Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 432
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Цените съм ти ги написала - виж.
http://eurograde.borsabg.com/?81&0304&97504
Но като сметна общо - не излиза много евтино - от юли нататък е 88лв двойната с изхранването. За децата не знам над 2 години може ли без доп.легло, а то се заплаща отделно. Храната не е на  блок маса, а в стола-ресторант е сервирано, тоест нямаш избор.Иначе не е лоша определено. Малко е далеч от плажа обаче.

Аз да се отчета - Белведере Приморско, 7 нощувки от 27 юни до 04ти юли, двойна стая с разтегателен фотьоил за деца, със закуска и вечеря за нас и ол инкл. за децата, безплатни аниматорки и детски клуб, два басеина, градина, близичко до плажа и центъра - общо 460лв, тоест по 66лв на ден.  http://niktravel.com/content/view/2398/308/

Vidiah na saita im ,4e za vazrasten e 38 lv v tezi dati ti kadeto si gi posochila ...kak taka gi smetna 66 lvnewsm78 ako ste dvama vazrastni 76 lv i neznam kolko deca imate ,mislia ednichko....Spodeli ,za da si go obiasnia!
Sega,az pravia smetka ,4e sme s 2 deca i otivame bash v pikoviat mesec avgust.Ako mojeh da otida iuni i na men shtese da mi se poluchi 300 lv za vsichkite...ama na,togava sa ni otpuskite.

# 106
Ползвам 12% отстъпка за резервация и капаро , направени до 30ти април - тоест до днес. Детето е безплатно, с ол инкл.

# 107
Да разбирам те,и аз днес направих резервацията,платих цялата сума и хванах намаленията.
Както казахме в началото,всеки си има предпочитания.Не можем да ги слагаме в графи-села,скука,много забава и тн..всеки според желанията си.Аз предпочетох бунгала,по простата причина че искам децата да играят на двора пред очите ми,пак ние с мъжлето да се опъваме на верандата.Била съм хиляди пъти на хотел,хубаво е не отричам.Но ми се изкривява врата от еди кой си етаж ,да надничам за да ги наглеждам,когато не работи анимацията.Пак казвам, има си предимства и там,но и минуси.Твоята оферта ми хареса,но ми излиза точно 100 лв по-скъпо.Не съм дребнава за тях,но надделяха предимствата при бунгалата.Пожелавам на всички ви приятно прекарване на лятната ваканция,много радост и щастливи мигове да запечатате с камерите.
  grinning039  sport027 1swing family newsm41

# 108
Миналото лято прекарахме страхотно на една супер вила в Кранево.
Собствениците бяха много мили и внимателни и даже ни правиха и закуска.
Вилата е много спокойна добре обзаведена и най-важното тиха и човек може наистина да почине.
Ние не искахме да пестим просто едни приятели ни я препоръчаха къщата като много спокойна и приятна.
За 9 дни нощувките ни излязоха 350 лева, а екстрите и чистотата в съчетание с любезните домакини бяха по-добре от всеки хотел.
А плажа между Кранево и Албена е просто феноменален. Много дълга плажна ивица и почти безлюдна.
Така че човек спокойно може да изкара лятната си почивка за 8-9 дни с 500- 600 лева без проблеми.
Не правя реклама, но както гледам как се пускат координати на хотели ще пусна и аз телефончето на тази виличка някой ако иска да се възползва и да съм полезна - 0579/66456. Митко и Тинка са собствениците.

# 109
  • Русе
МАРИЯНКАА, а колко човека и за какви стая и легла става дума?   bouquet

# 110
  • София
    Записвам се  да   следя  темата !  Peace Peace

# 111
МАРИЯНКАА, а колко човека и за какви стая и легла става дума?   bouquet
Голяма стая с 3  легла собствен санитарен възел телевизор и хладилник.
И беше много чисто както в стаята така и на барбекюто и кътчето за отдих отвън.
Забравих да Ви пиша по горе че имаше и барбекю и страхотна беседка. Peace

# 112
  • София
Вилата е много спокойна добре обзаведена и най-важното тиха и човек може наистина да почине.
Ние не искахме да пестим просто едни приятели ни я препоръчаха къщата като много спокойна и приятна.
За 9 дни нощувките ни излязоха 350 лева, а екстрите и чистотата в съчетание с любезните домакини бяха по-добре от всеки хотел.
А плажа между Кранево и Албена е просто феноменален. Много дълга плажна ивица и почти безлюдна.
Така че човек спокойно може да изкара лятната си почивка за 8-9 дни с 500- 600 лева без проблеми.
Не правя реклама, но както гледам как се пускат координати на хотели ще пусна и аз телефончето на тази виличка някой ако иска да се възползва и да съм полезна - 0579/66456. Митко и Тинка са собствениците.

Това ви излезна за един човек ли?

# 113
Viliko, от темата за Приморско 2009 останах с впечатление, че ти си човекът, който трябва да попитам за вила "Елена", Приморско. Ако и друг е почивал там - моля за коментар, че сайтът им е мноооого зле... Говорих с тях, но някои неща не успях да доуточня, като например:
Разбрах, че Елена има басейнче - детски ли е и става ли за 3-4 годишно диване? Има ли детски кът, макар и малък? Апартаментите били само западни, а в едната стая само имало климатик. Аз на моите не обичам да им пускам климатик през лятото, но този запад ... Ако сти били там - споделете как е през горещите дни - без климатик живее ли се в края на юни...
И още - препоръчват ни стая на първия етаж, понеже сме с количка. Не знам какво наричат първи етаж - това на партера ли е? Да не се случи така, че пред прозорците ни да има маси или да минават хора и надничат...  Благодаря   bouquet

# 114
Да, има малко басеинче и част джакузи, става за малки, ние с пояс си влизахме.
Стаята ни беше на последния етаж, без климатик и със спуснати завеси - беше ОК.
Отдолу точно покраи стените има наистина маси на ресторанта, но прозорци нямаше май там. за първи етаж - има един на нивото на масите, но май не се даваше като стаи. това трябва него да питаш. Иначе няма асансьор, но количката ние си оставяхме долу на рецепциятята тогава.

# 115
Запивам се да следя темата

# 116
viliko понеже не съм ходила в Приморско досега има ли парк или градинка където да се разхождаме с малките?Как е северния плаж?

# 117

Скъпа Роонкис за 3 души общо цената беше 350 лева като ни правиха и закуски. Heart Eyes

# 118
  • София
Страхотно!Ще им звънна на тези хора!А близо ли е плажа?И как стоят нещата с ресторанти,хр. магазини и изобщо храненето?

# 119
Страхотно!Ще им звънна на тези хора!А близо ли е плажа?И как стоят нещата с ресторанти,хр. магазини и изобщо храненето?
Има много заведения и доста магазинчета в Кранево.
Може да си пазариш каквото си поискаш.
Цените са стандартни - може би съвсем малко по-високи.
 Има страхотно барбекю във вилата с геран и ние често си печахме вкусотии и хапвахме на беседката. 
Плажа е на около 500 метра но мен хич ме няма в ориентацията така че по-добре им се обади на хората те ще ти кажат най-точно.
Ние ходихме с колата до плажа между Кранево и Албена - жесток е 2-3 километра плаж и почти няма жива душа.
Приятен Гергьовден на всички.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт