СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 865
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Арлина,да кажа и аз за моята любима торта!Правиш карамелизирано мляко и с него напояваш блатовете.По принцип се прави с шоколадови блатове.Правиш си обикновен маслен крем-масло, захар, какао.Правиш крокан(карамел счукан на парченца,за който не е чувал думата)и поръсваш с него цялата торта.Става невероятно вкусна и страшно ефектна.Ако е за специален повод, изливам карамела върху кухненска хартия и като изстине го режа на равни триъгълници, които подреждам като ветрило отстрани, но и само счукан става страхотно с крокан.Карамелизираното мляко придава уникален вкус на блатовете. Flutter  Yum
Вода и аз не мога да пробутам все още.Също така усещам драскане по зърното, но нищо като зъб не се вижда.Също така малката ме УХАПА зверски, стисна силно и се дръпна рязко на една страна.Честно ви казвам в този момент ми идваше да я плесна.Сега като кърмя стоя на нокти, да не го повтори, а как ще кърмя като има зъби не знам.То моето е такова диване...само се чуди каква щуротийка да измисли LaughingДа ми е жива и здрава, като страхотна ухна се заформя Laughing

# 61
Девойки, лека от нас... кърмя в момента, ама почти съм отнесла и аз плувката...  Tired

# 62
  • Бургас
Хоп цоп и аз да се наместя във втория дубъл.  Crazy

Нахраних малкия звяр и в 9:30 сме на последната ваксина за таз година (най-после).

За водата- и моето Бобово зърно не иска никакви течности други да поема освен млякото си. Преди време даже бях споделила тук тези си притеснения. Ама какво да го правя- като не иска, когато поиска! Сега след като започна да хапва пюренца си мислех, че ще ожаднява, но не. Аз продължавам да предлагам де (за всеки случай) и той продължава да плюе!

Зъбче още няма. Днес ще чуя дежурното :"всеки момент ще се покаже" от педиатърката му.  Mr. Green С Краска това ми го повтаряше на абсолютно всяка консултация от 5ия й месец. Зъбчето й проби 2 дена преди първия й рожден ден.

За пюретата- номера с разреждането на това с карфиола, което не искаше да яде подейства. Та сега докато не ги изяде всичките така ще се процедира. Пари съм давала, да ме извинява, всичко трябва да изяде!  Mr. Green  Naughty

Катето на криската обаче  я признавам- от кое време си лапва крачетата! Крис, туй дете да го запишеш на акробатика като порасне. Мой Борис май ще ходи на сумо.  Joy

# 63
Добро утро Дами!
Ще пиете ли кафе

# 64
Ооо, добро утро Simple Smile
Ще пием и още как! Сега го сипвам. Вече мирише неустоимо... А мъжа ми казва: от кафето най обичам бисквитите:

# 65
Добро утро!
Валери е още сополив, но сякаш има напредък!
Детелини действа Дормикинда. Спинка си детето и лесно заспива. Но не си е намалил нощните хранения, просто си спинка повече през деня Joy. Но то инъче беше едни игри по 3ч. през нощите ooooh!.

# 66
  • До хладилника, който обичам
Дормикинд мъжът ми пие при главобол или ако му е нарушен сънят и казва, че му действа Grinning

# 67
  • София
Добро утро и от мен!
Такааа нощеска пак се кърмихме през 2 3 часа...тъкмо два дена беше затишие и сега пак наново....дори в 4 часа реши да си попее човека...ама никой не му обърна внимание...дремна и към 6 беше кукуряк...Тоя път не мисля, че е коремчето, защото вчера си ака 2 пъти, за зъби - венеца е станал прозрачен...но пък ако ще избиват да избиват...Обаче вчера пак излизахме след 16 часа и дремна /дремна, дремна - 1 час си дремна хубавичко/в количката, нали се опитвам да го накарам за заспива вечерния си сън по-късно...та заспа в 20 часа със зор, но пък цялата нощ беше неспокоен...оняден заспа в 18,30 и се буди веднъж да цока....каква е тая работа незнам...оплаках ви се  Grinning
Айде дописане  Wink, че днеска се очертава хубав ден и ще сме по разходки!

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 07:55 от EmiR

# 68
Добро утро.
Ангел също отказва да пие вода,давах му чай на Хип и него отказва,само правя и хвърлям.И ние нямаме зъбче още ,а е непоносим и по цял ден мънка и хленчи.Вчера бях на зъболекар и понеже няма кой да го гледа го оставям в един детски център точно под нас.Първия път добре се беше представил (само малко плакал и то от зъбките ), обаче вчера такъв рев дръпнал......ММ се върнал и слязал долу да го види,като го чул как се дере се прибрал,че той изобщо не може да го слуша като плаче.Голям е нервак.Когато се върнах жената тъкмо го беше приспала,а ММ ми вика "повече няма да го оставяш ".Хем той неможе да го гледа хем иска и на зъболекар да ходя,еми немога да го вземам със себе си ааааааааа. smile3515 smile3514
Честити месечинки и лек ден  bouquet

# 69
  • София
Привет и от мен! Днес станах преди дребния, сега го чакам всеки момент да се обади.
Нещо хич не ми харесва как подкашля от вчера насам, та май ще го водя при педиатърката да го преслуша. Дано не се е заразил от баща си, че и той още не се е оправил... аман Tired
Оплаках се и аз рано-рано Crazy
geri bs, преборихте ли обрива?

# 70
Момичета, стискайте ми палци, че отивам след малко да ми вадят двата зъба  Sick Боже, с какво се захващам!

# 71
Не ,напълно.Има още малко ,но се борим с цинковата маз,дето Находката каза и определено има подобрение.Но всичко е от памперсите на Памперс,и от тях ми писна,че какви ли не купувах и всичките ми пропускат(вчера три пъти беше опикан).Аман вече....

# 72
Добро утро!
ivilda, мерси за кафето, изглежда страхотно  Hug

Снощи за първи път дадох на Ива Дентокинд. Нямам си и идея как трябва да изглежда венеца като напънат зъбките, но нейния определено е променен. Снощи ми направи впечатление, че ми бута ръката и не ми дава да го пипам. И толкова жално плака..... Sad
Накрая милата заспа и си пропусна последното хапване.

kriskata, все се каня да ти кжа, че и на сестра ми й вадиха здрав зъб, за да  й наместят захапката. Нямаше друга алтернатива. И всичко е ок, получи се супер. Така, че стискам ти палци  Hug

# 73
Криска, стискам палци! И аз май трябва да се замисля за зъбите - да ида да ги видя. Зъболекарите обикновено ме хвалят за зъбите, ама... Все идва един момент, когато почват да създават проблеми.
Аз да споделя: видях две супер обяви за работа. Имам големи шансове и за двете позиции, а заплатата вероятно ще е около 2 500 лв... Ама бебето е толкова малко... Какво да правя?????  newsm78 Направо се чудя. Аз че искам да си сменя работата - искам, ама сега не е най-подходящия момент  newsm78 Ама пък  моментът като е подходящ, работа няма да има... Защо все така трудно трябва да е... Не ми се дава Еличка на някой да я гледа, въпреки че май имам вариант... Оффф...

# 74
Kриска, стискам  Peace

Свилен вода не пие, само дъвче бибата.

Аз питах док за Дормикинд-а, каза да му давам ,но така и не го купих. Бу, не знаех,че действа при главоболие, ще го купя да пробвам.

Днес трябва да водя Свил на хепатитната ваксина, но реших да отложа за консултацията. Не ми се занимава днес, в това време за разходки, да го влача по боцканици.

Ванина, много ти е хубав аватара  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт