Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-35)

• 77 959
  • 770
  •   1
Отговори
# 690

Hug от мен!

# 691
На дечицата засмени,
мартенички бели и червени
Баба Марта подари!
Много здраве пожела
и обеща да доведе пролетта!

Бубе, честит ти племеник! Да расте здрав и весел! Благодаря ти за поздравленията за Ивана   bouquet Шапка намерих в левчето на Левски  Peace

Тони, то вече почти само Поли се занимава с кола маската. И аз много я харесвам  Flutter

# 692
Честита баба Марта! Да сме живи, здрави и по- усмихнати!
Slyn4o Едва ли ще ми отговориш утре сутринта, но да питам Simple Smile - как се казваше вашата педиатърка? Имам някакви спомени, че беше доволна от нея Simple Smile
T o n i точно- етърва Wink вчера ме светнаха, че не съм била леля а стринка (чинка)  Laughing, много ги бъркам тези връзки. Дано всичко е наред с бебето и майката  Praynig
Лека вечер!

# 693
Slyn4o Едва ли ще ми отговориш утре сутринта, но да питам Simple Smile - как се казваше вашата педиатърка? Имам някакви спомени, че беше доволна от нея Simple Smile

Бубе, сигурно ти е трябвало за сутринта, но аз обикновено пускам за малко компа, ей по това време  Wink Лещарска е нашата педиатърка. Как е Малинка?

# 694
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg
Slyn4o свършихме работа, благодаря! Малинка е добре, а педиатър трябваше за бебето. Чудеха се кой да изберат, бяха им препоръчали Якимова, но се колебаеха. Стана дума как Лещарска е идвала до вас защото й е паднала батерията и не е разбрала за какво става въпрос. Затова те питах, записали са бебето при нея, за сега са много доволни от отношението- днес ще отиде до тях да прегледа малкият.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 12:30 от Bubeto*

# 695

Честит 8 март!

Весело изкарване на празника!

# 696
# 697
Честит осми март дами   bouquet

Искам да кажа че продавам количката си - Кенгуру Вижън, купена е за 300лв, продавам я за 100лв., ако някой иска да ме има предвид  Wink

# 698
Здравейте мами от Враца  Hug

За пролетната ваканция ще идваме до Враца с беба и ми се иска да я запиша за 10 дена на кухня.Има ли в града ви частна такава и ако не в държавната дали ще ни запишат за толкова кратко време.Лятото също ще сме при вас,та да си знам. Grinning
Благодаря ви предварително за отговорите.Може и на лични   bouquet

# 699
vivere ние сме на кухнята "Двете щръклета", записа се ден за ден, тъй че няма проблем че е за 10дни, 2лв. е купончето за първо, второ и трето...Имат си клонове в почти цяла Враца, тъй че ще ти е удобно почти навсякъде  Wink

# 700
vivere ние сме на кухнята "Двете щръклета", записа се ден за ден, тъй че няма проблем че е за 10дни, 2лв. е купончето за първо, второ и трето...Имат си клонове в почти цяла Враца, тъй че ще ти е удобно почти навсякъде  Wink

Много благодаря   bouquet  Hug

# 701
Здравейте Simple Smile
Slyn4o, гледах преди малко голямата принцеса Simple Smile Браво, страхотна е Simple Smile Имате и връзки в Общината разбрах  Flutter  Laughing

# 702
Момичета, на коя детска градина й викат американска или английска/ не разбрах точно/ и какво и толкова американското. Grinning

# 703
Момичета и аз с едно питане- в коя аптека във Враца продават хомеопатични лекарства newsm78

# 704
Здравейте Simple Smile
Slyn4o, гледах преди малко голямата принцеса Simple Smile Браво, страхотна е Simple Smile Имате и връзки в Общината разбрах  Flutter  Laughing

То, връзки, връзки, ама без кмета - нищо работа  Laughing Радвам се, че се появи  Hug Как сте?

Общи условия

Активация на акаунт