Къде в Пловдив??? - 11

• 67 591
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Някой знае ли,до колко работи вечер Карфур?

До 21.30  часа.Аз бях одеве до този магазин, но разочарованието е пълно.

# 421
Някой знае ли,до колко работи вечер Карфур?

До 21.30  часа.Аз бях одеве до този магазин, но разочарованието е пълно.

Благодаря ти!
Ще търся нещо определено.

# 422
За ортопедите - преди да ни изпишат от ВМИ, дойдоха трима от ортопедичното отделение, прегледаха малкия и ми показаха някои упражнения, които да правя всеки ден. След това на навършен първи месец отидохме на ехографско изследване при д-р Хазбун и другата седмица (или по-другата) ще отидем пак на преглед при него.

Последен въпрос
Трябва ли да искам направление от джипито?
Или мога просто ей така да си отида - колко е прегледа 20-30 лв?

# 423
  • Пловдив
Каспър ,при Хазбун няма как с направление,защото той не работи с касата.Иначе може педи да ти даде направление,но ортопеда пак ще намери начин да ти вземе 20 лв за ехографа.Поне при Янакиев и Токмакова това е практиката.Вече ако си се насочила към ВМИ-там не знам как е .

# 424
  • Пловдив
Аз, извиках д-р Янакиев в къщи.Има си преносим ехограф.Платих 30 лева за прегледа.Това през първият месец.В петият месец, правихме контролен преглед и пак така постъпих.Иначе Янакиев работи с касата, но на мен не ми се разправяше с направления.

# 425
Благодаря много.
Ще се обадя и ще проверя дали не съм изпуснала момента.

# 426
  • в обкръжаващия ме хаос
Благодаря много.
Ще се обадя и ще проверя дали не съм изпуснала момента.
Каспър, не отлагай, че при момиченцата е по-вероятно да имат проблем със ставичките. Моята бебка имаше проблемче, но бяхме закъсняли с прегледа, носи ортопедични гащи и се оправи бързо, но за малко да изтървем положението и тогава щеше да тр каиши. Звънни на Янакиев или Хазбун и двамата са много добри, но мен някак ме влече Янакиев.

# 427
  • Пловдив
Аз, извиках д-р Янакиев в къщи.Има си преносим ехограф.Платих 30 лева за прегледа.Това през първият месец.В петият месец, правихме контролен преглед и пак така постъпих.Иначе Янакиев работи с касата, но на мен не ми се разправяше с направления.

Peace Определено това е най-удобният вариант. А ако отидеш с направление в кабинета, то важало само за преглед на око, ако искаш ехограф (без какъвто не може, ако искаш качествен преглед) си плащаш май 25лв. или 20лв. newsm78 Освен това чакаш да ти дойде реда.  Така че при преглед в къщи с точен час, а д-рът е доста точен, си е доста добър вариант. При нас като идва за малкото от вратата самосиндикално погледна и голямото (нали след 3г. е прегледът за дюстабан), че е с изявен дюстабан. Прегледа го също и даде и за него препоръки.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 09:25 от jul

# 428
Къде мога да намеря тениски с къс ръкав O'Neil ?Мъжа ми много ги харесва купувала съм от София,но тук някъде продават ли?
Имат магазин в новия мол, Галерия. На втори етаж е. Като застанеш с гръб към Карфур мисля, че беше в десния коридор.

В Карфур също имаха пижами на Дисни, но за цена не помня, че доста дрешки гледах.

Благодаря!    bouquet    А работи ли магазина или предстои скоро откриване?    bouquet
Работи, иначе нямаше да те пращам  Wink

На мен пък Карфур ми хареса.  Само трябва да се махне малко навалицата и да има повече марки сирена и кашкавал Simple Smile. Аз бях вчера между 1.30 и 3 и беше по-спокойно.

# 429
  • Пловдив
Аз също съм за Янакиев, хубавото е че веднага идва и то в къшщи на крака .

За Карфур ,гледайте добре каква цена ще имате на касовата бележка.Оказа се , че някои неща са с лев по-скъпи от обявената  на големите табелки  #Crazy

# 430
  • София
Каспър, аз съм за д-р Хазбун, на 1 месец и на 5 месеца водих малкия при него, понеже ми е близо и удобно - кабинета му е на бул. Христо Ботев. Мога да погледна допълнително за координати. Личните лекари дават направление за такъв преглед една през 4 месец на детето, когато за някои неща може би е късно. Знаеш как е, хич не ги чакай, ами си действай сама. Прегледа беше 25-30 лв.

# 431
Къде мога да намеря тениски с къс ръкав O'Neil ?Мъжа ми много ги харесва купувала съм от София,но тук някъде продават ли?

Имат фирмен магазин с/у Новотела точно...

# 432

Имат фирмен магазин с/у Новотела точно...
Вече не  Mr. Green Преместиха го в някой от МОЛ-овете ...

# 433
  • Пловдив
Дори и да имаш направление, пак ще ти вземе пари "защото касата поемала само прегледа", т.е. само да разтвори крачетата, а не високоспециализирано изследване /ако си спомням добре точния израз/!!! Освен това ако отидете при него с направление, ще ви претупа - за 3-4 мин ще сте приключили и далеч няма да е толкова внимателен и любезен  Naughty

Може ли и аз да поискам помощ за лекар тук, че в белия списък нищо не намерих, а в други теми ми препоръчват само софийски лекари... та търся си добър кардиолог, ако е възможно да не се чака по 2 месеца за преглед  newsm78

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 15:45 от avia

# 434
  • Пловдив
Каспър, аз съм за д-р Хазбун, на 1 месец и на 5 месеца водих малкия при него, понеже ми е близо и удобно - кабинета му е на бул. Христо Ботев. Мога да погледна допълнително за координати. Личните лекари дават направление за такъв преглед една през 4 месец на детето, когато за някои неща може би е късно. Знаеш как е, хич не ги чакай, ами си действай сама. Прегледа беше 25-30 лв.
Аз бях звъняла в здравната каса и от там ми бяха казали, че през първата година на детето касата поема 3 прегледа, като първия трябва да се направи колкото е възможно по-скоро след раждането. Аз взех направление, когато щерка ми беше на около месец , но поради описаните по-горе причини, така и не поисках второ и трето направление  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт