Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 354
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • у нас
Момичета,аз пак се преориентирах-за 50лв. allinclusive в средата на юли в СПА Хотел Бона Вита!Излиза ни за 8 нощувки 780лв.,Дейвид е безплатно.Хотела е страхотен,има лифт до плажа,който е на 400м. от хотела.http://pochivka.bg/o-2819-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%B1% … D0%B8%D1%82%D0%B0  ако някой е ходил...да разкаже

Ами добре изглежда аз даже намерих още един сайт http://www.vaskonitravel.com/offers.php?offer=1289  и цените са им доста добри.Мисля си даже довечера да го предложа на половинката  Peace само дето ако ще ходите от 01.07 тук излиза за 8 дни 720 лв.  newsm78

Малко инфо за хотела  Shocked http://for.journey.bg/topic.php?topic=3851

На мен това инфо ми прилича на мнения на недоволен персонал. В този форум такива глупости се пишат за хотели, в които лично съм ходила, че не на всичко трябва да се вярва  Peace
Дано да е така както казваш,но чичко Гугъл показа и други форуми с кофти инфо за въпросния хотел.
Все пак всеки си решава в какви условия желае да " почива "  Peace

# 526
  • София
Аз се обадих на Инна в Бона Вита.Разликата от 5лв. на човек в цената идва от там,че Vaskoni travel е тур операторската агенция работеща с хотела и получват някакви преференции.Има разлика и в стаите не като обзавеждане ,а като големина.В "парк"е 45лв. на човек,но са малки и имт изглед към парка ,не към морето(не че мен това ме касае),а в "море"стаите са с изглед към морето както е дадено в сайта и са по голями...Дайде съвет  newsm78

Момичета ние ще отидеме там...ще кажа как е...ето едно сигурно мнение което ще получите!Предната година бяхме в Дел Мар Недебър,ще сравнявам с него!Въпреки,че там не беше кой знае какво.А и бяхме само с закуска,която също не беше от най богатите!

# 527
  • София

Там отиваме сега на 12 юни, като се върна ще докладвам.

Такааа, върнахме се вчера от Парайзо Бийч в Обзор.
Като цяло съм доволна, изкарахме една спокойна седмица. Хотела е нов, приятен, чист, персонала е много мил и усмихнат. Голямо предимство за мен е, че е на плажа, слизаш по едни стълбички и си на пясъка. Шезлонгите и чадърите за безплатни за ол инклузива, на плажа също си има бар, това което малко ме дразнеше е, че на плажният бар даваха само кафе, "сок" (степчета някакви) и бира. Аз обичам да пийвам на плажа понякога мента с тоник или нещо подобно разхладително и ми липсваше. Иначе храната беше ок, от 3 звезден хотел чудеса не могат да се очакват разбира се, като цяло си отядох на скара и салати, готвените им неща нещо не ми хващаха окото много. Сокчетата бяха както казах някакви разтворими предполагам, не сме ги пили. Сладолед имаше в един фризер и всеки си взимаше по време на храненията. Имаше винаги палачинки на обяд и вечеря, Ема с това се изхранваше основно. Десертите бяха винаги диня, нишестено кремче, евентуално череши и някоя и друга пастичка. Нямаше много разнообразие, но както се казва, за толкова пари, толкова. Simple Smile

На втория или третия ден дойде една мила какичка и отвори детския клуб, стараеше се да забавлява децата и беше много внимателна, правеше им вечер дискотека, много съм доволна от нея.

Това което на мен ми дойде малко в повече е, че 90 процента от гостите бяха руснаци, останалите немци и ние бяхме единствените българи, всички ни гледаха супер странно особено първите два дни и персонала ни говореха на руски докато ни научат. Нямам против руснаците, бяха сравнително културни (все семейства с деца) обаче щях да се радвам и на малко българи за цвят.

В общи линии хотела за цената на която резервирахме още януари е добре, бих отишла пак, но само с по-голяма компания, за да не се чувствам пак малко като аутсайдер.  Rolling Eyes

Септември, живот и здраве ще докладвам и за Магнолиите на Златни пясъци.

# 528
  • София
pepetia много ти благодаря,а сега ако ти остане време и да качиш няколко снимки  Hug Радвам се че сте изкарали добре.

# 529
Наши познати почиваха в Бона Вита миналата година. Казаха, че е чисто, храната е хубава и подходяща за деца. Като цена също е добре.

