Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разменя сини ключове за червени в игрите?
Как се получават банери за натискане в игрите?
Как мога да се регистрирам в Lockerz?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разменя сини ключове за червени в игрите?
-
Как се получават банери за натискане в игрите?
За да получите банери за натискане в игрите, първо отидете на „Вашата сметка“ и след това щракнете върху „Вашият VIP статус / Получаване на VIP статус“ в червения сектор. След това щракнете върху иконата с човечето с ковчежето с пари и натиснете „Accéder à la page bynees“. Ще се покажат наличните банери, които можете да натиснете и изчакате.
-
Как мога да се регистрирам в Lockerz?
-
Как се потвърждават опашките в MadWin?
-
Как се играе на Cado и какво представляват розовото прасе и keypass?
Аз играх в yacado и си поръчах 3 DVD .От ноември миналата година ги чакам и още нищо не съм получила.Играх в prizee и от там си поръчах лепенки и на другия месец ми ги докараха.Обаче сайта нещо е много променен и от яд се регистрирах в gratkado.Колко време чакаше за тези раници
Питам,защото до колкото разбрах,до края на годината колкото точки имаш,трябвало да се изразходват,защото се нулирали .Моля те ,дай ми някакъв съвет,към кого да се обърна за подаръците
.Говоря за Кадото.. ,а не градкадо.