Как се обличате в къщи?

• 15 533
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
спортен панталон(от лигава материя,горе е леко широк,а надолу е много тесен) + потник/t-shirt или анцуг.

# 76
Аз като си бях в България бях свикнала вкъщи като се прибера, да се преобличам и да си имам дрехи "за вкъщи". Обаче тук това не е много разпостранено, като студентка ме бъзикаха даже, и май се отучих от тоя си навик. Айде ако идвам от работа с токчетата и тясната пола, да се преоблека, ама аз като не нося такива неща, няма смисъл. Събота и неделя ходя по анцунг и удобна блуза, но през седмицата не се преобличам от работа. И без това си ходя с дънки или удобни панталони и блузи.

# 77
  • ВАРНА
Удобно. Мотам се по пижама, анцуг, стари раздърпани блузи и анораци.

# 78
супер съм селянка в къщи

# 79
Ами в момента съм по пижама...т.е.долнище на пижамата и потник.
Иначе,с анцузи и тениски.Лятото-3/4 панталонки и потници.

А когато се прибера от някъде ,веднага се преобличам.Не мога да си представя да седя с дрехите ,с които съм била навън ,в мръсотията,особено ако се е наложило да се возя в автобус или такси. ...да сядам по диваните,където седя и с пижамата .
Не знам,в другите държави може и да е чисто,но в Бг... 
Ако цял ден съм се мотала навън или в някой офис,после първото нещо ,което си мисля ,е да хвърля мръсните дрехи,да си взема душ и да сложа нещо чисто и свежо.

# 80
А когато се прибера от някъде ,веднага се преобличам.Не мога да си представя да седя с дрехите ,с които съм била навън ,в мръсотията,особено ако се е наложило да се возя в автобус или такси. ...да сядам по диваните,където седя и с пижамата .
Не знам,в другите държави може и да е чисто,но в Бг... 
Ако цял ден съм се мотала навън или в някой офис,после първото нещо ,което си мисля ,е да хвърля мръсните дрехи,да си взема душ и да сложа нещо чисто и свежо.
Абсолютно същото усещане имам и аз!
Плюс това, че вкъщи искам да се отпусна и да съм с меки и широки дрехи, за да ми е удобно, да се сгъвам, да се търкалям и т.н.  Mr. Green

# 81
Стила ми спортно-елегантен и не правя разлика м/у
улицата и дома,нямам домашни дрехи,даже и с обувките в къщи,

# 82
.......,даже и с обувките в къщи,

#Crazy в България ли живееш?

Аз вкъщи също съм с удобни дрехи - нещо спортно, комфортно и задължително с меки чорапки  Blush ... Лятото пък с рокличка или потник и шорти!  Grinning

# 83
  • Linz
С клин и тениска съм.

# 84
.......,даже и с обувките в къщи,

#Crazy в България ли живееш?

И аз на това винаги съм се чудила.Имаше даже мисля 2 теми специално за ходенето с обувки в къщи.Е не ми е ясно.Все едно съм у дома,пък на улицата.А има ли и такива,които имат бебе!?
И по филмите не го разбирам,с обувките на леглото Sick.При тях улиците може и да са по-чисти,но пък колко може да са чисти Thinking.Хайде,ако си имаш обувки за в къщи да,ама....

У дома стоя само с анцузи и нищо друго.Винаги,веднага щом се прибера,се преобличам и измивам ръцете и лицето.Мъжа ми нямаше този навик,но го придоби Mr. Green.

# 85
В Дания и аз не се събувах понякога, но там улиците и всичко е толкова чисто, че просто няма какво да внесеш вкъщи, освен някое сухо листенце или пясък. Работодателят ми и семейството му - също не се събуваха вкъщи. Както и повечето познати там.
Но няма как да сравниш идеално чистия асфалт, полянка, пътеки (по които рядко се мотае или някоя плюнка, или фас, или вестник, изпаднал незнайно от къде) с нашите мизерии тук...  Sick
В Индия се събуваш дори и на някои обществени места и в някои офиси също. Но там е такава мръсотия по улиците, че е направо разбираемо... Както при нас, де.
И аз за тук не мога да приема, че ще вляза с обувките от болница, автобус, улица, парк и всичките гнусотии и после, както съм свикнала да сядам на земята...  ooooh!

# 86
  • някъде другаде
Винаги като се прибера се преобличам с анцунг - долнище и някаква широка блуза за да ви е удобно , а лятото с къси панталони и тениска.

# 87
Това с обувките вкъщи ми се струва абсурдно. Да оставим мръсно или не... Зима е, не е мръсно (хипотетично), но е мокро. Какво следва? Избърсва се мокротията от ботушите и прекарваме романтична вечер с тях Rolling Eyes? Сериозно питам. И как се чувстват едни крака третирани по този начин. Колкото и да са удобни едни обувки те са предвидени за определена среда. Не може никой да ме убеди, че ще ми е удобно вкъщи и навън с едни и същи дрехи/обувки при разлика в температурата 20 градуса. Както и да каже, че е добре за крака да стои на 12см ток по 12-14 часа на ден и да не очаква да се смея с глас.
Изключвайки обувките, дрехите ми се струва, че всеки подбира според това което прави вкъщи.
Ако стоя само пред компютъра не ме притеснява да съм с дънки и риза, или каквото и да е.
Ако се фръцкам пред градинаря задължително ще облека тюлен. В розово, разбира се. Crazy
Ако пък искам да се търкалям по земята, ако правя упражнения ще стоя със спортни, удобни дрехи, от естествени материи.
Тази префърцуненост с не преобличането никога не я разбирам. В офиса, фитнеса, парка и операта с едно и също облекло ли ходите? Спортно-елегантно Laughing.

# 88
Абе,не съм много секси в къщи LaughingАнцузи,пижами,тениски и клинчета,а като си туря маска за лице с хума и маска на главата-спокойно мога да докарам инфаркт на някой Mr. Green

# 89
Като се прибера от вън винаги се преобличам с анцуг и друга блуза.
Просто ,защото дрехите ми за излизане са събрали какви ли не микроби и са мръсни.Никога не бих стояла у дома с неудобни дънки или поли,събрали какви ли не мръсотии от вън и да се хвърля в леглото. Naughty Пък и по-комфортно се чувствам така. Peace

Общи условия

Активация на акаунт