Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря мрежи за прозорци с рамка, които могат да бъдат прикрепени към дървена дограма?
Как мога да намеря надежден източник на истинска къна за коса?
Къде мога да намеря сервиз на Samsung в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря мрежи за прозорци с рамка, които могат да бъдат прикрепени към дървена дограма?
-
Как мога да намеря надежден източник на истинска къна за коса?
-
Къде мога да намеря сервиз на Samsung в Пловдив?
-
Можете ли да ми препоръчате добър зъболекар за операция на мъдрец?
-
Къде мога да намеря пластмасови шкафчета на колела с чекмеджета?
Определено това е най-удобният вариант. А ако отидеш с направление в кабинета, то важало само за преглед на око, ако искаш ехограф (без какъвто не може, ако искаш качествен преглед) си плащаш май 25лв. или 20лв.
Освен това чакаш да ти дойде реда. Така че при преглед в къщи с точен час, а д-рът е доста точен, си е доста добър вариант. При нас като идва за малкото от вратата самосиндикално погледна и голямото (нали след 3г. е прегледът за дюстабан), че е с изявен дюстабан. Прегледа го също и даде и за него препоръки.
А работи ли магазина или предстои скоро откриване? 
. Аз бях вчера между 1.30 и 3 и беше по-спокойно.