# 530
pepetia - за 70-80лв на човек - защо казваш - за тая цена толкова newsm78

# 531
mamasvetla
01.07 - 15.07.2010 г. - 190 лв.  
Цената вклюва
Цената е на лице в двойна стая* и включва:
- 5 нощувки на база All inclusive;
- курортна такса и туристическа застраховка.
 дете от 2 до 12 г. на допълнително легло заплаща 50% от цената за възрастен на редовно легло. - дете от 2 до 12 г. на редовно легло заплаща 70% от цената за възрастен на редовно легло; - възрастен на допълнително легло заплаща 80% от цената за възрастен на редовно легло.
Значи ако сте само двамата да заплащате 190 лв на човек което значи 380 лв.Но ако сте с деца и за тях се заплаща,поне така пише-най добре си направи запитване,мен ако питаш.На профила ти пише че си с бебе така че само 380 лв.

Момичета, след разговор с управителката на Куин Нели, се оказа, че хотела изобщо не предлага изхранване АИ, камо ли пък на тази цена. Поредните фалшиви обяви на туроператор. Моля, никой да не се подвежда!!!!!!!! Пълна измама е това.

Момичета - хотела си има страница - в която ясно е написано какво предлагат и какви са цените. Иначе хотела е страхотен - били сме там  Peace

# 532
  • Враца
ние тия дни си върнахме от арапя, бяхме в бунгала щереви.
мога да кажа, че съм много доволна.
беше чисто,просторно в бунгалата, имаше добре уредено дворче с барбекю и детски люлки.
хазаите бяха чудесни, много разбрани хора. даже по моя молба ми купиха сушилка за дрехи, че се жалвах, че нямаме място за нея в колата Grinning
в стаите имаше телевизор, хладилник, още един голям хладилник на барбекюто, за общо ползване.
във стаите имаше кофи и парцали, за да си почиства всеки когато поиска /казвам го без ирония, това не е хотел, а пък като сме ходили на други бунгала е трябвало да ходя и да си прося метла да си почистя. е, тук има всичко необходимо Peace/

това, което платихме, за да обоснова присъствието си в точно тая тема, е- 240 лв за нощувки- 8 нощувки по 30 лв. уточнявам, че нощувките са на стая, ние ползвахме 2 легла, но мисля, че и с 3 и с 4 такава е цената за юни.
по 20-25 лв на ден за храна. около 80 лв за път.
така точно за 9 дни/8 нощувки, платихме 600 лв, като ние сме с малко дете, за което почти нямаме разходи.

препоръчвам бунгала щереви на тези, които обичат такъв тип почивка, ние пак ще ходим, живот и здраве, догодина. Peace

# 533
  • София
мога да кажа, че съм много доволна.
беше чисто,просторно в бунгалата, имаше добре уредено дворче с барбекю и детски люлки.
хазаите бяха чудесни, много разбрани хора. даже по моя молба ми купиха сушилка за дрехи, че се жалвах, че нямаме място за нея в колата Grinning
в стаите имаше телевизор, хладилник, още един голям хладилник на барбекюто, за общо ползване.
във стаите имаше кофи и парцали, за да си почиства всеки когато поиска /казвам го без ирония, това не е хотел, а пък като сме ходили на други бунгала е трябвало да ходя и да си прося метла да си почистя. е, тук има всичко необходимо Peace/

това, което платихме, за да обоснова присъствието си в точно тая тема, е- 240 лв за нощувки- 8 нощувки по 30 лв. уточнявам, че нощувките са на стая, ние ползвахме 2 легла, но мисля, че и с 3 и с 4 такава е цената за юни.
така точно за 9 дни/8 нощувки, платихме 600 лв, като ние сме с малко дете, за което почти нямаме разходи.

препоръчвам бунгала щереви на тези, които обичат такъв тип почивка, ние пак ще ходим, живот и здраве, догодина. Peace
За юли месец е 57лв. на бунгало.Много скъпо ми се вижда-ние ще сме за 90лв. allinclusive в спа хотела....с басейн и всички удобства!

# 534
Е, ама 57 лв за седмица излиза 400лв, а при вас 630лв - тоест над 200лв разлика. В темата с 500лв на море - сама разбираш - кое е по-вървежно. Иначе къде сте юли за по 45лв на човек???

# 535
За юли месец е 57лв. на бунгало.Много скъпо ми се вижда-ние ще сме за 90лв. allinclusive в спа хотела....с басейн и всички удобства!
Е, ама 57 лв за седмица излиза 400лв, а при вас 630 лв - тоест над 200 лв разлика. В темата с 500лв на море - сама разбираш - кое е по-вървежно. Иначе къде сте юли за по 45лв на човек???
Тия 200 лв. разлика ще отидах за храна, сладоледче и т.н. Аз не виждам голяма разлика в парите, които ще изхарчат за седмица. Друг е въпроса къде какви са условията и най-вече  предпочитанията на почиващия.

# 536
Мур, аз принципно съм против бунгалата по много причини. НО тук се търсят евтини варианти като цяло. Значи ако дадеш за нощувки примерно 300-400лв, имаш хладилник, градина, барбекю, място за тичане на децата - ще си напазаруваш и ще хапваш на място, като тая храна няма да излезе повече от 100лв. В същото време вечер си свободен да се разхождаш, да пиеш биричка, кафенце, сладолед където ти е кеф. А на ОИ трябва да стоиш без да мърдаш в хотела, да ядеш каквото някои друг е избрал, нищо, че може да не ти харесва, а евентуално вечер - ако излезеш - даваш същите пари за разходката, като ако си в бунгалото. Ама крайната сума ще е различна. Като цяло за мен ОИ много ограничава.

# 537
100 лв. за храна за една седмица малко трудно ще стигнат, дори и да си пазаруваш от магазина и да приготвяш всичко сам. Това са грубо казано по 15 лв. на ден. Не че не може, ама все пак трябва сериозни ограничения. Няма да има дори за по едно кафе и биричка към карфотфките  Wink
Аз просто сравних двете оферти.  Иначе смятам, че хубавите бунагала по нашето Черноморие са скъпи, а пък ОИ за мен също е ограничаващ. Но всеки си знае себе си!

# 538
  • София
Ние ще сме в Бона Вита ккЧайка в Зл. пясъци!45лв. ни е с храната all inclusive http://www.vaskonitravel.com/offers.php?lang=bg&offer=1289 за 8 нощувки ни излиза всичко 720лв.Аз не виждам как ще минеме за толкова време на др. място по евтино...Вижте,аз търся точно това...база all т.к. с дейвид ми е важно да има храна на мястото.А и някаква сигурност ми дава това.пък и не сме от голямите миткала Simple Smile Аз искам да отида някъде да почивам на тишина до колкото е възможно,да имам хубава храна и пийване,детето да е щастливо в морето и басейна.Разходката ще си я правиме между вечерята и спането!Не можете да ме убедите че 3-ма души с 15лв. на ден ще изкарат....Минимума според мен с лишения е 50лв.Това са закуска,обяв,вечеря и между другото биричка,сладоледче и т.н......Ох,незнам онази оферта за бунгала Слънчев ден за сега беше най изгодна с пълен пансион за 27лв. на човек....ама там пък ми искаха да платя леглото на дейвид,няма басейн и т.н.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 12:49 от ronkis

# 539
Е, за 15лв може да купиш две кила пържоли и да се разбиете от ядене на барбекюто, недей така  Wink
Закуска - по една тестена с айрян - за трима - излиза не повече от 5лв. Плаж. Връщане на обяд - кило домати, кило краставици, сирене и салам - леко и приятно - на сянка пред бунгалото - 5-6лв. Спане. Игра в градината. По едно следобедно кафенце. Вечеря - по една наденица на скарата пак със салатка наденица- 5-6лв. Та докарва се спокойно. И аз вечерното излизане не го слагам в сметката на 100те лева. Пък и първия и последния ден - когато има път - дори не са пълни дни с три яденета.

ronkis - плюс път, вечерните разходки и тн - та отивате над 1000лв общо. А и за дете пише 30% от цената - вие без дете ли сте?

Ще ти кажа за нас миналата година. Освен нощувката /нашата беше скъпа, но сега има достатъчно оферти по 30-40лв двойна стая/, та за храна, на плажа и за вечер- сме давали по не повече от 40-50лв на ден. Без да се ограничаваме никак. Та пак за тримата става 80-90лв на ден - ама кеф ти кръчма, кеф ти пицария, кеф ти храна на крак - ходихме до околните курорти, въобще голямо разнообразие. Ако бяхме хапвали в стаята - щеше да е доста по-тънко. Просто аз не си падам така  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт