Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 394
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
# 436
От този линк не разбрах къде е това
Някой ходил ли е скоро в Царево или Равда, как са квартирите там?

# 437
Къща Милеви - Приморско, е линка.
На Равда минах преди две години - след като ги сляха с Несебър - е станало първо скъпо, второ няма плажове. Квартири има евтини, но си е отдалечено, трябва кола. В царево не съм ходила, но от мой приятели знам, че си е малко селце, тихо, спокойно такова. Има доста хотели направени с басейни. Виж хотел Панорама - едни познати бяха ходили и останали доволни - с храна са нощувките - закуска и вечеря. http://www.elmis.hit.bg/

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 09:18 от viliko

# 438
Аз пък попаднах на това за Приморско:
http://www.sturs.net/oferta/8241

# 439
Изглежда много изгодно, наистина. И гледката от терасата и невероятна.

# 440
много добра оферта  Grinning

# 441
Ти нали вече заминаваш  Mr. Green
Това е за началото на юли по 50лв двойната със закуска и вечеря, което е добра оферта наистина!

# 442
разгледайте сайта,има добри предложения и за други хотелчета

# 443
Помагам Вилико  bouquet

# 444
А, аз реших, че още търсиш и се учудих  Peace

# 445
Къща Милеви - Приморско, е линка.
На Равда минах преди две години - след като ги сляха с Несебър - е станало първо скъпо, второ няма плажове. Квартири има евтини, но си е отдалечено, трябва кола. В царево не съм ходила, но от мой приятели знам, че си е малко селце, тихо, спокойно такова. Има доста хотели направени с басейни. Виж хотел Панорама - едни познати бяха ходили и останали доволни - с храна са нощувките - закуска и вечеря. http://www.elmis.hit.bg/

viliko, имаш ли представа в какъв диапазон са цените?

# 446
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ти нали вече заминаваш  Mr. Green
Това е за началото на юли по 50лв двойната със закуска и вечеря, което е добра оферта наистина!

Отдолу пише,че цената е на човек/не за стая/ - правилно ли съм разбрала Thinking/тоест стаята е 240,не 120 Rolling Eyes/

# 447
Именно. Пък и ти гледаш до 20.06 - вече е изтекло почти, надали ще има места.

magnoliamm - двойната беше от сорта на 40-45лв мин.година, нещо такова ми се върти, но има доста екстри: открит басейн, паркинг, детски кът, детски басейн, барбекю, телевизор, кабелна тв, климатик, хладилник, баня/тоалетна, тераса, изглед, ютия, кафе машина, лятна градина, бар-басейн

# 448
  • София
Aaaaaa момчета помагайте.Нашето семейство нещо с бюджета го закъсахме тотално!Помогнете ми да получа информация за т.нар бивше ММЦ Приморско-прочетох някъде че предлагат пълен пансион,но нито мога да намеря снимки,мнения,цени!  Praynig Дайте ми идея и за бунгала с изхранване.Искам да отидеме на почивка заради малкия-да го попече слънчицето!

# 449

Общи условия

Активация на акаунт