Как се обличате в къщи?

• 15 773
  • 178
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
След като родих преди 2 години ходих с един анцунг и няколко блузи,но само те ми ставаха.Но отслабнах почти наполовина и сега не ходя "развисена",запусната.Сега си слагам анцузи,но не обичам да са ми широки,а почти по мен/пиша почти,защото все пак е анцунг и трябва да има свобода,моята е в малко количство Simple Smile/.Ходя и с черни клинчета,много са ми удобни и хубави блузки-прилични,не някакви стари,избелели и с петна.Така се чувствам добре все пак и удобно.А нали това е целта-на всеки да му е удобно като се прибере вкъщи и да разпусне.А винаги като се прибирам отвън,събувам обувките пред вратата и веднага се събличам.И тялото ни има нужда от релакс.
Не бих съдила никого за предпочитанията му или вкуса ми на обличане навън или вкъщи.Важнотот е всеки да се чувства добре в кожата си и съответно с облеклото по нея. Simple Smile

# 136
Най-често дънки (стари,но читави) и блуза.Понякога анцунг/клин.Лятото роклички,къси панталонки/клинчета с потник.

# 137
В къщи задължително се обличам като Стефани Форестър,много перли и висок ток,а прислугата с униформа. #Crazy

# 138
Стари дънки или долнище на анцуг, отгоре пуловер или горнище на анцуг.
Лятото - 3/4, 7/8 панталони и тениска или потник.

Тюлен розов пеньоар и чехли с пух във същия цвят. От долу корсет и гащи.
Когато ни идват гости си слагам най-често рокля.

Дали не забрави да споменеш, че чехлите са с тънко токче, а роклята - с кринолин  Mr. Green

На теб ти е смешно, но съседката над нас ходи с тънки токчета вкъщи. Познай колко ми е весело на мен. Постоянно трак-трак... А е 50годишна ooooh!

# 139
80 процента от времето съм по пижама ..имам сигурно 12 пижамки Laughing

# 140
И аз ходя на токчета напоследък  Joy 12 см. И по пижама, за разкош.
Ама това е защото са нови и никога не съм носила такива, та искам да се науча, преди да изляза на улицата с тях, да не се претрепя някъде.  Blush

# 141
Не се обличам в къщи. Че за какво са ми дрехи? Така по-често предизвиквам вълка.

# 142
с вечерна рокля и чехли с пухчета

# 143
По пеньоар  hahaha.

# 144
С анцузи или тия дрехи, дето вече не нося навън. Нито перфектно, нито парцаливо.
Поредната тема иначе - в предните две тоест- стана бой направо  Laughing

# 145
Поредната тема иначе - в предните две тоест- стана бой направо  Laughing

Що? Понеже на някой не му харесва другите как се размотават вкъщи ли  Mr. Green

# 146
Предполагам щото Х не е прилично, У е еснафско,Z е снобарско, V не е фешън, N не е класно, а да Одиш гол не е твърде здравословно.
Та трудно е да се благоразположиш между версиите и форумското одобрение всеобщо.

# 147
Ами да ти кажа право - да, не се харесваше и не се разбираше най-вече чуждия начин  Wink
Едните бяха повлекани, а другите - вечно доказващи се, което говорело за...абе намерете ги, какво да издавам сега  Whistling

# 148
Па те саде два чешита ли били? Аз пък си помислих за по- голямо разнообразие.

# 149
Разбира се, че са два вида само - както във всяка тема - или -или, средно положение нЕма и само моето е вЕрно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт