Къде в Пловдив??? - 11

• 67 444
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Някой може ли да ме насочи от къде да си купя лепило с брокат, или някакви безвредни боички за рисуване върху яйца  baloni
Защо не провериш в художническите книжарници - "Дали" на Джумаята, на Гладстон има още една, за други не се сещам.

# 106
  • Пловдив
Къде продават обувки на фирма Торнадо - Пловдив?

Днес си харесах един модел от техните обувки в магазин на ул. Иван Вазов, но ми трябваше по -голям номер, а нямаха...
Никъде другаде не видях такива...

# 107
  • София / Пловдив
Моля, ако някой е виждал някъде детски джапанки да ми каже. 27-28 номер. Трябват ми спешно.

В Мечо Пух има, не е голям изборът на модели, но все ще намериш нещо.

Момичета привет,

Спешно се нуждая от помощ.
Кажете ми къде има добър НЕВРОЛОГ в Пловдив, искам да ....
Д-р Бързински,частен кабинет на ул Анри Барбюс 12.Има договор със Здр,каса

0878 865 505 телефон за връзка

Peace
Страхотен лекар! И аз го препоръчвам!

# 108
Благодаря Ви момичета за съдействието!  bouquet

# 109
 Здравейте,
 търся си слънчеви очила на Айсберг .
 Къде мога да ги открия ?!

# 110
  • Пловдив
Момичета, трябва ми  телефон на сервиза на Самсунг в Пловдив, чичко Гугъл не ми помогна, затова моля ако някой има техника с такава марка да ми даде телефона от гаранционната карта Praynig

# 111
Момичета, трябва ми  телефон на сервиза на Самсунг в Пловдив, чичко Гугъл не ми помогна, затова моля ако някой има техника с такава марка да ми даде телефона от гаранционната карта Praynig
Прахосмукачката ми е самсунг и като ми се счупи една част ми казаха да се обадя в Техномаркет Европа на 4-ти км.

# 112
  • София

Бях там в понеделник, имам един фотоапарат оставен там. К&К Електроникс се казват, наистина официален сервиз на Самсунг и от цяла БГ тук идват уредите с тази марка. Имам и тел, но довечера ще пиша, че сега съм на работа и не мога да видя и протокола. Иначе наистина се намира на техномаркет на 4-ти км, като застанеш с лице към магазина отдясната страна, можеш и с колата да стигнеш до самия сервиз. Не влизаш изобщо в магазина.

# 113
Къде продават обувки на фирма Торнадо - Пловдив?

Днес си харесах един модел от техните обувки в магазин на ул. Иван Вазов, но ми трябваше по -голям номер, а нямаха...
Никъде другаде не видях такива...
И аз не съм виждала,защо не попита продавачката  Peace

# 114
  • Пловдив
Ми щот ми е толкоз акъла... Mr. Green

В магазинчето продаваха обувки на различни фирми...тия бяха от миналия сезон, едва ли щеше да знае, ама аз и не я питах... Blush

# 115
Може ли да ми препоръчате добър хирург стоматолог за операция на мъдрец? Знаете ли колко горе-долу струва такав аоперация?

# 116
Може ли да ми препоръчате добър хирург стоматолог за операция на мъдрец? Знаете ли колко горе-долу струва такав аоперация?

Милена, и четирите ми мъдреца ги извади д-р Батинков - страхотен човек и специалист ... двата ми ги премахна с операция на венеца. Ако се интересуваш, ще ти дам тел. и ще ти обясня къде да идеш.

# 117
КиК Електроникс - тел. 032/90 50 90.

# 118
  • Пловдив
Ако ще ходиш на частно ти препоръчвам Медико-дентален център Авангард, ул. Драва 10А, тел. 96 35 84. Там са ми рязали зъб наполовина, защото трябваше да се отстрани само единия корен, което беше доста по-сложна процедура от изваждането и съм изключително доволна  Peace Може да се обадиш и да питаш за цената.

# 119
  • Пловдив

Милена, и четирите ми мъдреца ги извади д-р Батинков - страхотен човек и специалист ... двата ми ги премахна с операция на венеца. Ако се интересуваш, ще ти дам тел. и ще ти обясня къде да идеш.
napylno podkrepqm,макар че мен ме оперира другия хирург,но всички са много добри,работи в ценъра на ВМИ-то това на васил априлов.На мен преди 2,6 г. ми струваше 100 лв,но не беше и проста операцийката.
успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт