Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-35)

• 77 958
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
арвен, в аптеката до ботев продават
като вървиш към площада, от лявата страна, малко преди спортните магазини
 Wink

# 706

То, връзки, връзки, ама без кмета - нищо работа  Laughing Радвам се, че се появи  Hug Как сте?

Зимуваме на юг...  Laughing И щъркелите по-рано ще се приберат във Враца от нас  Wink

Arven, тази аптека е с 'пълния набор' хомеопатични,но ти , ако знаеш какво търсиш, можеш да си поръчаш от всяка една...аз така процедирах, когато съм нямала възможност да отида до нея..

И аз да питам дали знаете нещо за детската градина срещу Топлофикация...има ли яслена група и т.н. ..?

# 707
Мерси много Hug
Ще потърся тук в една дрогерия, но ако няма ще пратя мъжа ми до тази във Враца. трябват ми за днес и затова се надявам да ги има там
Приятен ден от мен Hug

# 708
Здравейте!
Влизам и аз с един въпрос,някоя от вас да знае дали Партовска работи със здравна каса?
Nely1208 ,дано не се бъркам,но американската детска градина е тази над училище Иван Вазов,но какво точно й е американското не знам.

# 709
little angel , не, не работи със здравната каса

# 710
Жалко,че не работи със ЗК>
Тогава да питам за телефона на Петкова,че съм го изгубила.

# 711
Партовска не работи със ЗК, прегледа е 20лв., включва преглед с ехограф и преглед на магарето.

# 712
  • Някъде там
little angel ,телефона на Петкова е 0885358552

# 713
И аз да питам дали знаете нещо за детската градина срещу Топлофикация...има ли яслена група и т.н. ..?

Има яслена група и все хубави неща съм чувала за там  Peace Лични впечатления, обаче, нямам  Wink

# 714

Има яслена група и все хубави неща съм чувала за там  Peace Лични впечатления, обаче, нямам  Wink

Благодаря  Hug

# 715
Привет момичета , аз леко ще нахлуя в темата но имам спешен въпрос а той е .
Някоя от вас знае ли адреса на Д-р Палмира Алагьозова в гр. Мездра ?
Търсих , рових и все в София попадам .
Благодаря предварително  bouquet

# 716
Привет от мен отново. Аз май само за съвети се включвам напоследък, но...  Laughing
Та моля да споделите впечатления от д.р Енев. хомеопата и къде преглежда, платен ли е прегледа и изобщо всичко за което се сетите. Решила съм малките да ги лекувам с хомеопатия вече, че ми писна от антибиотици и ненужни лекарстна  Hug

Скорпионка ще питам свекърва ми довечера ако има някакви координати и ще ти пиша  Peace

# 717
Arven д-р Енев ми е личен лекар. Лекува с т.нар. боаронска хомеопатия, ако искаш потърси в гугъл повече информация. Не знам колко пари е прегледа, ако искаш мога да ту дам негов телефон. Кабинета му е доло във втора градкса поликлиника.

# 718
Герганче доволна ли си? Препоръча ми го доктор Атанас Михайлов, чиито съвети следвам в момента, но ми се иска като се разболеят децата да ги заведа някъде на преглед. Само с хомеопатия ли лекува или не чака много и дава и антибиотика GrinningМоже един телефон да ми дадеш на лични. А той педиатър ли е по специалност или..
Мерси предварително  Peace

# 719
арвен, ние сме цялото семейство при енев и сме доволни, но аз съм скарана с хомеоапатия
по-скоро се радвам, че не лекува агресивно, такъв спокоен е
нямам идея обаче дали е педиатър по специалност или не...

Общи условия

Активация на акаунт