Керамичните ножове - отзиви

• 29 858
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
Аз мисля, че е хубаво в една кухня да има такива ножове. Но от тях май не зависи колко сръчни ще бъдем в кухнята  Laughing Laughing Laughing

# 61
Идвам от Икея,там имаше комплект 3бр за 69 лв,някой ползвал ли е такива за отзиви!
Мерси предварително!

Aз ги имам от 3-4 месеца. За себе си съм доволна. Откакто ги имам, вече не ползвам металните ножове. Само за рязане на много твърди неща като 'пармиджано' например (много твърдо и сухо сирене) прибягвам към метален нож, понеже вече отчупих върха на единия керамичен, ръчкайки в пармиджаното. Blush Но пък за рязане на зеленуци керамичните ножове са незаменими. Simple Smile
Но да уточня, че преди тези икейските не съм имала други керамични ножове, с които да направя съпоставка.

# 62
Като цяло керамичните ножове се представят за лесно чупливи. Искам така с опит да обясня, че това не е съвсем така.

Бях направил опит с едно керамично острие като го изтървах върху паркет от около метър и малко. Острието не се счупи или нарани, а го изтървах поне 5,6 пъти.

Също така, вчера докато си правех салатка и режех зелен лук за салатата на края на рязането се опитах да изтръскам лука, който беше останал по острието на ножа. Съответно това се правеше с острието на долу към купа изработена от стъкло. Без да искам както тръсках ножа го ударих в ръба на купата. Чесно казано в първия момент си помислих, че острието се е отчупило и съм наранил ножа. Оказа се точно обратното, острието си беше съвсем здраво без никакви забележки, а удъра в ръба беше мога да кажа доста стабилен Simple Smile

И така, ползвайте си ножовете смело и не се притеснявайте много много от наранявания, не са чак толкова крехки.

# 63
Ето с този комплект се сдобих вчера.
Доволна съм, супер режат за сега, защото от ALDI си бях купила два ножа керамични и единия вече се изхаби.

# 64
Супер, каква им е цената и от къде си ги купи?

# 65
Супер, каква им е цената и от къде си ги купи?

На бензиностанцията, на която зареждаме за всеки литър гориво се дават точки.
 Когато се натрупат известен брой, предлагат разни неща на промоция и последно беше този комплект.
12 Е ги платих, това в Испания  Hug

# 66
Екстра значи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт