Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 392
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
......Има квартири и в северната част, но стаите с климатик са 50 лв. Помогнете ми да взема решение, моля ви!  Praynig

sise_to ,ето аз съм си запазила някой места за приморско на по-евтини цени,но не съм почивала в тях и за това немога да ти дам пресни отзиви Rolling Eyes,пускам ти ги ,защото за 40 лв се дават апартаменти за 3 ма ,а не стаи както ти си споменала,което мисля ,че е добре като цена, а и по-назад в темата видях доста по-отдалечени и скапани стаи за същите пари.дано съм ти  полезна..  Simple Smile

http://pochivka.bg/o-7346-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D … D0%BE%D0%B2%D0%B8

http://pochivka.bg/o-10521-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D0%B5%D0%BD%D0%B0

# 421
Моля,кажете на какви цени се движат маршрутките от Бургас до Приморско?
Реших да пътуваме с влак,но после?

# 422
Вярно е, на повечето места двойната стая е 40-50лв по хотелите, но пък е и друг облика и обстановката. Например Детелини са добри и новички и на нормални цени http://www.hotel-detelini.com/index.html

Моля,Благодаря! - с влак, ама не спален - нали? Цената ти е 38лв двупосочен билет, но си запази място - 0.50ст е. Маршрутката е 3лв/мин.година/ на всеки половин час.

# 423
  • София
Моля,кажете на какви цени се движат маршрутките от Бургас до Приморско?
Реших да пътуваме с влак,но после?

Миналата  година  маршрутката от Бургас  до  Приморско  беше   6 лева !!!  ( Не  знам кой  месец  е била  3,  юли  беше  6 .)

# 424
ПОследния линк всичко точно да,ама тройна стая е 69 лв ..
Ние сме с две деца,едното е вече тийн Rolling Eyes и за това предпочитаме от няколко години насам повече простор..Хотелските стаи на по-нормални цени(до 30-50лв) не са кой знае колко просторни,а и детето(голямото) трябва да спи до нас на съседно легло даречем,което си е неудобство WhistlingДО първи клас биваше Laughing,но вече-абсурд..така,че за горе- долу същите пари си търся и обикновенно наемам апртаментче с две стаи примерно  в някоя нова кооперация(навсякъде вече презастроиха, апртаменти дал господ)Нямам проблем с облика и обстановката,а и не държа да има басейни и други отпред,макар сега гледам по слънчев бряг предлагат апартаменти и в затворени комплекси с басейни ,за който държи Rolling Eyes
Важно за мен е да не е далече от плажа естествено , да е на добра цена (защото ние ходим винаги през август,а тогава е най-дебело като цени)и да има паркомясто за колата,ако може и на сянка Mr. Green Mr. GreenОтносно чистотата не коментирам,защото се подразбира,че всички държим на това..Верно е ,че трябва повече ровене из нета за подобни предложения,но апартамент от собственик за мен е по-добрия вариянт от стая в хотел или апартамент в хотел,където цените са от стотарка нагоре..Един ден ако влеза в дебела пачка може ,ама сега нъцки Laughing и все търсим дявола във въздуха да оправим ако може.. Sunglasses

# 425
  • София
Избирахме, избирахме и моят човек се спря на една виличка, в която е ходил преди няколко години.
Ето тук: http://www.vila-sinemorska-dubrava.hit.bg/
Цени в сайта няма, обадих се, питах за август, казаха ми до 20 - 35 лв за двойна стая, след 20 - 30 лв за двойна стая.
Попитах ресторанти има ли наоколо, той каза "Е, ресторанти е силно казано, но има къде да се хапне, то селото е малко диво"  Crazy
Само да не трябва да си сея домати сама, иначе малки капанчета ще се преживеят.
Сега отивам да резервирам Simple Smile Sunglasses
не е толкова диво в Синеморец - има няколко кръчмички, а в едната (вече съм й забравила името) правеха страхотни чеснови хлебчета... а ако мъж ти е рибар - там на скалите хванахме 3 заргана преди години... когато ги нямаше децата. Обожавам Синеморец, но ще изчакам още година-две да поотраснат наследниците и пак там  Peace

# 426
Злати - за кой период търсиш всъщност?

# 427
аз ли?мани viliko -все август можем ние началото,в най-голямата лудница и като е  дърво за съжаление Rolling Eyes
иначе бих отишла юли например в началото- хем морето е по-покойно юли,хем не е много скъпо тогава ама на-тогава може мъжа ми само..

# 428
Значи август - върха на сезона, евтино - 30-40лв за трима, с климатик и в Приморско - така ли  Laughing

# 429
така, така............ Laughing
всичко може ,само мерак и пари да има.. Laughing
а сега сериозно -относно мен-аз няма да ходя в Приморско ,а най-вероятно в Созопол. Whistling
апартаментЧЕ в Приморско (понеже говорехме за апртаменти)може да се наеме спокойно в диапазон от (40 -70) лева август има голям избор-виж по-горните линкове ,които съм дала..
30лв цена не съм коментирала  -сори  Confused

# 430
Ами понеже даде пример с 40лв на апартамент, после, че 69 ти е много, та затова така. Явно ти си си избрала, аз реших, че търсиш  Laughing

# 431
viliko , 69лв за СТАЯ  ми  е  много дамм..
..мога да преведа още веднъж за теб специално това ,което всъщност исках да кажа..ама ме мързи да пиша-върни се да прочетеш по- нагорце Flutter

# 432
Не, няма проблем - разбрах, намерила си си, аз само исках да ти предложа нещо, но разбирам - излишно е.

# 433
  • София
Аз търсех в Приморско за 30- 40 лв, а Златина ми прати линк на апартаменти, но са заети. В хотел Детелини цена за 2+1 е 49 лв. нощувката, а в квартирата е 35 лв., която е по- близо до плажа. За 10 дена разликата в цените не ме устройва. Благодаря ви все пак за предложенията.   bouquet

# 434

Общи условия

Активация на акаунт