Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 534
  • 439
  •   1
Отговори
# 315
Сайтовете с игри и награди се завръщат в блога.Днес бе публикуван ТОП 5 на сайтовете за да могат новите потребители са се запознаят с тях.Предстоят новини и всичко останало към тях Simple Smile

http://igraite.blogspot.com/

Ако искате да бъде добавен сайт, който доставя награди до нас,а го няма в блога може да ми драсне на ЛС.

# 316
Здравейте дами.Пиша ви,за да се похваля играх в actualno.com в играта "Сподели и спечели" и днес видях,че съм сред победителите от вчера.Сега очаквам емейл и ще ви се похваля когато си получа наградата  Laughing

# 317
Пак съм аз.Получих емейл където пише,че мога да си получа подаръка в София,а ако не съм от там мога да го получа чрез куриер за моя сметка или мой познат от София да ми го вземе,но пак ще трябва да ми го прати и услугата е 6,20.И май ще трябва да се изръся  Rolling Eyes

# 318
Пак съм аз.Получих емейл където пише,че мога да си получа подаръка в София,а ако не съм от там мога да го получа чрез куриер за моя сметка или мой познат от София да ми го вземе,но пак ще трябва да ми го прати и услугата е 6,20.И май ще трябва да се изръся  Rolling Eyes
Каква е наградата? Струва ли си?

# 319
НАГРАДА:
За да бъдете актуални това лято с красив загар, Аctualno.com предлага комплект швейцарска плажна козметика на Daylong. Наградата се състои от две части:

* плажно масло 50+ фактор или 25 фактор по избор (при изчерпване на количествата от едната разновидност ще бъде предлагана само другата разновидност);
    * хидратиращ лосион за тяло, за след плаж.

# 320
Здравейтe,  може ли да ви помоля да ми изпрати те покана за  lockerz : vatina@abv.bg  Благодаря

# 321
  • Варна
Пратих.

# 322

Егати излагацията, честно! Направили игра с награди и карат хората да си плащат пощенските... тц,тц,тц,тц....  ooooh!

# 323

Егати излагацията, честно! Направили игра с награди и карат хората да си плащат пощенските... тц,тц,тц,тц....  ooooh!
Да, така е. И аз спечелих, но и от трите им игри и доставката беше на куп (пратиха ми ги заедно). Излезе ми на 8.60 лв. доставката с куриер.

# 324
http://www.candystand.com/

този сайт някой пробвал ли го е?

# 325
  • Плевен
Оле, оле, оле, след 3 или даже 4 месеца подготовка , вчера получих имейл, че от Кадо ми пращат чашата. Просто не мога да повярвам.... А подаръци от месеци не съм засичала, имате ли представа защо  newsm78

# 326
Здравейте, може ли да ми пратите покана за lockerz . Благодаря предварително. selza_@abv.bg

# 327
Здравейте, може ли да ми пратите покана за lockerz . Благодаря предварително. selza_@abv.bg

Готово  Wink

# 328
Момичета и момчета днес си получих плюшеното пиле от http://www.grat-os.com  хахаха много му се радвам  newsm44

# 329
Извинявам се първо за въпроса ,защото може и да не е за тук .Преди време имаше тема за призе дали съществува още или аз не мога да е открия?

Общи условия

Активация на акаунт