Къде в Пловдив??? - 11

• 67 449
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Здравейте! Някой да знае къде има колички Zooper? И изобщо да ме подсетите за други магазини освен Вис Виталис, Хиполенд, Касида и магазина на Чиполино където мога да разгледам на живо колички, че в нета си харесвам ама като отида на място нещата изглеждат съвсем различно Confused

# 466
  • София
Пег Перего на Пешеходния мост имат шоурум с колички, както на Санито в Тракия детския магазин, мисля имаха от марката Джордани.

# 467
  • Пловдив
И на бул.Македония в Кичука /до колкото знам е магазин на тези, които държат в Сани в Тракия магазинчето/.

# 468
Имате ли представа дали автобусите 6 и 66 минават по Руски, след като улицата на иконома е затворена ?  Rolling Eyes
Мерси !

# 469
Имате ли представа дали автобусите 6 и 66 минават по Руски, след като улицата на иконома е затворена ?  Rolling Eyes
Мерси !

6-тицата си минава нормално през "Руски" в посока Четвъртък пазар-хотел "Лайпциг".На връщане обаче не знам откъде минава.

# 470
  • Пловдив
Момичета, някой беше писал преди време, че детенцето му ходи на плуване при някаква треньорка в х. Тримонциум. Уж си записах координатите, обаче сега не мога да си намеря записките  Embarassed
Моля пак да споделите препоръки къде може да се запише на плуване 4-годишно дете.

# 471
  • Пловдив
Треньорката е Раденкова - тел. тук ли да го пиша или на ЛС?

# 472
Момичета, някой беше писал преди време, че детенцето му ходи на плуване при някаква треньорка в х. Тримонциум. Уж си записах координатите, обаче сега не мога да си намеря записките  Embarassed
Моля пак да споделите препоръки къде може да се запише на плуване 4-годишно дете.
Може и в Новотела, но е по-скъпо от Тримонциум, а и детският басейн е супер малък.

# 473
  • Пловдив
Треньорката е Раденкова - тел. тук ли да го пиша или на ЛС?

И на мен  Hug

За Карфур да се изкажа и аз - впечатлена съм от разнообразието на биопродукти и особено цените им - може би на 50% от другаде. Друго много не видях, защото бяхме към 21ч. (имаше малко хора) и нямаше време.

# 474
  • Пловдив
Къде мога да намеря тънък чорапогащник за бебе?  newsm78 

# 475

Скоро купих от детския магазин в подлеза на Тримонциум. Като влезеш откъм главната веднага в ляво.

# 476

всеки магазин за бебешки дрехи - има различно качество
вчера гледах в Голдън Пойнт в Мола - бяха много хубави и 0-2 години размера става на моето бебе, което е на 3 месеца
в Джъмбо пък има поне 5 вида тънки за бебета и плътните им са хубави цветове

# 477
Момичета от Пловдив,може ли някой да ми посочи от къде мога да си купя сутиени за оперирани от рак на гърдата?И на какви цени са?Благодаря Ви предварително.  love001

# 478
Момичета от Пловдив,може ли някой да ми посочи от къде мога да си купя сутиени за оперирани от рак на гърдата?И на какви цени са?Благодаря Ви предварително.  love001
В санитарните магазини, които предлагат гръдни епитези, има сутиени.По спомен - "Згура" на спирката преди Тунела от северната страна, и "Венгер" - до Здравната каса.

# 479
Благодаря!В интернет прочетох за фирма Амоена,която има 3 адреса в Пловдив.Има ли някой информация за тях?Какви са цените там?       

Общи условия

Активация на акаунт