Къде в Пловдив??? - 11

• 67 528
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Исках да попитам къде има хубави чанти за лаптопи - женски модели някакви - проверила съм Технополис и Техномаркет, не си харесах нищо. Чудех се къде другаде?

Преди време си бях харесала супер дамски модел - кожа, много стилна, направо дизайнерска  - в Офис 1 - срущу Метро, в Аркадия. Предвид цената й обаче - не си спомням точно, но около 150 лв. се отказах /аз не го разнасям всеки ден/. Скоро не съм гледала, може да имат и по-хубави. Аз се спрях на по-спортен модел на BELKIN - от Техномаркет, не е мръднала, здрава излезе, а и доста по-евтина.

# 526
Гласувах. Малко ни е далече, ама ще идваме да си поиграем и ние понякога, ако ни приемете Simple Smile
Hug голямо благодаря,когато пожелаете сте добре дошли.

# 527
В Тракия дочух, че майките от блока не допускали "външни" лица до тяхната площадка (от миналата година)  Crazy

# 528
Исках да попитам къде има хубави чанти за лаптопи - женски модели някакви - проверила съм Технополис и Техномаркет, не си харесах нищо. Чудех се къде другаде?

Преди време си бях харесала супер дамски модел - кожа, много стилна, направо дизайнерска  - в Офис 1 - срущу Метро, в Аркадия. Предвид цената й обаче - не си спомням точно, но около 150 лв. се отказах /аз не го разнасям всеки ден/. Скоро не съм гледала, може да имат и по-хубави. Аз се спрях на по-спортен модел на BELKIN - от Техномаркет, не е мръднала, здрава излезе, а и доста по-евтина.

Благодаря
Искаше ми се нещо шаренко, луд на шаренко се радва
Но няма и няма

Накрая взех от Метро промоцията на Карра, идеална е за цената си, хем си използвах точките

# 529
  • Пловдив
Каспър , как се събират точки ? Какво трябва да се прави ?

# 530
Да се пазарува LaughingВсеки 20 лева оборот на Метро ти дават 1 точка, всеки продукт на Каппа е брой точки + доплащане, определено са хубави чантите.

# 531
Търся си ленен панталон, виждали ли сте някъде или още няма заредени

# 532
  • Пловдив
Да се пазарува LaughingВсеки 20 лева оборот на Метро ти дават 1 точка, всеки продукт на Каппа е брой точки + доплащане, определено са хубави чантите.

Това  е ясно , но как и къде се трупат тези точки  Thinking
 Фактури ли да пазя или има нещо друго ?

# 533

Явно е автоматично натрупване... newsm78 Аз се чудя що ми звъняха, да съм се възползвала от офертите им  Laughing

# 534
  • Пловдив
Подсещайте касиерките да ви дават точките.Последният път на мъжът ми нищо не са дали, а аз си правих сметка за куфарчето за тоалетни принадлежности, защото точно толково точки бяха за тази фактура.Да, ама нищо не са му дали и той откъде да се сети да си ги поиска.

# 535
valinia_ruska , приемам всякакви предложения , само да се оправя и да спре да боли  ooooh!

Масажистът е Живко- 0889305828.Кабинетът му се намира близо до "Тримонциум",но той ще ти обясни най-точно,ако се чуете.

А за д-р Людмил Димитров ето ти сайтче :
http://www.lasertherapy-bg.com/aboutus.html

Успех и бързо оправяне!

# 536

Не съм разбрала въпроса ти явно, извинявай .На всеки 20 лв. оборот ти дават лепящ стикер с надпис 1 точка, или нещо подобно.На гише информация има брошури, с описани пормоционалните продукти, и място за лепене на точковите стикери.Пазаруваш, лепиш, събираш нужните точки, доплащаш и получаваш желания продукт на Каппа Peace

# 537

Имам 2 попълнени талона с точки ( общо 80 точки)-ще ти стигнат за две чанти. Двам ги на който желае.

# 538
Да, чантите са хубави, но си мисля, че това е почти реалната им цена
тази за лаптопа беше 40, за 60 си взимаш перфектна маркова... вярно 20 лв са си 20 лв, но и 40 са си 40  Joy

искам да попитам има ли магазин с разнообразие на декоративни възглавнички
в джъмбо няма цветовете, които ми трябват
в дженезис са почти единични бройки, а са ми и големи
не ми се занимава да ходя да купувам възглавници, да търся плат, пък да поръчвам, неее
може и място да е където да поръчам и после да отида да ги взема готови, просто трябва да избегна разкарването до 3 магазина и тапицер.
идеи някакви?

# 539
А, Каспър, и аз съм на тая вълна-търся възглавници за диван. В Дженезис видя ли им цената да ме ориентираш. Иначе имало възглавници в Карфур, но аз още не съм ходила в този магазин. Бях се засилила за едни от магазин Рила, но пък плата им ми се стори много тънък. Последно видях в един магазин на В.Априлов (след кръстовщето с Пещерско шосе, посока 2-ро районно) за пердета и дамаски, че шият възглавници с плат по избор, но беше затворено и не разбрах цена. В сайта на килими Оммо има свежи възглавници, но са около 25 лв бройката, аз мисля да купя 6 и ми се вижда скъпо.
Да питам дали някой тези дни е вадил нова лична карта на Волга, да каже как са опашките. Преди 2 седмици отидох, дадоха ми някакъв номер около 30 беше, но ме предупредиха, че можело да не мина в рамките на деня. На час минавали около 5-6 човека и се отказах да вися.

Общи условия

Активация на акаунт