Къде в Пловдив??? - 11

• 68 238
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
кажи ти къде си проверила?
аз почти всички аптеки в Кичук Париж, а сега чакам отговор от голяма верига също - ще ти я напиша ако е положителен
сега ще се обадя в Тримонциум
тримонциум това казаха, че ще има след 25ти - очаква се тогава в склада
това е телефона там тел:032/ 62-85-68
принципно от там никога не са ме подвели и са много в час
мен това ме устройва, защото първия прием ми е чак на 23ти април, което значи следващ към края на май
дано до тогава да са се оправили нещата
като знам нещо ще ти пиша лс

# 301
  • Пловдив Белащица
Ами той  мъжа ми е поел тази задача да гледа и не знам, къде е гледал, ако чуя някъде да има и аз ще пиша.

# 302
  • Пловдив
Аз като слагах на малкия,пак нямаше внос,намерихме в Санита на четвъртък пазара.Тел. е: 630309

# 303
Ние преди месец слагахме и я купихме от Марешки до Понеделник пазар.

# 304
моите са намерени, питах за още, защото има и едно познато бебе в София, за което няма налични, казаха че нямат други.
да се надяваме, че след 25ти ще има свободно.

# 305
  ПЕНТАКСИМ има в аптеката в Кичука зад бившия РУМ Родопи има една много шарена кооперация в нея е аптеката. 59лв струва Peace
 Въобще не е по каса ваксината или поне родените преди 2010 не ги хваща Wink

# 306
Момичета, търся клинчета 7/8 или дълги за ръст 128, 134 дори 140, НО различни цветове от розово , лилаво и сиво. Търся, жълто, оранжево ,синьо, зелено ако някой скоро е купувал или виждал да свирка Peace

# 307
  • Пловдив
Пентаксим има и в аптеката до Авеню-винаги от там купувам,без проблем-скоро купувах  Peace

# 308
Момичета, търся клинчета 7/8 или дълги за ръст 128, 134 дори 140, НО различни цветове от розово , лилаво и сиво. Търся, жълто, оранжево ,синьо, зелено ако някой скоро е купувал или виждал да свирка Peace
В Диното на НОИ имаше миналата седмица цялата дъга  Crazy само не съм сигурна дали бяха дълги или 7/8...

# 309
  ПЕНТАКСИМ има в аптеката в Кичука зад бившия РУМ Родопи има една много шарена кооперация в нея е аптеката. 59лв струва Peace

Преди 3 дни имаше, купихме я. Нямам обаче телефон, за да проверите дали има все още.

# 310
Момичета, имам въпрос -
Пускат ли с детска количка в Джъмбо?

# 311
  • Пловдив

Преди 3 дни имаше, купихме я. Нямам обаче телефон, за да проверите дали има все още.
Ние имаме скоро реимунизация и докторката ми каза да изчакам и да не купувам, моя син е роден началото на миналата година.
Ако се наложи да купим ще ходя до тая аптека, че ми е близо и цената май е добра ... не помня колко я взехме миналата година.

# 312
Момичета, имам въпрос -

Пускат   Laughing

# 313
Момичета, имам въпрос -

Пускат   Laughing
Благодаря  Hug
Че не съм от Пловдив и да не стана да отида и да не ме пуснат с детето

# 314
  • Пловдив
Някой ходил ли е днес в Карфур? Дали е същия ужас като вчера? Чудя се дали да отедем или да оставя за другата седмица, да се успокоят страстите малко  Wink

Общи условия

Активация на акаунт