Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 457
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
НИЕ ТЪРСИМ СПОКОЙСТВИЕ И МЯСТО КЪДЕТО НЯМА НАВАЛИЦА.ВЕЧЕР ДА СИ ПАЛНЕМ BBQ-ТО И ДА СИ ПРАВИМ ВЕСЕЛБАТА .В ХОТЕЛСКИТЕ СТАИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ, ЗА ТОВА ТЪРСИХМЕ БУНГАЛА.  newsm03

# 136
  • В.Търново
Прогнозата за времето е много неблагоприятна за цялото лято. Снощи пак четох оферти, четох и на нищо не се спрях. Нещо като ми хареса и като пусна търсачката за отзиви после тръпки ме побиват.
Хотелите са си на доста сериозни цени, въпреки криза и пр.
И така, зе мен остава варианта да решим нещо когато ни се осводи време и така да тръгнем.

Аз пък четох в интернет,че цялото лято ще бъде много горещо!!!
А какво ще кажете за това Simple Smile http://www.zora-ob.com/

# 137
МНОГО СЕ НАДЯВАМ ДА УЛУЧИМ ХУБАВО ВРЕМЕ.А ТЕЗИ БУНГАЛА ГИ ГЛЕДАХ .НЕ ИЗГЛЕЖДА НИКАК ЗЛЕ.  bouquet

# 138
  • Русе/София
НИЕ ТЪРСИМ СПОКОЙСТВИЕ И МЯСТО КЪДЕТО НЯМА НАВАЛИЦА.ВЕЧЕР ДА СИ ПАЛНЕМ BBQ-ТО И ДА СИ ПРАВИМ ВЕСЕЛБАТА .В ХОТЕЛСКИТЕ СТАИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ, ЗА ТОВА ТЪРСИХМЕ БУНГАЛА.  newsm03

И ние сме така.Когато бяхме без дете,все ходихме в навалицата,по хотели, и там където е купона.Сега е точно обратно.Детето и тук е постояно в навалицата.

# 139
DJULIQ-миналата година бяхме на почивка в бунгала Щереви, те са точно срещу тези на Грудови и имат обща зелена площ, близо са до плажа наблизо има магазини в които има всичко необходимо както и няколко кръчми. Всъщност то не са точно бунгала ами една дълга масивна постройка с отделни стаи, като посредата на сградата има навес с барбекю. Пицарията на плажа е с много добра кухня, задължително я посетете.
+ посещава се предимно от семейства с малки деца, които лудеят до късно вечер, а ние си пиехме аперитива на барбекюто
- свършва много бързо топлата вода, която идва от слънчеви колектори (ние като бяхме края на юни имаше нашествие на огромни скакалци..... е никога не бях виждала толкова голями насекоми) Simple Smile
Ако те интересува нещо друго питай.

# 140
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА БЪРЗИЯ ОТГОВОР!  newsm20 ИНТЕРЕСУВАШЕ МЕ ДАЛИ Е ЧИСТО НАЙ-ВЕЧЕ.ДЕТСКИ КЪТ ИМА ЛИ ?ХОРА КОИТО СА СИ ИЗКАРАЛИ ПОЧИВКАТА ТАМ ДАЛИ СА ДОВОЛНИ? МИНАЛАТА ГОДИНА БЯХМЕ В КИТЕН НА "КЪМПИНГ ВИТОША 1 " http://www.vitosha-bg.com/  И ОСТАНАХМЕ ОЧАРОВАНИ ,НО  РЕЗЕРВАЦИИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПО-РАНО ИНАЧЕ НЯМА МЕСТА.ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ РАЗНООБРАЗИМ  И ЗАТОВА ТЪРСЯ ОТЗИВИ.

# 141
Здравейте,
с наши приятели ще ходим ето тук
http://www.olnad.com/
Моля, ако някой е ходил да сподели какви са му впечатленията, че чувам доста противоречиви мнения, като отрицателните са за чистотата на плажа.
Благодаря ви, предварително!

# 142
МИНАЛАТА ГОДИНА БЯХМЕ В КИТЕН НА "КЪМПИНГ ВИТОША 1 " http://www.vitosha-bg.com/  И ОСТАНАХМЕ ОЧАРОВАНИ ,НО  РЕЗЕРВАЦИИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПО-РАНО ИНАЧЕ НЯМА МЕСТА.
Този къмпинг съм си го харесала от много време и все проверявам дали са си актуализирали цените за лято 2010. Все още седят обаче старите... Плажа далече ли е? Писали са някакви метри, но много не разчитам на това. С 2 малки деца сме и цял чувал кофички и надуваеми неща. Не съм решила още за лятото - лутам се общо взето във всички посоки - от къмпинг, през малко хотелче, та чак до АИ ...  Embarassed

# 143
  • София
Здравейте,
с наши приятели ще ходим ето тук
http://www.olnad.com/
Моля, ако някой е ходил да сподели какви са му впечатленията, че чувам доста противоречиви мнения, като отрицателните са за чистотата на плажа.
Благодаря ви, предварително!

Точно там изхвърлят отходни води. Миналата година имаше репортаж. А и от собствен опит го казвам, морето е много мръсно. Трябва да ходите на плаж в Несебър. Има и доста комари. Аз лично бих избрала друго място за почивка с малко дете.

# 144
ЗА КЪНПИНГ " ВИТОЩА 1 ".НИЕ НА ПЛАЖА ХОДИХМЕ С КОЛА ЗАЩОТО БЯХМЕ С 3 ДЕЦА, ДЮШЕЦИ,КОФИ,БАСЕЙНИ И Т.Н.АКО СИ САМО С ХАВЛИЯТА НЯМА ПРОБЛЕМ ДА ХОДИШ И ПЕША.ИНАЧЕ ОСТАНАХМЕ МНОГО ДОВОЛНИ.ЦЕНТЪРА Е НА БЛИЗО,А БУНГАЛАТА СА В ДЪБОВА ГОРА .ИМА И ПЛОЩАДКА ЗА ДЕЦАТА И ВСЯКА ГОДИНА ГО ОБНОВЯВАТ .  sport027

# 145
Ние ще ходим на Китен с ученически лагер. За мен и за баткото по 185 лв пълен пансион, а за малката само 40лв пътни. В хотел е, надявам се да не се разочароваме. И се надявам и времето да ни е хубаво, защото ще ходим рано-от 21 до 28 юни

# 146
Ние резервирахме в хотел Магнолия Албена.Икономичен вариант за 2 деца под 12 год. и двама възрастни за 100 лв на ден All inclusive.
Ще съм благодарна ако някой сподели мнение за там.Досега не сме били в Албена нито сме ползвали All inclusive.Приятели казаха че за нас с децата там било добре, било спокойно пък знам ли.Вчера от агенцията потвърдиха пък дано останем доволни Simple Smile

# 147
gery_roz, хич не се притеснявайте, ще си изкарате страхотно! Били сме там преди няколко години (3-4  newsm78), дори хотелът не беше тогава още с климатици, басейнът и барът не бяха толкова красиво направени и пак беше супер. Отзад има "поляна", дръвчета, децата може да играят там на воля, басейнът е голям.
Стаите са чисти и храна имаше колкото му се ще на човек. Зависи на какво сте свикнали, но ние изкарахме спокойна почивка (то пА с 2 хлапета какво друго да искате  Wink Hug ) , имаше и тенис на маса, така де - маса и даваха хилки и топчета, така че ако си носите, може и да играете.
Има автобус, който спира пред хотела (на пътя, има-няма 30 м от входа) с него може да ходите и да се връщате от плажа, че не е мн близо, но пък ако обичате разходка сутрин е приятно, минава се през парк с много дървета, така че в никакъв случай не е убийствена жега на отиване.
...за мен Албена си остава едно от най-хубавите места за почивка с деца. Поне няма да мислиш "абе сега като тръгнем от плажа, къде ще ядем, какво ще ядем, докато приготвят храната в някой ресторант децата няма ли да луднат от глад, каква ли ще е храната и т н".

...Жалко, че ние докато се организираме в Магнолия вече няма места  Confused

# 148
Много ти благодаря за отговора.В агенцията която резервирах имат места но сле 10.07
http://www.vakanzia.bg/

# 149
  • София
Все пак дали някой е ходил на този комплекс Зора в Обзор. Невероятно евтино е, чак ми е съмнително. Дават 5-нощувки пакет за 135 лв с закуска и вечеря на човек. Аз запазих едно бунгало, обаче се притеснявам, да не е някакъв леш. Плажа как е? Никога не съм ходила в Обзор.

Общи условия

Активация на акаунт