Къде в Пловдив??? - 11

• 67 380
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Може ли да ми препоръчате добър хирург стоматолог за операция на мъдрец? Знаете ли колко горе-долу струва такав аоперация?

Милена, и четирите ми мъдреца ги извади д-р Батинков - страхотен човек и специалист ... двата ми ги премахна с операция на венеца. Ако се интересуваш, ще ти дам тел. и ще ти обясня къде да идеш.

И аз да дам един глас за Батинков- и мен и мъжа ми оправи. Една от операиите ми беше сложна,но нямах никакви проблеми след това. На мъжа ми е правил две на венеца, отново без проблеми след това.

# 121
  • Пловдив
brambi, mamasvetla    bouquet

# 122
Много благодаря за отговорите Hug

# 123
  • -
Къде продават обувки на фирма Торнадо - Пловдив?

Днес си харесах един модел от техните обувки в магазин на ул. Иван Вазов, но ми трябваше по -голям номер, а нямаха...
Никъде другаде не видях такива...
Бенджи,вчера си купих обувки от Иван Вазов на същата фирма-адрес нямам,но на кутията има телефон 032/632282
ако искаш можеш да питаш къде има зареждане с техните обувки.Хубав ден от мен Hug

# 124
  • Пловдив
valka77, благодаря много!   bouquet
Ще им звънна, естествено...

# 125
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате добър хирург стоматолог за операция на мъдрец? Знаете ли колко горе-долу струва такав аоперация?

Милена, и четирите ми мъдреца ги извади д-р Батинков - страхотен човек и специалист ... двата ми ги премахна с операция на венеца. Ако се интересуваш, ще ти дам тел. и ще ти обясня къде да идеш.

И аз да дам един глас за Батинков- и мен и мъжа ми оправи. Една от операиите ми беше сложна,но нямах никакви проблеми след това. На мъжа ми е правил две на венеца, отново без проблеми след това.
Още един  глас за д-р Батинков, а ако не можеш или не искаш при него по някаква причина препоръчвам и д-р Зара Кехайова  Peace

# 126
Момичета, моля за малко помощ ... къде сте виждали пластмасови шкафчета на колела - с по 2,3, 4 чекмеджета ... не искам да са открити и да се виждат нещата по него. В Метро видях, но имат само един цветови вариант, който хич не ме устройва.

# 127
Момичета, моля за малко помощ ... къде сте виждали пластмасови шкафчета на колела - с по 2,3, 4 чекмеджета ... не искам да са открити и да се виждат нещата по него. В Метро видях, но имат само един цветови вариант, който хич не ме устройва.
Този вид шкаф се казва комодин.Търси ги в домашните потреби.Има по-евтини и малко по-скъпи.Разликата е в качеството на пластмасата,има различни цветове и етажи,с колелца и без.Аз имам такъв с 4 чекмеджета,в него си държа боите-голяма работа ми върши.Цените бяха около 20 лева и 32 лева,съответно за по-евтиния и по-скъпия вариант в магазина откъдето аз го купих.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 16:12 от FREZZ

# 128
  • Пловдив
radostche_plovdiv ,в Рила има

# 129
Този вид шкаф се казва комодин.Търси ги в домашните потреби.Има по-евтини и малко по-скъпи.Разликата е в качеството на пластмасата,има различни цветове и етажи,с колелца и без.Аз имам такъв с 4 чекмеджета,в него си държа боите-голяма работа ми върши.Цените бяха около 20 лева и 32 лева,съответно за по-евтиния и по-скъпия вариянт в магазина откъдето аз го купих.

Та кой е този магазин, ако може ...  Praynig

Елфитка, мерси, мила ... още днес отивам да ги видя. Peace

# 130
Този вид шкаф се казва комодин.Търси ги в домашните потреби.Има по-евтини и малко по-скъпи.Разликата е в качеството на пластмасата,има различни цветове и етажи,с колелца и без.Аз имам такъв с 4 чекмеджета,в него си държа боите-голяма работа ми върши.Цените бяха около 20 лева и 32 лева,съответно за по-евтиния и по-скъпия вариянт в магазина откъдето аз го купих.

Единият е щанда за домашни потреби в базара на СЛЪНЧЕВИ ЛЪЧИ-той е за сувенири и домашни подреби,веднага след щанда за кафе.А другия е на ул.Стефан Стамболов,малко преди бившите Гладиатори(Син Плейс,или както и да се казва сега).

# 131

Единият е щанда за домашни потреби в базара на СЛЪНЧЕВИ ЛЪЧИ-той е за сувенири и домашни подреби,веднага след щанда за кафе.А другия е на ул.Стефан Стамболов,малко преди бившите Гладиатори(Син Плейс,или както и да се казва сега).

Благодаря ти, супер ми е удобно тъй като съм на една крачка от Сл.лъчи.  bouquet

# 132
Къде се продава студен чай Липтон
В Метро няма

# 133
Radostche plovdiv,дано да намериш каквото търсиш Simple Smile.Имай предвид,че цените които писах,са от почти преди 1 година,но не вярвам да има промяна.

# 134
В Рила-та имаше един единствен модел и цвят, в базара на Сл.лъчи изобщо такива комоди нямаше, в Хит-а има различни модели, но цветовете не ми пасват.

Ако някой има други идеи, моля, споделете ... дали в Търговиите няма да има по-голямо разнообразие?!

Общи условия

Активация на акаунт