Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-35)

• 77 952
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
здравейте на всички нямаше ни доста време имахме доста неприятни преживявания но слава богу всичко отмина и сега сме добре малкия е на ясла /номер6/много боледува .Но вече свиква макар че сутрин малко плаче . Сега е мой ред да си намеря някаква работа което е много трудно в нашия град ще ми се нещо с нормално работно време че няма кой да ми прибира и води малкия но какво ли ще е  newsm78

# 721
Леле, мислех че съм писала  ooooh!
Тони, Герганче мерси много за информацията. Като се разболеят децата ще го посетим, да видим какво ще каже  Hug

# 722
Здравейте,как сте?Ние сме добре.Аз ходя на работа,детето на градина.Нямам време вече да седна пред компютъра,сядам за по 10мин.Вие какво правите,растът ли дечицата,слушат ли?Моята мома не й се отдава слушането хаха  Joy

# 723
Добро утро  Simple Smile, Ние ходихме до зъболекарката в Мездра  и се оказа че в устата на детенце е пълна трагедия  Shocked Всички зъби си растат с характер който на където си иска на там се е запътил , та ще се наложи да носим железа дълго време . А пък и не стига това ми и липсва и зародиш на един от постоянните зъби  Къшмер Sad
Лек и успешен ден  bouquet

# 724
скорпионче, много гадно това със зъбите Sad на таня предните долни постоянни бяха започнали да растат на втори ред зад млечните, без те (млечните) да са паднали  Shocked
та ходихме на зъбар да ги извадят, сега почти си се наместиха, но едното пак е леко кривичко
изобщо и мен това със зъбите много ме притеснява
не че е нещо непоправимо, ще се оправят с брекети, ама що трябва така да става....  Confused

# 725
OН наистина гадна работа но пък да не е непоправимо , то остави че растат на криво може и да се поизправят МИ тези новите дето идват за двойно по големи от млечните и то просто няма остатъчно място за тях . Но зъболекарката ни увери че след година две като смени повече зъби ще извадим два три от тях и ще ги наместим няма как . Тя как не си затваря устата изобщо , ще е странна гледка Laughing

# 726
Честит Имен Ден на Бубето! Да си жива и здрава!

# 727
А знаете ли колко взема д-р Партовска за цитонамазка? Знам че за преглед е 20лв., но нали за цитонамазката се плаща допълнително.

# 728
Здравейте момичета! Аз не съм особено активна тук с коментари, но винаги когато имам възможност чета за какво си говорите, Виждам, че напоследък обсъждате гинеколожките, а на мен м се налага да отида.. Чудя се Махинова или Миткова?
Виждам че имате добри впечатления от МИткова, но пък Махинова е с по-дълъг стаж? А и ехографа е важен...  Confused

# 729
Миткова 100% от мен Hug
Сиси мисля че 10лв взима, но не съм сигурна.Така чух предния път като ходих Peace

# 730
Привет момичета   bouquet
Слънчо, честит рожден ден на Мелита! Да е жива и здрава имного щастлива.
  Вече от месец сме гости във Враца- Така че моля ви дайте идеи къде мога да поръчам торта за рожденият ден на разбойника.
 Честно обиколих Кампино,Дани и някакви плевенски   Thinking но нищо не ми хвана окото. Не искам да има сметани, а тези правоъгълни торти с разни играчки- направо ама никак не са ми по вкуса.
 Мерси предварително   bouquet
п.п Рони никаква те няма и теб- Драсни два три реда  Hug

# 731
за гинеколозите във враца като цяло съм пас, защото внаги ходя в сф, но за миткова имам косвено много добри впечатления, етърва ми беше при нея да й следи бремеността

белбей, за торти... трудна работа Simple Smile на едно единствено място съм виждала да правят със захарно тесто, в тази сладкарница до тракийската
иначе масово са точно такива - сметани, пластмасови фигурки... и аз никак не ги харесвам

слънце - чрд на мелита и от мен, да е жива и здрава и много да ви радва  Heart Eyes

# 732
белбей, за торти... трудна работа Simple Smile на едно единствено място съм виждала да правят със захарно тесто, в тази сладкарница до тракийската
иначе масово са точно такива - сметани, пластмасови фигурки... и аз никак не ги харесвам

Същата сега е в Суми на първия етаж  Wink

# 733
Момичета, само да отбележа, че д- р Партовска вече взима по 25лв. на преглед, а не като преди по 20лв.

# 734
  • Враца
Момичета, само да отбележа, че д- р Партовска вече взима по 25лв. на преглед, а не като преди по 20лв.

Мдаа,и Бисер Тодоров взима вече по 30 лв за преглед Money,а не по 25,както беше досега.

Общи условия

Активация на акаунт