Къде в Пловдив??? - 11

• 67 500
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Не знам цената в Дженезис, защото като видях, че няма да ми свършат работа даже е не попитах.
Иначе в Карфур ги гледах възглавничките - няма нищо подходящо поне не за мен, защото е един груб плат и много ярки цветове - цикламбе, жабежко зелено и тн т, което не знам какъв трябва да е основния цвят освен черен или бял, за да ти свърши работа. Иначе от същия плат има калъфи за плажен шезлонг - те вече са хубави и са по 40 лв, но не ми бяха на дневен ред да се загледам по-обстойно.

На мен ми трябва точно това, за което говориш - по В Априлов трябва да се пада някъде срещу ресторант Мальовица където сега е аптека, дали правилно съм те разбрала? От другата страна някъде сигурно?

# 541
Да, някъде срещу бензиностанцията, до него има китайски магазинчета.

# 542
Момичета къде продават хубави килимчета на прилична цена-тип "циганските".Трябва ми за закърпване на положението за хола под масата,съвсем евтин.Майка ми се беше взела от една циганка и се оказа,че е много хубав съвременен десен,но ако вие ми кажете къде има нещо прилично ще съм ви благодарна.

# 543
  • Пловдив
В Домко има доста прилични и евтини килимчета, без да са цигански...
В Бриколаж или Практикер също гледах онзи ден добри, изгодно, щот са на няква промоция, но са останали само два -три размера и много малко цветове...
Също на добра цена са бълг. на "Декотекс" - Сливен от склада им на ул. Янтра....

# 544
Креми, ако още не си раздала точките, запази малко и за мен, имам планове за някои чанти на Каппа.
Гърлс, искам да си самоподаря хубав портфейл.В последно време ползвам такива на Манго или Еспри, цветни, весели, но се олющват на втория месец.Сега искам нещо по-качествено да си взема, нищо че ще е и по скъпо, ако се сещате къде мога да проверя, ще съм благодарна за инфото.

# 545
  • Пловдив
Емстрес аз харесвам портфейлите на Мориц. Имат магазин , който ще опитам да обясня къде се намира...
Карайки по "6 септември" пресичаш прелеза, който води към гребната и продължаваш към 50 м. От ляво има магазин Зара за мебели, веднага след него нещо като малка градинка пред един висок блок с кафене и люлки. Точно зад тях е едно малко  магазинче /склад/ на Мориц. Те по принцип шият дънки, блузи и ризи, но шият и портфейли от естествена кожа  Peace

# 546
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да купим на малкия люлка,но се чудя откъде.
Става въпрос за люлка,пластмасова с облегалка.Нещо такова,но да мога да си я сложа другъде,не искам стойка.Смостоятелна люлка ми трябва.   http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/4934
Знаете ли къде има такива?Благодаря!

# 547
  • Пловдив
Трябва ми детски пясъчник,който е видял скоро някъде да сподели.
Възглавнички има и в Юск. Peace

# 548
  • София
Портфейл си купих от Petek, на малката главна имат магазин. Естествена кожа, стилен, удобни преградки, мисля, че кожата е телешка. Струваше в намаление около 50 лв. Много съм доволна.

# 549
Препоръчайте ми фирма за външни ролетни щори.
 Искам да е качествено и коректно изпълнение.

# 550
Препоръчайте ми фирма за външни ролетни щори.
 Искам да е качествено и коректно изпълнение.

Аз съм доволна от Ролпласт,слагахме на терасата преди 3 години,нямам забележки за сега  Peace

# 551
  • Пловдив
Трябва ми детски пясъчник,който е видял скоро някъде да сподели.
Възглавнички има и в Юск. Peace

не съм видяла,че не съм ходила скоро,но мисля че в тази брошура на Метро дето е до 05.05 имаше на промоция (тези дето са като мидички ) за 17-18 лв. провери,дано не съм те подвела,всъшност да съм чесна,не съм видяла брошурата,моитее колежки я коментираха и аз казах че имаме същия от преди две години и съм много доволна Simple Smile
Иначе трябва и в Баумакса да има мисля.Успех  Peace

# 552
  • Пловдив
Някой знае ли е къде е сервиза на Делонги? Става въпрос за еспресо кафемашина!
Или откъде мога да си купя цедка за такава машина?  Дали в Технопилис или Техномаркет ще продават ? newsm78

# 553
В Метро има, но са малки - диаметър може би 1,50, в главата ми е останало, че са по 14 лв, но може да съм видяла цената без ДДС.
При градинските неща са, така че може да се обадиш да питаш. Също и в Юск би трябало да има, както и строителните магазини, защото това си е градинска стока и сега й е времето.

# 554
Някой знае ли е къде е сервиза на Делонги? Става въпрос за еспресо кафемашина!
Или откъде мога да си купя цедка за такава машина?  Дали в Технопилис или Техномаркет ще продават ? newsm78

Сервиз на Делонги има до Сточна гара, но не знам дали имат такава цедка.

Общи условия

Активация на акаунт