Къде в Пловдив??? - 11

• 67 583
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
аз се извинявам, че изместихме тук малко за лекарите, но съвсем ми изкочи от ума... иначе съм лична позната на д-р Панчев и му имам доверие, но с баткото ми го снима на ренген, където сега искам с девойката да го избегна. Така че ще видя на кой от двамата ще се спра.

за кардиолог - д-р Владимирова препоръчвам. Частен прием - в уличката срещу дома на Младоженците. С уговорката че ми е препоръчвана от друг лекар и съм била при нея само за консултация.

Също искам да попитам за стегнати рипсени потници различни цветове за лятото... Преди съм купувала от Тера Нова - по 10 лв и всичките без белите не се разпъват въобще, миналата пролет съм взимала и от Плейлайф по 15 лв и те са ОК, но сега нито на едното място, нито на другото... Държа да са качествени обаче, че китайските боклуци на второто пране са двоен размер.

# 436
  • София
Аз, извиках д-р Янакиев в къщи.Има си преносим ехограф.Платих 30 лева за прегледа.Това през първият месец.В петият месец, правихме контролен преглед и пак така постъпих.Иначе Янакиев работи с касата, но на мен не ми се разправяше с направления.
Дори и да имаш направление, пак ще ти вземе пари "защото касата поемала само прегледа", т.е. само да разтвори крачетата, а не високоспециализирано изследване /ако си спомням добре точния израз/!!! Освен това ако отидете при него с направление, ще ви претупа - за 3-4 мин ще сте приключили и далеч няма да е толкова внимателен и любезен  Naughty

Може ли и аз да поискам помощ за лекар тук, че в белия списък нищо не намерих, а в други теми ми препоръчват само софийски лекари... та търся си добър кардиолог, ако е възможно да не се чака по 2 месеца за преглед  newsm78

В МЦ Св. Врач, Военна болница има 2 кардиоложки - д-р Маринова и д-р Опинчева. Съпругът ми ходи при д-р Маринова преди около 3 седмици, тъй като за Опинчева нямало по-скорошни часове. Иначе и двете ни ги препоръча наш близък - завеждащ отделение във Военна болница. Съпругът ми е доволен от Маринова, работи с ЗК, другата също работи с ЗК.

# 437
Момичета,да питам-от къде мога да си купя пясъчник за градината,но да е с капак и по възможност по-голям?
Имаше преди в МЕТРО едни във формата на мида,но сега няма Sad има подобни,но малки  и без капак.

# 438
Момичета,да питам-от къде мога да си купя пясъчник за градината,но да е с капак и по възможност по-голям?
Имаше преди в МЕТРО едни във формата на мида,но сега няма Sad има подобни,но малки  и без капак.
Тип мида с капак, но от по-малките, миналата година взехме от Баумакс. Цена 30 лв, пак от тогава. Може да провериш дали имат тази година, може и други модели да предлагат, но това ни беше достатъчно за в къщи и не съм питала.

# 439
  • Пловдив
Рипсени потници миналага година си купих от подлеза на гарата -български ако влизаш  от страната на Била е в началото отдясно. Същите наскоро ги гледах в подлеза на Тримонциум. Качествени са цяло лято изкарах с тях .

# 440
  • Пловдив
Пускат същите и в хиполенд, но цената им е почти двойна в сравнение с Метро  Rolling Eyes Аз от Метро ги купих за 36лв, а в Хипото бяха 58лв , ако не бъркам  newsm78

# 441
Момичета, тази тема я изпуснах, не съм чела какво сте писали за Галерията, но преди малко минах и аз от любопитство и разгледах и детския център, останах наистина многггооо, ама мноооггго приятно изненадана!
Няма наистина такъв в Пловдив, дано и обслужването е на ниво, както обзавеждането и пространството!  Hug
Огромно е, играчките и модулите са наистина големи, от повечето кончета, колелета и подобни неща имаше по 10 бройки като мернах поне, да не се карат децата!
Попитах за рождените дни, че скоро ще съм на такава вълна, цени не коментирахме, но само това, че няма да е фиксирано за 2 часа, а мислят да е на 3 часа, мен поне ме спечели от сега! Както и това, че ще  се отделят децата в едното от помещенията за рождения ден,без да доплащаш 100 лева както е в Ленинград примерно! Или  да няма опция, както на повечето места, празнуващите да са отделени от другите деца в отделна зала, че на мен наистина ми става криво, как децата от празника ядат торти, пък и да иска човек няма как да почерпи останалите 10,20 или 30 играещи там деца!
За оставяне на дете било 4 лева на час, което за мястото си и асортимента на забавления е доста приемливо!
До хранителния магазин не стигнах, че наистина лудницата беше голяма и контингента беше доста мургав!  Whistling

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 22:37 от ORHIDEA

# 442
А работи ли вече центъра и от колко годишни приемат? Ние като минавахме през седмицата, още не бяха го пуснали. След него видях, че има магазин за детски дрешки Wenice .

# 443
  • Пловдив
А работи ли вече центъра и от колко годишни приемат? Ние като минавахме през седмицата, още не бяха го пуснали. След него видях, че има магазин за детски дрешки Wenice .

Условието е детето да ходи,което за мен е идеално  Mr. Green ,защото на овечето места трябва да е над две

# 444

Условието е детето да ходи,което за мен е идеално  Mr. Green ,защото на овечето места трябва да е над две
А най-първата зала за по-малките ли е? Доколкото видях, играчките в нея бяха за по-малки деца. Друго не можах да видя, че имаше найлони по стъклата.

И има ли къде да седне родителя така, че детето да го вижда?

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 11:03 от JeniB

# 445
  • в обкръжаващия ме хаос
Супер за детския център, а на кой етаж е? Има ли вече отворени магазини?

# 446
И има ли къде да седне родителя така, че детето да го вижда?
Май не - преградата е плътна до около метър и половина, така че няма как детето да вижда навън. Освен ако вътре в центъра няма място за родители newsm78, в което се съмнявам.
Аз когато ходих още не беше отворен, но той и да отвори, в МОЛ-а е такава сторителна площадка, как да си заведеш детето да диша този прах. Според мен не биваше да избързват с откриването преди окончателното завършване на сградата и всички магазини.

# 447
На третия етаж мисля беше, отсреща и нова доста голяма книжарница видях, която беше заредена и може би и тя работи!  Peace Има кафене между двете зали с маси, не знам като се седне каква е видимостта, но ако играе в единия край детето се вижда според мен, но ако отиде на другите играчки в дъното няма да има видимост от родителя!  Peace
Иначе там, където е центъра не видях да е прашно, поне вечерта, беше отделено със стъкла повечето пространство на центъра!
От вчера работи вече, доколкото разбрах, от 10 сутринта до 22 часа мисля казаха!  Hug

# 448
Вие докато напишете, аз вече го посетих Simple Smile Има си кафене, една малка зала и една голяма, която е разделена на няколко сектора. Кафенето е между двете зали, просторно е, не се пуши, има и за хапване. Мъжът ми го оставих там с една книга, а аз отидох до съседния магазин за дрехи и до Карфура. Grinning Хем той спокойно си е чел книжката, хем детето като се е присещало за нас го е виждала. А пък аз си напазарувах:) Има доста играчки, не е прашно, каките и персонала са усмихнати. Като се върнах от магазина, заварих детето с едната кака да си играят в топките. Към 2 часа спокойно си е играла. Обиколила е всички помещения. Simple Smile За 2 часа ни взеха 8лв. Работното време е 10-22 всеки ден.

За магазина на  O'Neill малко съм ви подвела. На 3-ти етаж е, а не на 2-ри! Освен него работят няколко магазина за тенджери, тигани, 2 магазина за компютри, Германос , Колет - за фибички, гривни и т.н. и мисля един магазин за костюми (поне имаше някакви флайери за промоция за абитуренти). Книжарницата също работи. След детския център има и магазин за дрешки и зала за тенис на маса(към 10-тина маси имаше)

# 449
Супер, аз също мисля да се възползвам от мястото за игра в лошо време или някой път след 20 часа!  Hug Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт