Къде в Пловдив??? - 11

• 67 405
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,

Интересувам се от албуми по случай завършване на випуск.Някои може ли да ми препоръча добри фото услуги,които биха могли да направят интересен и красив албум.Не искам снимки като за паспорт,а нещо раазлично и художествено. Приемам всякакви идеи!

Албумите ни трябват по повод завършване на детска градина и по повод завършване на 7 клас. Идеята ми е например всяка страничка да е направена като тип колаж със няколко снимки и с някакъв хубав текст.

Усмихнат ден на всички!

# 586
  • Пловдив
Някой има ли преки впечатления от хосписите "Възраждане" и "Милосърдие" (интересува ме стационара, за хора с инсулт)?
Имам впечатления от Милосърдие - баба ми беше там допреди две седмици. И тя е с инсулт и то не много тежък - в 90 % от времето е с акъла си, но се случва и да говори за миналото сякаш е настояще и персонала и се е подигравал, например като каже, че ще стане да отиде на гости на приятелка. Не и правеха никаква рехабилитация и за краткото време, което беше там кракът и ръката, които бяха засегнати се деформираха от това, че изобщо не са раздвижвани, при тоалета и са били толкова груби, така са я блъскали, че стената беше изцапана с кръв. Част от лекарствата, които бяхме занесли си стояха почти непокътнати - не животоспасяващите, а тези, които не са и задължителни, например билкови екстракти. Иначе, когато сме ходили персонала се държи много любезно ... но срещу 1400лв на месец мисля, че това не е достатъчно  #Cussing out
Моля, да ме извинят всички, на които не им е приятно да четат подобни постове, но ако с тази информация помогна и на един от вас да не прави грешка и да праща своите болни  майка, баща, баба .... на това ужасно място, значи си заслужава.   

# 587
  • Пловдив
Здравейте,

Интересувам се от албуми по случай завършване на випуск.Някои може ли да ми препоръча добри фото услуги,които биха могли да направят интересен и красив албум.Не искам снимки като за паспорт,а нещо раазлично и художествено. Приемам всякакви идеи!

Албумите ни трябват по повод завършване на детска градина и по повод завършване на 7 клас. Идеята ми е например всяка страничка да е направена като тип колаж със няколко снимки и с някакъв хубав текст.

Усмихнат ден на всички!
Провери в студио ДИТ - имат добри фотографи според мен - и за  репортажни и за художествени снимки, правят и добро оформление на албуми и колажи  Peace

# 588
Ужас.  #Cussing out Май няма да се намери хостел където да се грижат наистина добре за хората.

# 589
За хосписа-не оставяйте да се шири такова безхаберно унижение-оплачете се-управител,РЦЗ,етични комисии към Лекарския съюз,каквото се сетите-писмено с входящ номер!А и за тези пари би трябвало да се грижат повече от добре.
Дано се оправи жената  Peace

# 590
и какво ще кажат - блъскали са я докато са я преобличали?
рехабилитацията?

това са неща, които не могат да се докажат...
но 1400 лв ми се вижда много голяма месечна сума. мислех, че се движат 500-600 лв
явно съм изостанала

# 591
Дори само подиграването с личността й може да бъде санкционирано-има Етичен кодекс,в който се упоменава  уважаване достойнството на пациента.
Хосписите,мисля, се регистрират по Закона за лечебните заведения.

Ако се раздуха,поне проверка ще направят.Не е редно да се мълчи и  търпи,това е човешко същество,независимо колко е с ъкъла си,заслужава човешко отношение.Не всичко е пари.

Peace

# 592
romantic rose, пиша ЛС за албумчетата

За ресторант Пикник - ако сте навън е идеално, децата много го харесват, защото има доста място за игра с пързалки и т.н. Има и навес, ако завали. Иначе вътре не става много за деца, понеже има нещо като кладенец с жива риба. Но менюто е много разнообразно и стращно вкусно.
Най добре да се види на място, но аз го препоръчвам!

# 593
Дори само подиграването с личността й може да бъде санкционирано-има Етичен кодекс,в който се упоменава  уважаване достойнството на пациента.
Хосписите,мисля, се регистрират по Закона за лечебните заведения.

Ако се раздуха,поне проверка ще направят.Не е редно да се мълчи и  търпи,това е човешко същество,независимо колко е с ъкъла си,заслужава човешко отношение.Не всичко е пари.

Peace
при всичките други издевателства, които се случват ежедневно в държавата ни, на това няма да се обърне внимание
иначе е така, трябва много голямо сърце, за да работиш такова нещо

# 594
преди време си спомням, че говорехте за някакви камъчета вместо стикове за изпотяване - вършат ли работа и ако да - откъде да се вземат

# 595
Момичета, някъде назад прочетох за чаршафите с ластик, но не мога да намеря мястото, пък и може да не е актуална информацията. Откъде се снабдявате с такива? По възможност да не е от Юск, откъдето си купих 2 пъти и след първото пране станаха на нищо. Интересно, че в чужбина (Франция по-специално) не можеш да намериш чаршаф без ластик(ако търсиш случайно), а тук е точно обратното.

Аз си вземам такива чаршафи от Вис Виталис-има от трико и от хавлия. Аз си вземам винаги трико, засега съм много доволна, не са мръднали, меки са, отговарят си на размерите,цените са идеални. Има ги на подземния етаж, ако ходиш питай момичетата там, че са на доста незабележимо място. Дано съм помогнала.

# 596
Здравейте!
Искам да купим на малкия люлка,но се чудя откъде.
Става въпрос за люлка,пластмасова с облегалка.Нещо такова,но да мога да си я сложа другъде,не искам стойка.Смостоятелна люлка ми трябва.   http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/4934
Знаете ли къде има такива?Благодаря!

Ммм дам, такава взехме миналато лято от Вис Виталис, а точно днес гледах такава в един детски квартален магазин. Намира се в Тракия-ако влизаш от Мебелна къща, веднага след първото кръгово движение поглеждаш в дясно, там има голям надпис "детска борса", там имаше такива люлки, май бяха 17,50 лв.

# 597
Здравейте мами,и татковци,разбира се.
Търся ресторант за кръщене...и не само.Искам да е с хубава ,голяма лятна градина,с много зеленина,където можем да избягаме от жегите,а децата могат да играят на воля.Даже като се замисля,може и да не е в града,а някъде наблизо в околностите....важното е да е красиво и с много място...А ако може и да не е много скъпо,ще е направо чудесно.
аз ти препора4вам ето този ресторант там ни бе6е свадбата и сме много доволни от вси4ко ето саита им  http://mehanata.info/
А как са  цените там.И предполагам няма детаска площадка,но пък има много пространство....

А на този ресторант Пикник някой има ли хубави снимки...И там как е

Острова нещо не ми е любим,а и собственика  Sick

Ей тук има снимки: http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=2573
И на мен ми стана любопитно за ходене там за разнообразие и биричка:)

# 598
Момичета, някъде назад прочетох за чаршафите с ластик, но не мога да намеря мястото, пък и може да не е актуална информацията. Откъде се снабдявате с такива? По възможност да не е от Юск, откъдето си купих 2 пъти и след първото пране станаха на нищо. Интересно, че в чужбина (Франция по-специално) не можеш да намериш чаршаф без ластик(ако търсиш случайно), а тук е точно обратното.

Аз си вземам такива чаршафи от Вис Виталис-има от трико и от хавлия. Аз си вземам винаги трико, засега съм много доволна, не са мръднали, меки са, отговарят си на размерите,цените са идеални. Има ги на подземния етаж, ако ходиш питай момичетата там, че са на доста незабележимо място. Дано съм помогнала.

Много благодаря. А нали не става въпрос само за детски чаршафчета, че на мен ми трябват за спалня. Магазина не го знам къде е, но ще го потърся. Много благодаря за ценното инфо. Мисля си, че каквито и да са ще са по-добри от тези в Юск Wink Недопустимо е чаршаф да се завали здраво след първото пране. Никъде не пише, че е за еднократна употреба Rolling Eyes   Laughing

# 599
Здравейте, от къде в Пловдив бих могла да си купя стягащ колан за след раждане?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт