СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 910
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • sofia
Това с майчинството не е шега. И моето са го превели.Ура! Тамън на време! Навън се сля от дъжд...Добре, че рано си направихме разходката и се прибрахме точно, като заваля. Цвета, радвам се, че и вие сте си в къщи! Аз яйца ще боядисвам в събота. Миналата година бях взела бели и не се чупеха повече от другите. Може пак да взема, защото по- ми харесват, по- ярки стават.

# 661
  • София
Благодаря ви на всички за подкрепата   bouquet Дано не бързам, но мисля, че вървим към оздравяване, днес малката стана в 5ч умряла от глад, от тогава през половин час й давам чай, по-малко, за да не го повръща, и е яла днес 3 пъти по 60 мл мляко и 50гр оризова каша с лечебна хумана  Heart Eyes Все още има малко разтройство, но не е като вчера. Уф, толкова съм щастлива, че пие течности, че от това бях най-притеснена. Дано да не вдига пак температура следобед  Rolling Eyes  вече обмислям пътуване в неделя...дали е прекалено рано за нея? Може и да тръгнем събота следобед и да приспиваме в Букурещ...не знам, дано само тя да оздравее, че бая се е мъчила  Cry

# 662
Превели са майчинството Mr. Green И не, не е първоаприлска шега Laughing
Ох това чаках да чуя тия дни и само ако е първоаприлска шега виртуално ще ти откъсна ушите  Hug а ти ще си доволна щот си ме метнала  Laughing

не е шегичка,и аз получих смс Peace[/i

шами,дай снимка на роклята де,ако искаш и на ЛС,че да се порадвам на момичешки красоти Grinning
ще я кръщавате на Анастасовден,бе да бяхте изчакали още един ден и да я кръстите на личен ден-Лидийден,демек на моя режден ден Party

# 663
  • София
Я споделете какъв слънцезащитен крем мислите да ползвате за бебоците? Още не съм взела никакъв, а пък вече си става постоянно слънчево и ме е страх да не изгори.

# 664
  • София; Дружбето
microsun baby ползвам аз. Ще клепан наред и двамата
Ние бързо, бързо се прибрахме, че като задуха, заваля, стана страшно. А сега пече та се къса. Ама няма да правя пак гимнастиката по излизане Crossing Arms
И да се похваля - тиква с каша се оказа комбинация равна на почти цяло изядено пюре Mr. Green Даже насила се спрях да не му го дам цялото, че нали му е смао втори ден на тиква. пу-пу-пу, даже не плюеше Grinning

# 665
Здравейте! Simple Smile

Радвам се, че има хубави новини днес и болните дечица вървят към оздравяване.  Hug

Аз също ще боядисвам яйца в събота. Козунаци и кифли няма да правя. Ако е хубаво времето, живот и здраве ще гледам да го изкараме внавън, пък козунака - от магазина. 
Снощи насадихме в градинката моите покупки - хортензии и лалета. Сега час през час надничам да ги гледам дали добре се чувстват.  Laughing

Доста отдавна знам за елдата, че е много полезна, съдържа и желязо, тъй че за вегетарианци и анемични хора е много препоръчителна. Със захранването(когато и да го започнем  Laughing ), се надявам да я включим и в нашето меню. 

Днес моето сладурче Вико става на половин годинка, да ми е жив и здрав, умен и щастлив.  Heart Eyes Heart Eyes
Ето една виртуална почерпка.  Laughing

# 666
шами,дай снимка на роклята де,ако искаш и на ЛС,че да се порадвам на момичешки красоти Grinning
ще я кръщавате на Анастасовден,бе да бяхте изчакали още един ден и да я кръстите на личен ден-Лидийден,демек на моя режден ден Party

Пич не ми е дошло на акъла какъв е деня. Сина ми и той е кръстен на втория ден на Великден във същата църква и същия свещеник.
Я кажи Лидиите кога имат имен ден ??? Това сериозно го питам.

Иначе снимки ще пусна тия дни във фейса там ще ги разгледаш  Hug

# 667
честити месечинки на празнуващите  bouquet
Соник и Цвета добре сте се прибрали от тая гадна болница Mr. Green.
Оле, аз пробвах с една мостричка на Виши 50+ фактор. Добре ни понася въпреки че вече имаме загар по бузите и нослето.
Ходил ли е някой до Кауфланд на каква цена са Памперсите на Памперс там?

# 668
Я споделете какъв слънцезащитен крем мислите да ползвате за бебоците? Още не съм взела никакъв, а пък вече си става постоянно слънчево и ме е страх да не изгори.

Соник, и аз това се чудех наскоро. Дано повече мами се включат с конкретни марки, от които са доволни.
Бях писала, че от СебаМед с фактор 50 хич не съм доволна. Твърде тежък и мазен е и много ме е яд, че се подведох по другите продукти, които използвам на тази марка(и съм доволна от тях), та бухнах толкова пари в този крем.  Naughty

Иначе, аз започнах да се чудя дали да не взема чадърче за количката, че сенникът й почти нищо не пази. Вико много се сърди като му блесне слънцето в очите, започва да се върти и да се суче, чак на рев го избива. Мислех да изчакам да стане лято, че гледам още никой не ходи с чадър. Уж да свиква със слънцето, ама има ли свикване...  newsm78 

# 669
  • sofia
Ползвам  лосион за слънце на Бюбхен. Нищо му няма. Кашата я разтварям на око. 6-7 лъжици, предполагам. То си пише на кутиите. Знаех си, че пропуснах нещо! Свежарке, да ти е жив и здрав Вико, малкия юнак!

# 670
Пич не ми е дошло на акъла какъв е деня. Сина ми и той е кръстен на втория ден на Великден във същата църква и същия свещеник.
Я кажи Лидиите кога имат имен ден ??? Това сериозно го питам.

Иначе снимки ще пусна тия дни във фейса там ще ги разгледаш  Hug

тъй пич за мене ли е,не е ли Laughing

Света Лидия е на 23 март Peaceаз много си обичам именния ден,но да ти кажа и искрено се учудих,защото страшно много хора ми се обадиха тази година Partyа снимките ще дебна кат снайперист във фейса Laughing

# 671
Здравейте мами. Hug
Ние досега бяхме навън, прибрахме се да хапнем и пак ще потегляме.
Не съм влизала два дни и затова да се отчета по темите:
Ние имаме заместено една хранене, обедното хапваме по 100-110 гр. зеленчуково пюре, а сутрин в 9 и след обед в 15 хапваме по 40-50 гр. плодово и се кърмим.
Яйца ще боядисвам в събота, аз знам че във водата освен оцет се слага и сол и не се пукат, но нашите така или иначе са домашни и са им по твърди черупките.
Аз ползвам слънцезащитен крем на PROTECTA фактор 50 доволна съм засега от него.
Лек ден на всички мами, ние отиваме на църква да ни помазват за здраве. Hug

# 672
Слънчезащитно ще купувам на Daylong - това ми препоръча кожната за Свилко, значи и Бужи ще клепя с него. Тя каза 30 фактор. Божидар от бебе го мажа с Мустела 50+

# 673
  • София
refresh честита ви месечинка...аз си мисля, че сме 31  Embarassed и нали септември няма 31 дни и реших да не честитя на никого...то пък било 1ви...
За майчинството и аз съм получила Grinning
За слънцезащитен ползвам 30 фактор, педи каза, че за бебета с нормална кожа той е оки...сега купих на себа мед, с Кати чико, мустела...всичките трудно се размазват....
Боядисах яйцата...Кати се включи с ентузиазъм и накрая, каза че било досадно  Joy
Миналата година по това време имаше албумче...показвахте красоти..а сега?Май не ни остава много време за такива неща или какво?

# 674

Ние бързо, бързо се прибрахме, че като задуха, заваля, стана страшно. А сега пече та се къса. Ама няма да правя пак гимнастиката по излизане Crossing Arms

Ей така и ние , а сутринта се попотих от жега. Ма брули ли ни вятъра, сега съм като болна. Очаквам да рукнат сополи, Божидар се разкиха вече....

Каша още не съм купувала, мисля утре да го направя.

Моето майчинство го нямаше на банкомата, реших да питам вътре в банката дали се виждат парите, щото в сайта на НОи от вчера ми ги пише,че днес ще ми ги преведат,че като ме ядоса служителката, хвърли ми личната карта като на куче.Малии, избеснях  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт