Къде в Пловдив??? - 11

• 67 530
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
За новия МОЛ, ето нагледно от Пловдив24.бг

http://plovdiv24.bg/pic/4244/1.html

# 451
  • Пловдив
Момичета,някой ако има наблздения или скоро е сменял вътрешни(интериорни) врати препоръчайте ми фирма,че се лутам из нета и на място ходихме тук-там,ама още не мога да се реша  Praynig

# 452
Някои да е виждал да се продава подобен на този инструмент и къде  Rolling Eyes

# 453
  • Пловдив
Момичета,някой ако има наблздения или скоро е сменял вътрешни(интериорни) врати препоръчайте ми фирма,че се лутам из нета и на място ходихме тук-там,ама още не мога да се реша  Praynig
Ние си купихме от магазина срещу Тримонциум-бившото кафе Даяна,на пешеходния светофар-не знам дали ме разбра  Embarassed  Китайски са,но сме доволни,ползваме ги от 1 година   Peace

# 454
Някои да е виждал да се продава подобен на този инструмент и къде  Rolling Eyes
Върна ме в детството - имах точно такава  Heart Eyes На дъщеря ми купих Барби триола, но не може да се сравнява с тази - има по-малко копчета, въпреки че е по-красива ...

# 455
Здравейте  Hug Нещо ново за Пентаксима, пуснаха ли го по аптеките?

# 456
Някои да е виждал да се продава подобен на този инструмент и къде  Rolling Eyes
Върна ме в детството - имах точно такава  Heart Eyes На дъщеря ми купих Барби триола, но не може да се сравнява с тази - има по-малко копчета, въпреки че е по-красива ...
Видях ги в един сайт тези Барби, май са отделни мелодии, а аз искам само клавишите да издават различен тон. Дано мъжът ми си изрови отнякъде неговата  Hug

# 457
Има копче за всеки от двата режима - единия е с мелодия зад всеки клавиш, другия е с тон за клавиша  Peace Но не съм очарована - имала съм и една още по-добра триола - с полутонове - навремето беше 20 лв  ooooh! но от нея по-яко нещо не съм срещала - вече 30 години свири и четвърто дете я ползва  Crazy

# 458
Вчера ходихме до Галерия с цел да напазаруваме в Карфур.Е, не успяхме, толкова хора имаше, такава навалица, ужас.Колички и кошници не намерих, и двете-трите нещица, до които буквално се докопах да взема, ги носих на ръка. После 15-20 мин чакане на касата...
Не знам кога ще повторя, а имах желание да се разпиша и аз в КарфурА.Молът ми се видя някак евтин, знам ли защо, евтини гланцирани плочки по пода, при един дъжд, и малкото внесена влага отвън ще ги превърне в пръзалка, едно такова пусто и празно...До детския център даже не помислих да отида, детето си има фаворитско място за купони и прекарване / Тон Бонбон /, обяви че не би го сменил за нищо на света, и не го интересуват никакви подобни места.Това е, като се поразмине лудницата смятам да пробвам още веднъж, преди окончателно да се откажа да пазарувам в "модерни" магазини.Да живее Метро на околовръстното. Peace

# 459
Моля да ми препоръчате наистина добър педиатър и личен лекар, по възможност в Кичука или Центъра. Искам да се възползвам от смяната през юли, страшно съм разочарована от сегашните ни  Tired...Благодаря Hug

# 460
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате наистина добър педиатър и личен лекар, по възможност в Кичука или Центъра. Искам да се възползвам от смяната през юли, страшно съм разочарована от сегашните ни  Tired...Благодаря Hug
Аз съм доволна от нашата педиатърка д-р Дамянлиева. Кабинетът й е във ВМИ на "Васил Априлов". Ако искаш ще ти дам телефон.

# 461
Вчера ходихме до Галерия с цел да напазаруваме в Карфур.Е, не успяхме, толкова хора имаше, такава навалица, ужас.Колички и кошници не намерих, и двете-трите нещица, до които буквално се докопах да взема, ги носих на ръка. После 15-20 мин чакане на касата...
Не знам кога ще повторя, а имах желание да се разпиша и аз в КарфурА.Молът ми се видя някак евтин, знам ли защо, евтини гланцирани плочки по пода, при един дъжд, и малкото внесена влага отвън ще ги превърне в пръзалка, едно такова пусто и празно...До детския център даже не помислих да отида, детето си има фаворитско място за купони и прекарване / Тон Бонбон /, обяви че не би го сменил за нищо на света, и не го интересуват никакви подобни места.Това е, като се поразмине лудницата смятам да пробвам още веднъж, преди окончателно да се откажа да пазарувам в "модерни" магазини.Да живее Метро на околовръстното. Peace

Еее,чак пък евтин  Stop В "Галерия" са изляти купища пари,а лъскавият гранитогрес по принцип се смята за най-луксозен независимо дали е практичен или не  Wink
Но аз съм и пристратна де,живея на 2 минути пеш от него и за мен е огромно удобство всичко това да ми е концентрирано на едно място  Laughing

# 462
Не съм специалист строителство и вътрешен дизайн, но сега си правя жилище и съм наясно горе долу кое е евтино и кое скъпо в довършителните работи.Без да заформям спор, те уверерявам, че е евтин и нефункционален мола, за кривите паркинги вече беше обсъдено положението, няма да се повтаряме.
Иначе аз с нетърпение съм чакала Карфур, от любимите магазини ми е при пътуванията в чужбинско, пазарувала съм изгодно прилични дрехи за детето и разни домакински нещица, надявам се и тук да е така.
Дано скоро се размине великата лудница и да рефрешна мнението си.

# 463
  • Пловдив

Цитат
Еее,чак пък евтин  Stop В "Галерия" са изляти купища пари,а лъскавият гранитогрес по принцип се смята за най-луксозен независимо дали е практичен или не  Wink
Но аз съм и пристратна де,живея на 2 минути пеш от него и за мен е огромно удобство всичко това да ми е концентрирано на едно място  Laughing

Като човек съ строително образование ще кажа че изпълнението на Галерия е под всяка критика.Строителите май не са чували за фугиране, а на стените и таваните  можеш да видиш колко видии са сложени и колко са спестени съответно Mr. Green.Няма да коментирам това , че падна един от таваните  Laughing и че няколко часа преди отварянето се търсеше лепило (което хваща за два три часа ) , че плочките са се отлепили и , че асансьорите вече няколко пъти се развалят

# 464
  • Пловдив
И аз не съм спец, но също ми направи впечатление,че доста са претупани нещата. Peace
Иначе посетихме детския център,има много играчки,просторно е, като цяло съм доволна и определено пак ще го посетим близките дни.

Общи условия

Активация на акаунт