СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 866
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!

Страхотно кафенце,ивилда Wink
Аз набързо ще гълтам моето,че имам малко домакинска работа-да я свършвам и да изчезваме навън!
Ох,Криската,дано мине бързо и безболезнено!Че аз какъв лош спомен имам....ама няма да разказвам ,да не те плаша!
МаммаТ,това с работата е много добре.В тази криза да си намериш толкова добре платена работа,браво!Наистина не е за изпускане!Ама ти си знаеш,де. Peace

Зъби и Ива няма.Ако прилича на брат си,ще  е към първата година Mr. Green

Хайде изчезвам ,момичета.Хубав ден на всички!!! Hug

# 76
  • София
Здравейте,
Не съм писала отдавана, че ми гръмна зарядното на лаптопа и все още не съм намерила. Другата седмица ако успея да купя, ще съм по-активна (ако разбира се не е хубаво времето да сме на разходки).

Май доста съм изпуснала, че виждам тук някакъв "втори дубъл".

Бяхме на консултация днес и педито каза тези дни да започна да захранвам, но ще изчакам още няколко дни. За сега нямаме зъби и дано да не е скоро.

Някой се беше оплакал от памперсите по-нагоре, но на се сещам кой. От опит знам, че когато започнат да пропускат трябва да се вземе по-голям размер, нищо че пише примерно от 5-10кг и се вмествате в границите (да кажем 8,500).  Peace

# 77
Оф искам вече да е лято, да се съблека по потник, да сложа пола, рокля, къси гащи, да си обувам само джапанките преди да изляза...да търся сянка, да пия кафе на двора, децата да са на вън. Писна ми да стоя настръхнала, да излизам с чорапогащници под панталона, да ме сърбят краката от тях, да обличам 16 блузи и дебело яке, да съм неподвижна почти в тях, да навличам децата и да ги обездвижвам съответно.
Искам да се тръшна на плажа, под чадъра, да пия бира, да гледам морето, да врещя след Пламен да внимава да не се удави и да гледам как Борис яде пясък!
Искам да изляза в морската в 9 вечерта и да топло, пълно с народ, да мирише на цаца, картофи и грънясало олио....
Мрън,мрън, мерън!
 newsm45

# 78
  • Габрово
MammaT, не знам и аз какво да те посъветвам- решението е трудно наистина...
Аз сега имах оферта да ходя на безплатнобучение по графичен дизайн- плащат по 20 лв. на час и щях да изкарвам някой лев  като работя в къщи по някой друг час, ама няма на кой да оставя Рая за да ходя на обучение.
Нали съм на соц. майчинство от 100 лв до годинката и после нищо и не че бате няма да ме издържа, ама много обичам да си имам мои пари, които да харча за каквито щуротии искам.

А снощи да ви кажа какво сварих като си легнах, направо изтръпнах.
Бях сложила Рая да спи в креватчето си като бях разкопчала ципа от към леглото, а каката спи на леглото по принцип. Лягам си аз по някое време и като светкам с телефона гледам Алекс си привлякла в малкото креватче половината тяло и краката й бяха баш до главата на Рая, а аз с целия си акъл с риск да ги стресна и Рая да отнесе някой къч в главата взех да ги снимам  Mr. Green Друг път няма да оставям ципа отворен.
http://media.snimka.bg/5806/017866471.jpg

# 79
Взех урина  newsm44, от 6 часа преследвам Алекс  hahaha

Радвам се че ви хареса кафенцето  Hug
Бамба нещо се изгуби  newsm78
Криска, стискаме палци, дано не те боли, много  Hug
Мама Т , супер работа/заплата/ /като се има внапредвид че е 6 пъти по-голяма от моята  #Crazy /. Дано вземеш правилно решшение.

# 80
Да ви покажа Свил Плюсков, правих му фотосесия с куче и без куче Simple Smile

Хах, Валка, сладка снимка  Peace

# 81
Малее колко е сладък, и вече е голям гъзар  hahaha какви маратонки само ....

# 82
  • Габрово
Да ви покажа Свил Плюсков, правих му фотосесия с куче и без куче Simple Smile

Хах, Валка, сладка снимка  Peace
Егати грамадното куче  Shocked
И аз искам такава голяма плюшка, ама ще струва над 100 лв. сигурно.
Страхотен дунди е Свилчо Heart Eyes

# 83
Валка, аз бях взела на Ина преди от Илиенци такова голямо куче на 26 лв.  Peace Но преди поне 5 години. Сега навсякъде са по 100-тина лв.
А бебешорът е... муцка в тоя шезлонг  Heart Eyes  Hug

# 84
Псето е подарък,но го знам кви пари е, но вече се изприщвам от плюшки аз,заринали сме се и 2 чувала съм откарала в майка.Само прах и място събират.

# 85
  • София
wish, защо така бе жена? Виж какво хубаво време е навън, откъде те налегна тоя мрак Hug

# 86
  • София; Дружбето
Криската, стискам палци Hug
Честито на днешните месечинки
МамаТ, не знам какво да ти кажа. Аз тия пари за половин година ги взимам, а ся и нямам работа, та не знам какво бих направила в такава ситуация Rolling Eyes Трудно решение
Ние тази нощ не спахме. Габи само се дави и плачеше, сега пак заспива през 5 мин. Дано утре вече е по-добре

# 87
Добро утро, момичета!  Hug

Не съм ви изчела тази сутрин, ама бързам да пиша, че от няколко дни ми се върти един въпрос в главата и все забравям да попитам..
От кой месец слагате бебчовците в летния вариант на количката?  newsm78
Ние от 3 месечни се разхождаме в столчето за колата, че човечето е любопитно и иска да гледа, в легналия кош толкова много протестираше, че разходките станаха невъзможни.
Да, обаче столчето за кола вече също не му харесва много-много... омаля ли му, не знам и аз, но има няма и запова да се гъне и да прави дъги назад и да се опитва да изскочи.  Rolling Eyes

Иначе, по въпросите от вчера, Вико вода още не пие, още няма и зъби, аз аз нямам още МЦ.
Гледам, че сте коментирали и пюретата с разни зелени неща. По това време на годината е по-безопасно да се дават спанак, лапад и т.н. от готови пюренца, иначе не се знае дали няма да има завишено количество на нитрати/нитрити в домашно приготвените.

Хайде, ще дочета какво сте си говорили рано-рано...  Party

# 88
  • Габрово
refresh, не знам кога е редно да се слагат напълно седнали децата, но Алекс я сложих в лятната количка още не беше навършила 6 мес. просто защото тогава си дойдохме от Испания и нямаше как да помъкна по самолета и столчето за кола, което мислих да монтирам, а летния вариант на количката не вървеше да е полулегнал. Рая до вчера я слагах полуседнала, но тя толкова се набира да става, че накрая я нагласих баш седнала и на нея много й хареса да зяпа наоколо.

Цвета, кскво му даваш на Габчо- пие ли нещо за кашлицата?

# 89
Добро утро.
Аз не съм на кафе днес...със ставането ми се ядеше сладко от толкова разговори за торти снощи, та си спретнах един крем Оле на Др. Йоткер  Embarassed Сега си хапвам и чета.
МаммаТ не знам в какво финансово положение сте, но аз като знам ние в какво съм бих се хванала. С тези пари ще имам възможност и на частна ясла да я дам....и да й осигуря по хубав живот. Не че сега не го правя, но си е различно с повече пари. А ако имам и някой роднина или познат да гледа Андреа, още по-добре. И аз съм в терзания тия дни. Вече има пуснат прием за родени 2009г. по яслите и в момента в наща ясла има вече 98 чакащи  ooooh! Мисля си че няма да се доредим тази година да ни приемат и незнам какво ще правим като ми свърши майчинството. Ако някой има идеи за работа само през почивните дни или надомна моля да сподели, голяма нужда имам от нещо такова.
Иначе да споделя какво сънувах: С МаммаТ си пишем във форума. Тя казва че била дала на Еличка шоколадов ганаш, а аз я питам дали не се е отбила като е опитала нещо толкова вкусно  Joy При което тя споделя, че не се е отбила, даже хапвала повечко кърма когато ядяла ганаша, защото сигурно й ставало много сладко  Joy Та била решила да пробва да й прави сокове от ванилово мляко с банан hahaha hahaha hahaha Няма такъв смях просто  Joy

Общи условия

Активация на акаунт