Гого, от МАЙската дружинка, става на годинка!

• 26 873
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • вече Пловдив
Добро утро и от нас!
Джени, благодаря за кафето, ама искам и закускааааа! Mr. Green
Ели и Малачика, страхотна цветна, весела, предпразнична и различна темичка сте спретнали!   bouquet
Дикси, стискам палци всичко да е наред с Калинчо! Praynig
Мария-Киара, страхотна идея! И аз си мислех скоро колко много се е променила Бела.  Party
И мен вече треска ме тресе заради рождения ден. Като чета, май повечето сте решили кръщене и РД заедно да празнувате?  Аз се чудя вкъщи ли да се съберем или навън в някое заведение. Лошото е, че апартаментът ни е малък и трудно ще съберем семействата на мъжа ми и моето (общо 7 души + нас 3-а), а ми се искаше и кумовете (4 души) да поканим  newsm78 Заведението е чудесна идея, но да е навън... Споделете по-подробно идеи, моля! А иначе кръщенето все повече се разколебавам да е сега. Аз съм кръстена като бебе и естествено нищо не помня, а мъжът ми е бил на 4-5 години и има много хубави спомени. Офффф, ще го измисля...

# 31
Дикси, дано не е нещо сериозно  Hug

Малачика темата е супер, весела и шарена като какаду   bouquet

Айрън лейди ногу постно туй кафенце, добре, че мама ми е пратика кекс  Embarassed

Стела качвай ги още сега ето тук: http://may2009.snimka.bg/?album;aid=483658.

Пепе, благодаря за инфото за термометъра, ще потърся такъв. Пиши по често  Heart Eyes

Ергенина свали Т и вилнее наоколо, все още сополив и със зачервено гърло. Щях да пиша нещо за лекарите и леченията ама нещо загубих ентусиазъм

# 32
  • Русе
Ох, миличкият Калин!  Confused

Стелка
, и на Ради бързо оздравяване  Praynig В общият албум съм направила албум колаж-РД и там ги събирам.

Сега съм се заФанала с правенето на покани за кръщенето и ако ги измъдря днес -утре ще ви ги пусна. Разрешявам копирането, плагиатството и прочие  Mr. Green

Днес ще обсъдим идеята за двете снимки и ще видя за нова рамка, иначе страхотна идея, Мария Чиара  Hug

Не мога да разглеждам снимките във Фейса  newsm78 а имам профил. Все ми дава недостъпно.

Нямам пръст в оформлението на тази тема  Naughty Идеята е изцяло на Малачика. Аз съм се захванала с РД- колажите.

# 33
Ради бързо да оздравява! Какви са тия предпразнични болести?!

Дикси, дано да се разминете с операция!

Ели, кога ще идвате в София? Имаш ли нужда от помощ, кажи си?

# 34
Ех, Ники спи и аз пак се вихря тук. Мерси за кафенцето. Аз сутрин не закусвам. Mr. Green

Дикси, непременно пиши какво са казали докторЯта за Калинчо.

Който иска да ходи за парти артикули до Книжка борса Искър да ми пише. Другата седмица ще пазарувам.

РД на Ники ще е вкъщи - място бол. 6 големи деца - приятелчета на Стефи, 6 деца колкото Ники и родителите им. Бабите и нас не ни броя. Кетъринга и тортата са уредени. Украсата и тя съм я измислила. Поръчала съм и подаръчета за дечицата - винаги подарявам нещо дребно за спомен от РД. Само чакам да наближи края на април.  Heart Eyes

Вчера купувах подарък за 5 годишно и попаднах на тези играчки. Горещо препоръчвам за любознателните батковци и каки, Стефан и той намаза. Wink

# 35
  • Русе
На 3 май ще е великото обикаляне по болниците  ooooh! Имам тренинг от предни години и не се плаша много  Mr. Green Пък и вече те изпревариха и друг се предложи  Heart Eyes. Освен свекъра имаме и други роднини у него село така че надявам се да не се наложи да опирам до вас. Но огромно благодаря за предложената помощ  Hug

Сега ме тресе треска за поканите и колажите, кви прегледи, кви 5 лв.  Mr. Green
Вижте кво измислих за надпис на поканите:
" Денят велик настана
християнче аз да стана.
Дядо поп ще ме ориса
с много здраве, щастие и сила.
На ритуала вий бъдете
и празника със мене споделете!
После у дома ще става веселба!
Крехко агънце пече се
и много бира ще се лее!
Як купон ще има до зори
с много танци и игри!"

И после с по-малки букви ще турна къде ще е събитието.
Сега оформям поканата.

# 36
Ели, много сладко текстче. Аз направих отделен текст и за поканите на кръстниците.
Миналото лято пообрах книжарница Слънчоглед и сама изработих поканите.
Подобни бяха на тези, пак синички и с морски елементи - камъчета, мидички и седефени елементи.
Голям кеф е да се занимаваш с такива неща.... Hug

# 37
  • Русе
Добро утро!

Малачика, благодарности за веселата темичка!

Ели, благодаря, че се трудиш за празничното оформление! Надявам се ходенето по лекари да протече по план, и да си доволна от резултата  Hug!

Дикси, дано се разминете без операция Praynig! Миличкият Калинчо!

Стеле, да се оправя бързичко Ради! Трябва да е здравичък за Рождения ден! Много е сладък!

Ванката и Макси и те са големи сладкишчета! Зайчетата не успях да ги видя, ама ги знам, че са си красавици! Зайо, честита ти нова главица  Grinning!

JeenySJ, благодаря за кафето, имам нужда!

Мигле,  Hug!

tiliata, дано останеш доволна, и рядко да го ползваш Grinning! Браво на юнакът, дано да не качва повече Т!

Рождения ден не съм го измислила още. С родата е ясно - ще се съберем вкъщи. Детското парти ми е още в мъгла - мислех в някакъв детски клуб, ама то всичките бебета на нашата възраст, които познаваме са 2. По тези клубове обикновено за рожден ден затварят за външни посетители, ама като сме толкова малко едва ли ще се навият. В друго заведение не става, защото ще е запушено:roll:. В къщи не е достатъчно широко за няколко щъкащи с проходилки бебета...  Имам още малко време, ще трябва да го измисля! А за кръщенето - синът ми го кръстихме на 2,5 год. и му беше много интересно и забавно. За Йоли обмислях дали да не го направим заедно с рождения ден, но една приятелка ме отказа, като сподели как синът и на тази възраст се е покъсал от рев.  То си е до дете все пак, ама мисля да изчакам до догодина, че да разбира и тя какво става.

Още май исках да пиша, ама забравих. После пак, че доста дълго стана.
Хубав ден на всички!

П.П: Ели, стихчето е страхотно! Браво!

# 38
  • софия
  Ето ме и мен! yu5
Извинявам се,че отново закъснях със закуската!Да ви е сладко!

Благодаря за прекрасната тема!  bouquet
Ели,супер е стихчето!Много ми допадна! newsm10
Мигле,Лято,благодаря ви,милички,че сте загрижени за мен! lovekissЗа съжаление не се
оправям,а по-скоро се влошавам.Уж е настинка,но май не само.  33uu

Идеята на Maria-Chiara,много ми допадна! Peace
Сега се връщаме от мерки и теглилки.И Ицко не само,че не е наддал,ами дори е свалил 200 грама. ooooh!И сега е 8.400кг.И е
само със сантиметър по-дълъг. ooooh!
Със закъснение,но да и е честита месечинката на сладката Евитка! newsm18
Честита месечинка и на Петър и Яна!  ura

# 39
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Ще водя цигането на лекал в 13.20,че още има Т,но аз съм желЕзна и не се плаша Crazy

За РД ще го правя заедно на двете циганета с приятелки с деца PeaceПодаръци по подразбиране ние с баща й/това за Мина/ няма да купуваме.Още по-вече обемни играчки е абсурд.Чудим се къде да разкараме наличните ooooh!Триколка не е имала Божидара,Мина също ще се размине с това съоръжение.На мен са ми грозни/тези масовите/,а и по наблюдения неудобни ни за майка,ни за бебе.Кръщене правихме като беше на 2 месеца PeaceПразненство с роднини няма да има.Изказах се Mr. Green

Дикси,с теб ще се чуем Hug

Темата е прекрасна.Благодаря ти,malachica HugМина не я виждам,но не е болка за умиране Crazy

Ели,дано в Сф прегледите ви минат като по книга Hug

Мaria-Chiara,идеята ти за снимките е страхотна HugВярно задобряваш с ножицата Crazy

Зайо,клипа на зайците ми даде страхотен старт на вчерашния ден!Прекрасни са!

Мина реве ooooh!

# 40
Добро утро Simple Smile
Дикси, и от мен едни силно стиснати палци Hug
Дано се разминете с операция. Но и да се стигне - не се стряскай. Имам сравнително пресен опит с мой братовчед. оперираха го два пъти( имаше две хернии) на 3 и 5месеца. Всичко мина много леко и не е имало проблеми Peace
За софия знам( пак от познат), че в момента в Пирогов отказват да правят такива операции на бебета защото хернииките можели да се скрият  Crazy
Сиска, няма я Мина защото не намерих снимка. Веднага я слагам ако имаш време да пуснеш една в албума със старите колажи Hug
Така....
За р.д. - и при нас ще са два купона. На 4 със семейството, а в събота с бебета Laughing
И аз имам идея да е на открито в двора. Достатъчно голям и озеленен, стига времето да позволи Praynig
Смятам да взема балони, шапки, транспаранти и разни други парти артикули. За храната - не знам. Май повече ще заложа на сандвичи и мезенца, защото повечето ни гости за деца. И торта разбира се Laughing
Кръщането го отлагаме за есента защото много ще ни се събере през май - два рождени дни, две сватби) моята и на приятелка) и два бала Crazy
За подаръците - не знам. Вчера пуснх една поръчка от май тойс за стол за кола и триколка( от двете баби), но ние дали ще купуваме и какво..... Grinning
Хайде на разходки, чудно временце се е отворило 1stroller

# 41
Здравейте  Hug
Чета ви!!!
Нем.,тук съм мацко  Hug
Благодарско на Малачика за страхотната темичка   bouquet
Дикси,успех днес Hug.Дано да не е сериозна работата и Калинчо да се размине от оперативна намеса!
Ели,и аз се включвам.Ако имаш нужда от помощ на 3-ти  Peace
Всички болнички бързо да се възстановяват  Hug
Честито на днешните месечинки!Специално на Яна,целувки от Влади! Heart Eyes
Иска ми се още да пиша,но не ми стига времето.Дано успея да се организирам тези дни и да пиша повечко!
 Hug на всички!
Лек и спокоен ден!

# 42
Аз отсега се моля за хубаво време на 1 май - първата събота след рождения ден на Сияна и Дария. Тогава искаме да направим голямо градинско парти, щото ние и най-близките ни хора сме си доста паплач - заедно с децата сме над 30 души (и това наистина най-бликите ни приятели плюс брат-сестра с гаджетата и бабите и дядовците). Вкъщи няма да навра толкова хора, за нищо на света (не, че не е възможно, по купони за моя имен ден и повече сме се събирали). а при нашите двора е прекрасен и много става за такива неща. Ето и ето и ето как изглеждаше на погачата, ще гледаме да е още по-шарен за рождения ден.
А самия ден ще го отбележим само с бабите и дядовците, ама ще видим къде... Или иначе казано и ние ще сме на принципа - три дни яли, пили и се веселили (като на циганска сватба)  Wink

# 43
Добро утроооо  Heart Eyes
Повдигнахте ми настроението с тези обсъжданки за предстоящите хубави събития ...  Heart Eyes
Malachika, вярно много поводи ще имате през м. МАЙ .... д. да е яко, но важното е, че са от приятни по-приятни!!!  Hug
Аз като гледам детските рождени дни на приятелите ни - те всички траят по няколко дни... а ако детето ходи и на детска градина + 1 още ... И ние ще имаме едно празненство с баби, едно с приятели, с децата .... и аз смятам да купувам балони, празнични шапки, свирки и всякаквъ там дребни допълнителни нещица.
Исках да питам: Ние също сме решили да взимаме акумулаторна количка на Макс още от миналата година (като се роди и така си нарочихме). И аз отдавна гледам за такива, но единствената, която е подходяща за него е това Пег Перего:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/5153  
Понеже тя се управлява с дистанционно от родителя, и е единствената, която я дават от 1 година ... Някой да е срещал друга такава??? Честно казано, не знам и нея къде ще я слагаме  ooooh!, ама ...  
Зайко, дай снимки на прическата  Party

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 11:28 от Maria-Chiara

# 44
Как грозно завидЕх на всички, които живеят в къща  Mr. Green
(чак забравих какво щях да пиша  ooooh!)

На Сиска цигането и то бързо да се оправя!

За РД нищо не мога да кажа. При нас тези работи се празнуват по една седмица. С едната рода, с другата, с деца, големият син и в градината, комшии, приятели....кой кога стигне, тогава идва  CrazyПълна лудница. Обикновено взимам три торти, понякога четири. Големият е роден през ноември и тогава се почват големите зимни харчове. Вече и Виктор си има имен ден през ноември (и моят е тогава, но не го празнувам, защото е световно неизвестен). През декември баткото и свекървата имат имени дни и после се поча голямото Коледно пазаруване.  Joy Сега почваме и голямото пролетно, защото мъж ми и брат ми имат РД след Великден, после Викторовия, а накрая и моят. Мъж ми го обхваща вече пролетната харчателна депресия.
А и братлето ми тази година е абитуриент (не съм в грешка, разликата ни е голяма  Crazy), та по този въпрос моля, дайте идеи какво да му подаря!

Общи условия

Активация на акаунт