Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-35)

• 77 966
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
ехооооо!!!! как сте хора, живи ли сте, що сте Simple Smile
не бях влизала във форума чак не помня от кога  ooooh! но днес се заврях да прочета нещо конкретно и си викам не може ей така да затворя без да видя врачанската тема  Flutter домиля ми с една дума Simple Smile

попрегледах малко последните страничка-две и за родилното и лекарите не мога да се включа, но да кажа, че козметичката на петропавловска хич никак не ми хареса (ако говоим за тази в блока с детския център)
само веднъж ходих там, едно на ръка, че накъса косъмчетата яко, второ, че хигиената не ми допадна... и си ходя само в дома на техниката, поли и мариянка са върха
за почистване на лице не ги харесвам и не правя при тях, но за кола маска са чудесни Simple Smile
и една друга козметичка съм пробвала, обаче не знам как да опиша къде е, близо до църквата до червения площад, там пък беше ужасно, тя пуши вътре и после всичко мирише на цигари, имах сума си остатъци от кОла по краката ... едва се изчистих вкъщи.. и така Simple Smile изказах се  Blush

еххх, добре че са скайп и фейса да се информирам какво се случва с някои от вас, иначе направо се забравихме Simple Smile
надявам се сега като се постопли да се виждаме повече по улиците и площадките Simple Smile

а, да, за ресторант само да кажа, че ние признаваме само винарната и като има поводи за излизане сме вечно там Simple Smile

слънчо, гледахме ивана в кой е по по най, браво на детето Simple SmileSimple Smile

# 676
Здравейте!

Няма никакво раздвижване в темичката, защо така? newsm78

Аз мога да се похваля: станах леля за втори път, малката Нелина се роди на 16.02.

Хайде кажете, къде смятате да празнувате 8 март?

Hugна всички!

# 677
  • София
Здравейте! Може ли някой да препоръча или даде някаква информация относно логопеди в града. Искам да водя синът ми пролетта и лятото, докато сме там...

# 678
джона, честито! да е жива и здрава нелина и вие всички покрай нея Simple Smile

теди, аз лично не мога да помогна с логопед.. даже леко се съмнявам, че изобщо има...

# 679
djona  честито и от мен, да расте жива и здрава и да радва мама и тати  Simple Smile

tedie_p_a , една позната си водеше детето преди година-две, ако успея да се свържа с нея да я питам, ще пиша

за мамите с по-малки дечица - в Кауфланд има промоция на НАН 2 - 2 кутии с подарък шише на Томи Типи от 150 мл за 17.79 лв.  Peace

# 680
Благодаря Ви мацки!

Весели почивни дни! Hug

# 681
Здравейте, може ли да ми препоръчате добре заредена парфюмерия в града, търся парфюм на Живанши, мерси предварително.

# 682
djona, честита ти племеничка   bouquet Да ти е жива и здрава!
Какво ще кажеш 8-ми март да го празнуваме заедно..........във Вестител  Wink  Laughing

Тони, много мил пост си написала  Hug Радвам се, че си доволна от козметичката, която ти препоръчах  Peace То времето ще се оправи, но ще съврши майчинството  Wink

Айде и аз да питам: от къде мога да купя плувна шапка?

# 683
Ние сме се организирали за 8 март в таверната/на басейна/10 бройки мацки.

Плувни шапки има и на самия басейн/продават/, но съм виждала и в магазините по 1лв.

# 684
# 685
Здравейте и от мен  Simple Smile
И аз като djona да се похваля- на 25.02 станах леля за първи път на едно прекрасно момченце Heart Eyes  djona Честита ти племенница!
tedie_p_a виждала съм бележка на нашата детска градина, че има логопед който дава консултации- ето ти тел. на градината- 0884314562 /ЦДГ Слънце/
светлаnas пробвай в ДМ, МИРА, Финес, имаше и една парфюмерия, която се намира някъде срещу Мира, която е за маркова парфюмерия и козметика.
Slyn4o Все се каня да пиша- Ивана беше неотразима  Heart Eyes Да ти е жива и здрава! За плувна шапка се сещам по спортните магазини  Thinking
Лек ден на всички  Simple Smile

# 686
Bubeto* , Честит ти племенник, нека много да ви радва!  bouquet

# 687
  • София
Bubeto*, благодаря ти  bouquet

# 688
ехо, честита баба марта  Heart Eyes да сте румени и засмени и много здрави! Simple Smile

за парфюми ходя в DM и в парфюмерията срещу него, все забравям как се казва... йоана сякаш беше

бубе, честита племеник! да ви е жив и здрав Simple Smile

и ние чакаме племениче да се роди тия дни, но е много сериозно положението и е в болница етърва ми ( Rolling Eyes не мога да ги оправя тия роднински връзки, но мисля, че такава ми се пада на половинката на брат му жената  Rolling EyesSimple Smile и не смея нищо да кажа, дано всичко да свърши добре  Praynig

слънце, аз от доста време все при поли ходя  Blush та да знаеш, че и тя е добра
и е много бърза, за половин час съм готова обичайно Simple Smile

айде толкоз от мен за днес Simple Smile хубав ден на всички Simple Smile

# 689

Честит празник!
Може ли да ви помоля с следващата темичка да ни включите със Стефани - тя е родена на 26.12.2009 и сме от Мездра?

Общи условия

Активация на акаунт