Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 455
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
viliko понеже не съм ходила в Приморско досега има ли парк или градинка където да се разхождаме с малките?Как е северния плаж?
По картата източно от южния плаж виждам морска градина. Предполагам, че ще става за разходки. Казаха ми, че там имало и детска площадка. На нас обаче /ако сме в Елена/ това ни идва доста далече... Прави се лунапарк в центъра, но за разходка, особено със спящо малко човече не става... Ако някой знае хубави местенца - градинки с катерушки или малко паркче да сподели ...   bouquet 

# 121
  • София
и аз да следя, ние се чудим за свети влас... за 6,50 на легло, но е на наши приятели та за това е така евтинко Simple Smile

# 122
Абе хора, на море отивате - какви паркове искате  Crossing Arms
Не знам да има парк в Приморско, нищо че съм ходила поне 10 пъти.
Специално от Елена като тръгнете и минете целия център - са отишли 2 часа, а едно кафе отнема поне още час, така че за вечерна разходка има как да мине времето. Има въртележки, има разни забавления за деца. Аквапарка не е от тях, поне за малко дете според мен. От началото на северния плаж тръгва голяма асвалтирана улица, крайбрежна един вид, около нея е страхотно за разходки, има и площадки, и катерушки. Зад станция Тишина има един ресторант с голяма градина - там редовно ходим, с жива музика е, но поносимо силна и добра кухня. Пред лунапарка зад училището има страхотна сладкарница. Има влакчета за разходка. На главната има фото студио - обличат те и те гримират със средновековни рокли, на мен ми е любимо, има художници за портрети на живо, миналата година има вечер шоу с едни питони, правят често и концерти. Въобще - има какво да се прави с детенце.

П.П. Вие кога ще ходите, може да се засечем  Laughing

# 123
Ние се каним за 19-27 юни да сме на Приморско, но моите деца все се разболяват, че не знам дали ще са здрави точно тогава... За това и не смея да резервирам нещо отрано. А за паркчето - вярно, че ходим на море, но са ме наплашили че е голяма лудница из Приморско, а аз малкия съм го свикнала да спи навън в количката сред дървенца и пеещи птички  Laughing
Благодаря за насоките за хубавите местенца Hug

# 124
19 ти юни е рано за каквото и да било море в Бг.
Лудница в Приморско става от средата на юли, за юни - гаранция, че е спокойно.
И като боледуват малките - как ще се къпете толкова рано, водата ще е студена  Naughty

# 125
  • с/у ОколоМръсТното

зависи.
Имаше години с много топло време... беше по над 35-38гр. на въздуха и водата беше не по-малко от 27 градуса. Но е въпрос на късмет.
Като цяло, Т на въздуха е много подходяща. Но Т на водата - не винаги.

# 126
Баткото е доста страхлив и от 2-3 филмчета /Пинокио и др./ и приказки /Киплинг и др./ е решил, че ще го глътне кит ако влезе да се къпе. Разчитам на надуваемо басейнче на плажа, което ще пълня с морска вода и ще се плискат двамата. А за мързеливите следобеди - басейнчето в хотела  Peace

# 127
нЕ РАЗЧИТАЙ НА МЪРЗЕЛИВИТЕ СЛЕДОБЕДИ НА БАСЕИНА - ЗАЩОТО Е МНОГО МАЛЪК, ИМА МАЛКО ШЕЗЛОНГИ И ТАМ НЯМА КАК ДА СТОИ ДЕТЕ, ЩОТО КЪДЕТО И ДА СЕ ОБЪРНЕ - ИЛИ ЩЕ СЕ БУТНЕ В МАСА, ИЛИ В ШЕЗЛОНГ, ИЛИ ЩЕ ПЛЬОСНЕ ВЪВ ВОДАТА. иМАЙ ВПРЕДВИД ТОВА.

# 128
  • Под гъбата
Това лято ще бъдем само с едното дете на почивка и по тази причина избираме между хотели без инклузив. Много добри отзиви от наши познати имаме за този хотел http://albatros-bg.hit.bg/bg/albatros1.html

# 129
  • София по рождение

зависи.
Имаше години с много топло време... беше по над 35-38гр. на въздуха и водата беше не по-малко от 27 градуса. Но е въпрос на късмет.
Като цяло, Т на въздуха е много подходяща. Но Т на водата - не винаги.
съгласна съм Party

# 130
Прогнозата за времето е много неблагоприятна за цялото лято. Снощи пак четох оферти, четох и на нищо не се спрях. Нещо като ми хареса и като пусна търсачката за отзиви после тръпки ме побиват.
Хотелите са си на доста сериозни цени, въпреки криза и пр.
И така, зе мен остава варианта да решим нещо когато ни се осводи време и така да тръгнем.

# 131
ЗДРАВЕЙТЕ! НЯКОЙ ХОДИЛ ЛИ Е В ПРИМОРСКО НА ВИЛНО СЕЛИЩЕ КОКИЧЕ 2 ?ИСКАМ МНЕНИЯ АКО НЯКОЙ Е ХОДИЛ НЕКА ДА СПОДЕЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ИЗГЛЕЖДА СУПЕР В САЙТА.ЕТО ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС http://pochivka.bg/o-7305-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … %B8%D1%87%D0%B5_2

# 132
Била ли си в ММЦ?

# 133
СНОЩИ РЕЗЕРВИРАХМЕ БУНГАЛА В ЦАРЕВО "БУНГАЛА ГРУДОВИ"  http://arapiq.hit.bg/ ИЗГЛЕЖДАТ ДОБРЕ, НАДЯВАМ СЕ КАТО ОТИДЕМ ДА ОСТАНЕМ ДОВОЛНИ.ИМАМЕ И ПИНЧЕР И ТАЗИ ГОДИНА ЗА РАДОСТ ЩЕ БЪДЕ С НАС.  АКО НЯКОЙ Е ХОДИЛ ,МОЛЯ ДА ПИШЕ!  bouquet

# 134
Всички тия места за мен не са подходящи -  далеч от плажа или далеч от населено място...не ми е по вкуса с деца.

Общи условия

Активация на акаунт