Как се обличате в къщи?

• 15 810
  • 178
  •   1
Отговори
# 120
 Имам домашмо дрехи, но не се преобличам непременно. За обувките, никой не карам да се събува, у дома не е джамия все пак. Бърша си пода, лазещи нямам. Но това си е моя начин, за мен е ок.

# 121
Зимата ходя с анцузи, лятото с роклички. Понякога уикенда се влача и цял ден по пижама. Халатите  нещо не са ми удобни   - все ми се заплитат в краката  Laughing

# 122
Удобно и с възможно най- малко дрехи. Обслужващият персонал и съседите не ни интересуват, все пак това е нашия дом. И двамата с мъжа ми имаме любими стари тениски и долници и си ги носим с удоволствие, но не се преобличаме, ако някой пристигне да ни види без специален повод, това сме си ние в къщи.

# 123
  • там където думите не стигат ...
удобни, зимата с анцузи, лятото с потници и къси панталонки

# 124
  • София - Бургас
В удобни, ненови дрехи..Въпреки че често ми се случва като се прибера от работа въобще да не се преобличам, оставам си със същите дрехи..

# 125
Веднага, щом се прибера в къщи, свалям дънките/панталона и скачам в лек панталон от памук и тениска/широка.
Обувките задължително се свалят в антрето.
НИКОГА, за многото години в Норвегия, не съм влизала в къща, в която да не се събуваш. Без значение колко печелят собствениците.
Не мога да си представя да се разходя с мокри бутуши или с обувки на токчета по истинския си паркет.
Който има паркет(не ламинат), знае за какво говоря.
Мъжа ми не се преоблича в къщи. Аз пък не мога да се излегна на дивана с впитите дънки и ризка. No way просто.

# 126
  • Под Сините камъни
С анцуг и някаква спортна блузка.

# 127
Сега със спортен екип и тениска...
Лятото с роклички, къси панталонки и тениска/потник

# 128
Задължително се преобличам,навик ми е.
После готвя,играя с детето и т.н.
Опитвам се и нея да науча да се преоблича с домашни дрешки.
Не може да се рови 2 часа в пясъчника и после да остане в този си вид
и да ми гледа телевизия например newsm78
Имам няколко удобни панталона/не дънки/ и се чувствам добре в дома си.

# 129
Най-обичам да си стоя по пижама цял ден.
Но обикновено съм с дънки и потник/тениска вкъщи.

# 130
  • София
стари дънки, блуза, грейка, ако е топло-къси панталони с тениски или някакви рокли

# 131
Всъщи нося спортни екипчета.Купувам си ги специално за в нас.Не обичам да нося стар идрехи или пък дънки/не са ми удобни/.Понякога се размотавам по нощничка/ама хубава Crazy/.През лятото роклички или панталонки с топ, имам и къси гащеризончета

# 132
  • Германия
С анцуг, блузка, суичър...лятото с къси панталонки, по-страчки потничета, тениски, а неделите до късно се моткам по пижама Embarassed

# 133
  • София
Сега разбирам защо част от колегите смърдят на манджа сутрин рано. Може би и те са от тези, които не си преобличат дрехите. И колкото и да е чиста улицата, не виждам как ще се разхождам с маратонки вкъщи. Дори и само заради собственото ми удобство.
Иначе по темата - вкъщи ходя с тениска и долнище на анцуг или къси панталонки - според сезона.

# 134
Задължително  и само  анцунг. Удобен  ми е, повечето време в къщи чистя и готвя, така, че няма да ми е  удобно в къщи нито по  дънки нито по халат. Никога не се разхождаме с обувки, но ако дойдат гости, не ги карам да се събуват, не ми пречи да изчистя след тях. Peace

Общи условия

Активация на акаунт