Къде в Пловдив??? - 11

• 67 364
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
В Рила-та имаше един единствен модел и цвят, в базара на Сл.лъчи изобщо такива комоди нямаше, в Хит-а има различни модели, но цветовете не ми пасват.

Ако някой има други идеи, моля, споделете ... дали в Търговиите няма да има по-голямо разнообразие?!
Странно,че е нямало в Сл.лъчи.Сигурно са свършили?Там зареждат по една бройка от вид,защото няма място за склад.Съжалявам,че само те разкарах..

# 136
  • Пловдив
Къде се продава студен чай Липтон
В Метро няма

В Лекси има праскова и лимон Peace

# 137
В Рила-та имаше един единствен модел и цвят, в базара на Сл.лъчи изобщо такива комоди нямаше, в Хит-а има различни модели, но цветовете не ми пасват.

Ако някой има други идеи, моля, споделете ... дали в Търговиите няма да има по-голямо разнообразие?!
Странно,че е нямало в Сл.лъчи.Сигурно са свършили?Там зареждат по една бройка от вид,защото няма място за склад.Съжалявам,че само те разкарах..

Ооо, няма проблем ... живея на една минутка път ... тъкмо се поразходихме. Simple Smile

# 138
  • до Пловдив
някои знае ли кога ще отварят мол галерия  newsm78

# 139
Здравейте!Моля който знае за някакво магазинче за слънчеви очила на булевард Христо Ботев било. да ми обясни в коя част на булеварда е към военна болница или по надолу!Разбрах че имало готини слънчеви очила !Благодаря предварително на отзовалите се!  bouquet

# 140
някои знае ли кога ще отварят мол галерия  newsm78
information@galeriaplovdiv.com
Ако ти се занимава, можеш да им драснеш един мейл. Според официалния им сайт е отворен преди 1 година  hahaha  Иначе ще има Карфур, което е много хубаво!

# 141
А какво е това Карфур, май само аз не знам Laughing

# 142
  • Пловдив

хипермаркет като Кауфланд например

# 143
Това е най-голямата европейска верига за бързооборотни стоки и втората по големина в света.

# 144
На 15 април ще е откриването. Мъжът ми видял някъде билборд.

# 145
  • Пловдив
А да знае някой какви забавления ще има в новия мол. Синът ми има тогава рожден ден на 12 ще стане и си мислех дали да не го празнува там , ако има интересни забавления.

# 146
  • Пловдив
Четох някъде,че щяло да има пързалка и стена за катерене!  Peace

# 147
  • Пловдив
Това звучи интересно, а верига за бързо хранене ще има ли че освен забавления трябва и да ги нахраним.

# 148
Прави си плановете спокойно другаде

# 149
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт