира вече да седи, само опъва жили и прави коремни преси...

Валката, бебките са много сладки, представям си какво щастие е като се гушнете тричките.  Hug

Атракция, голямо куче си имате, то заело място на дивана ви колкото за голям човек.  Laughing
Гледах, че преди 2 седмици в Джъмбо имаше големи плюшки по около 80 лв, ама ние си взехме едно 50 см куче, че с по-голямо ще ни отеснее хола.  Laughing

Криската, дано ваденето на зъбите е минало леко и възможно най-безболезнено, че аз като си спомня какви мъки бяха, още ми се свива корема. Бързо възстановяване после.  Peace

Вико също го прави номера със заставането на колене и специфичното поклащане напред-назад. Даже преди малко го издебнах и го снимах на клипче, ама не знам къде да го кача.  Laughing

Болните сладурчета бързо да оздравяват!  Hug

# 92

Добро утро мами, до сега хапвахме, приспивахме се с Ванко. Времето е много хубаво и след 12 ще сме на резходка. Аз все още извеждам сина ми в легнало положение в количката. Не е ли рано да седи в количката? Може би днес ще сложа малка възглавничка, за да наблюдава наоколо. Правя си кафе и отивам при Ванката. Слънчев ден на вас!
 Пак за зъбките- мажете венците с калгел или генгигел, така помагате на бебо при болките в зъбите, да поникнат по-безболезнено. Струва ли си да се мъчат бебоците! На моя син му избиха вече 4 зъба без безсъници и плач.

# 93
wish, защо така бе жена? Виж какво хубаво време е навън, откъде те налегна тоя мрак Hug
Свършиха руските бонбони  Mr. Green.
Криската  Confused, бързо и безболезнено....доколкото е възможно.

Уффф, Сиси днес е мноооого крива ooooh!,труден ден ще е  Tired.
Да, обаче столчето за кола вече също не му харесва много-много... омаля ли му, не знам и аз, но има няма и запова да се гъне и да прави дъги назад и да се опитва да изскочи.  Rolling Eyes
И Сиси е така ....докато не се измъкне.
Летния вариант?Какво имаш предвид?Да е с лице към хората? Ами можеш вече да го  обръщаш, да гледа, че инак им е скучно да гледат по цял ден само нас  Laughing.
А, аха ясно ....ами,аз вече я слагам полулегнала малката.....тя инак протестира толкова звучно  ooooh!, че плаши гаргите по дърветата.
Мони се обръщаше по корем и надничаше през люка  Joy, редовно сочеха количката и се смееха хората .

Цвета, трудна нощ сте имали, Сиси доскоро ми беше така, лоша работа.....оправихме се с Тобрадекс/нямам предвид и ти да капеш това..../ все още ги капим , 10 дни каза педката, аз множко ми се виждат, но капя  Rolling Eyes.
Ванина, страхотен аватар  Crazy
gari, баткото не го и усетих кога му избиха 3 зъба, както му беше беззъба усмивката, така изведнъж се показаха 3 зъбчета вътре.....не съм го мазала  с нищо....така че не бих казала че безболезненото пробиване е свързано с мазила разни, по скоро е до дете .

# 94
Здравейте.

Сблъскахме се и ние с кърмаческа стачка или нещо подобно.  ooooh!
Понеже долните 2 зъба са му като резци и доста боли като ме захапе и аз със строг/повишен тон му виках НЕ, НЕ НЕ  smile3513  с цел да разбере, че не трябва да прави така. Той се уплаши, че му се карам и като ревна със сълзи, гледа едно жално. От тогава (няколко кърмения вече) сукне 2 мин и после почва да гледа ужасено и да се дере със сълзи при всеки мой опит да му набутам пак гърда.
 Ужас,  стресирах си детето. А не съм крещяла, само строго му казах НЕ! на хапането.  Shocked

# 95
  • До хладилника, който обичам
Venilove, опитай да му смениш обстановката, да му говориш мило и да го галиш.

Аз Ръкавичката я извеждам в летен вариант на количката вече над 2 седмици Thinking Просто не я слагам седнала - количката си има няколко положения на гърба, подпирам на първото възможно (вдига я сигурно на около 30-35 градуса). Това според мен е окей, дано не греша.

# 96
Здравейте! Искам да споделя с вас: от близо 2 седмици, малката се буди по 3 пъти на вечер, за да суче. Сукането и е средна работа нито много нито малко ( поне така преценявам). Дали не и стига кърмата  newsm78 , а преди да я сложа да спи и давам да суче от двете гърди ( през деня я кърмя от едната гърда и после винаги има още, даже се опъва и реве, че не иска повече - поне така мисля ). Притеснявам се какво става, до сега устискахме положението и точно сега да се предам не ми се ще!
И тя вместо да вземе да спи по цяла нощ, сега се буди по - често отколкото като новородено! Каква е тази работа  newsm78

# 97
Бу пробвах снощи. Той като е гладен само като се разголя хваща с две ръце гърдата и сам си захапва  Mr. Green Сложих го на спалнята, говорих му, галех го без да го насилвам. Предоставих му манджата на 10 санта разстояние да си играе и сам да си поиска. Цокна 2 мин. и пак почна да врещи. Няма да се отказвам де. Две мин. - две. По-често ще предлагам.
 Предполагам, че може да има връзка и с броколите, които опита вчера. Запече се и газове цяла нощ. Та днес получи тиква с круша. Чакам резултата.  Crazy

П.С. Бибоче ме подсети, че и ние ядем по 2 пъти нощем. През нощта си суче нормално. Не се дърпа и мръщи.
И аз като tsveta май трябва да се затворя в кенефа на тъмно да го кърмя.  Mr. Green

# 98
  • София; Дружбето
Габи го слагам в полуседнало положение. Той не ще да е легнал, но като го поизправя и почва да се превива и се свлича и стои в някаква супер неудобна поза, която, обаче, явно го кефи Crazy Ако остане топло ще вадя лятната количка, тя е с повече позиции и ще ми е по-лесно да му угодя
Венилов, внимавай, че аз като кърмех последния път с кенефа щях да му счупя главата в държача на тх Laughing
бибоче, Габи е същия, не толкова да суче, колкото да ме провери. Може и при вас това да е целта на нощното будене

# 99
При нас по принцип са зъби. Цяла нощ си представя, че е врата на гардероб и скърца ли скърца. (много особен гърлен звук, точно като скърцане)  Laughing За това го смазвам от време на време с малко мляко.

# 100
Венилов ме умори  hahaha
Мойто и то ли нощем като шкафче проскърцва на 3-4 часа, че току съм му напълнила чекмеджето.

# 101
wish, защо така бе жена? Виж какво хубаво време е навън, откъде те налегна тоя мрак Hug

Аааа има още! Simple Smile
Така хубаво се размазахме на припек с кафенце с ЛаДиДа и Кери ...

# 102
  • Варна

Aaa, видя ли? А ти се беше спекла сутринта... Wink

Аз сериозно се замислям за някое целогодишно топло местенце...Не ми понася зимата по 5 месеца...Предпочитам вместо тези сметки за отопление,  да  плащам същите за климатик и охлаждане... newsm08 Това глобално затопляне, много време му отнема, беее...Кога и тука ще стане вечно лято? smile3514
И ние се будим вечер поне по 2 пъти да сучем, ама водата и бибероните не проработиха, като част от плана да я откажа, друго нещо трябва да измислим... Crossing Arms

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 14:54 от *Elesta*

# 103
Свършиха руските бонбони  Mr. Green.

.........
И ние се будим вечер поне по 2 пъти да сучем, ама водата и бибероните не проработиха, като част от плана да я откажа, друго нещо трябва да измислим... Crossing Arms

И при нас е така - като я взема и по едно време я усещам като кученце да ме души и да си завила главичката. Захапва си "бибата" и отмърква  Crazy

# 104
Марти навън все спи и е легнал,но в къщи само седнал седи - я да се опита някой да го гътне ....такива писъци са ,че чакам някой комшия да викне социалните вече  hahaha.
Дори не пада на страни ,не го подпирам и с въглавници ,като си намести дебелото дупе и ни напред ,ни  назад.А иначе го мързи да се обръща и по корем не иска да стои ,абе каприз ...мъже....

Общи условия

Активация на акаунт