междукамерен дефек ПОМОЩ

• 1 657
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте.Предварително се извинявам ако има такава тема,но не съм я открила.На 27-ми януари родих дъреря си Ева.На 15-тия ден личната й лекарка чу шум на сърцето и ни прати при кардиолог Rolling Eyes Лекарката каза че е междукамерен дефект който до няколко месеца сигурно сам ще се затвори и да не се тревожим /не че не съм се тревожила/.Вчера след втората консултация със същата лекарка вече съм МНООГО разтревожена Sad Изпраща и при лекар във Варна- д-р Шивачев,обясни ми че не се затваря стеничката на сърцето и ако до няколко седмици не се затвори следвали лекарства и т.н .Не остана доволна и от теглото на малката 3.600 /за уточнение родихме се 2.850 а ни изписаха от родилно 2.600/,дишането също било проблем защото диша наистина доста учестено /гъдричките и се повдигат/. Въпроса ми е-има ли някоя мама която се е сблъскавала с такъв проблем и мога ли да се успокоя поне малко или с право се тревожа?Другото-някой има ли впечатления от този лекар? И наистина и наддава малко и възможно ли е проблема да оказва влияние на това? ОХ много станаха въпросите дано някои ми отговори.
Предварително благодаря!

# 1
  • Тука, под липите стари...
Не мога да ти помогна с информация, но желая нещата да се развият  към добро.
Пиши във форума Деца с увреждания и хронични заболявания - там е по-вероятно да намериш помощ и подкрепа. Успех!

# 2
много ти благодаря   bouquet

# 3
За сърцето не мога да ти кажа нищо, но за наддаването - килограм за месец, месец и половина си е ок. Важно е и да пълни памперсите и да е жизнено детето.
Стискам палци всичко да е наред!  Praynig

# 4
  • София
Ето тук пишете:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=463992.0
Моето момченце беше с междукамерен дефект, но той не се затвори, наложи се операция, зависи колко е голям и дали се справя самото дете. Пишете в тази тема, ще ви отговорят и за дишането, и за д-р Шивачев има мнения, ще ви препоръчам да прочетете и предишните теми, ще се запознаете с всичко! Успех и не се давайте, детето усеща тревогата ви, опитайте се спокойно да реагирате и мислите. Ще има нужда от вас!

Общи условия

Активация на акаунт