не бях влизала във форума чак не помня от кога
но днес се заврях да прочета нещо конкретно и си викам не може ей така да затворя без да видя врачанската тема
домиля ми с една дума 
попрегледах малко последните страничка-две и за родилното и лекарите не мога да се включа, но да кажа, че козметичката на петропавловска хич никак не ми хареса (ако говоим за тази в блока с детския център)
само веднъж ходих там, едно на ръка, че накъса косъмчетата яко, второ, че хигиената не ми допадна... и си ходя само в дома на техниката, поли и мариянка са върха
за почистване на лице не ги харесвам и не правя при тях, но за кола маска са чудесни

и една друга козметичка съм пробвала, обаче не знам как да опиша къде е, близо до църквата до червения площад, там пък беше ужасно, тя пуши вътре и после всичко мирише на цигари, имах сума си остатъци от кОла по краката ... едва се изчистих вкъщи.. и така
изказах се 
еххх, добре че са скайп и фейса да се информирам какво се случва с някои от вас, иначе направо се забравихме

надявам се сега като се постопли да се виждаме повече по улиците и площадките

а, да, за ресторант само да кажа, че ние признаваме само винарната и като има поводи за излизане сме вечно там

слънчо, гледахме ивана в кой е по по най, браво на детето

на всички!
Да ти е жива и здрава!
djona Честита ти племенница!