Конкретно в момента ме интересува дали някой от вас е постъпвал в болница при проф.Симеонов, за изследване? Правили ли сте ЯМР, чрез него? И освен на генетична консултация при него, дали мога да разчитам на нещо по конкретно като диагноза или евентуално ако пуснем генетични изследвания и се получат резултати тогава? Ама как го написах само

Чудя се дали няма да е по-добре да направим изследването на др.място пък може и с направление да минем, а за генетична консултация да потърсим друг генетик.
Опитвам се да бъда максимално кратка, но сигурно пропускам нещо, затова ето още малко подробности.
Малкият е изписан от родилното със съмнения за малформативни изменения, в генетиката са правени ТФЕ, кариограма,ехо на бъбреци и кръвни изследвания --- всичките нормални. Водя го на рехабилитация и мнението на неврологът е , че е нещо генетично., но отхвърли предположенията за вродена мускулна дистрофия и миопатия които бяха от 4-ти километър, но и диагноза не са му поставили въпреки, че вече е на 1г. и 9м.
Нещо се заплетох с обясненията, но в момента най съществените ни проблеми са че не ходи сам, няма ясни думички, но пък всичко разбира и знае,контактен е, изпълнява команди, ниско тегло, и огромен проблем с яденето(не е ли на лъжица и пасирано или АМ в биба - не се допуска до устата)
Приемам всякакви съвети и препоръки относно лекари и изследвания които може би пропускам, но аз не съм медицинско лице и няма как само с четене да предположа каква консултация да правим и от къде е това изоставане, тъй като до сега не е поставена конкретна диагноза, че даже мен ме питаха каква диагноза искам.