Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 319
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • В.Търново
Благодаря!  bouquet

# 676
Някой да е ходил на къмпинг Камчия? Приятели много ми похвалиха тези къщички, но от снимките нещо не съм особено очарована... пък и цената ми се вижда височка за този стандарт newsm78
http://romantika-kamchia.com/gallery/content/DSC00604_large.html
Гледах и тези вили, те май изглеждат по-добре.
http://pochivka.bg/o-4294-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0

# 677
Taya, за "Романтика" просто забрави. На снимката са дали две къщички с "търговски вид", останалите мнооого къщички са в плачевно състояние. Достъп даже до някои няма, стълбите са избити.
Другата вила за 150 лв на вечер  Shocked
Там си има политика комплексът да се затрие и това си е, иначе морето и плажа са прекрасни.
Като изключим купищата боклуци по плажа. Twisted Evil

# 678
Люлин благодаря ти  Wink Значи резервите ми са били напълно основателни. Трудно ще намеря местенце за нас, че сме много, а вече и с куче  ooooh!
Приятно прекарване на вас  Simple Smile

# 679
Taya, парадоксите по морето се множат. На К и Е в момента плажовете са пълни, а легловата база - полупразна. Като питаш обаче за цените в празните апарт-хотели, можеш да се гръмнеш.
Кръчмите не сме обикаляли, защото се храним в къщи, но също мога да сравня една на плажа във Варна с една никаква си тук. Тук е по-скъпо. "Защото било К и Е".
Ден година храни, тия хора ...
Да ви е честито кучето! Heart Eyes

# 680
Аз се върнах в неделя от Китен-хотел Асарел- единственото предимство е че е близо до плажа. пълна мизерия

# 681
Уиуи, понеже ние ще ходим след 2 седмици на Китен искам да те питам има ли различни забавления за децата,цените по заведенията как са,също така има ли свободна зона на плажа,където да си сложим наш чадър.А самия плаж чист ли?

# 682
  • при моите любими
Да питам и аз , да имате предложения за Созопол, или дори и извън Созопол, посока къмпинг Каваци. Там ми се ходи. Давайте предложения. Вие сте супер   bouquet

# 683
Аз много се чудих и накрая се спряхме на това място в Созопол.Давам ти линк да разгледаш.
Не знам точно какво тьрсиш ,но може да погледнеш.
http://sozopolstay.com/

# 684
Като чета другите теми голям проблем е ентеро вируса.
Това, както и същността на нашата тема ме провокира да ви питам: Има ли тема, ако няма, да направим, за места за настаняване, в които човек може сам да си приготвя храната? Било то в общо помещение или към стаята/апартамента?

# 685
Един съвет към хората, които са се запътили към Делфинариума: Във Фейсбук имат страница, в която има талон за 50% отстъпка. Важи до края на юни, дано да го подновят за юли и август. Peace Днес се възползвахме, след мен един човек много се ядоса, че няма същия талон.

# 686
Да питам и аз , да имате предложения за Созопол, или дори и извън Созопол, посока къмпинг Каваци. Там ми се ходи. Давайте предложения. Вие сте супер   bouquet
и аз търся нещо около каваците , градина или златна рибка
обаче или има само мизерни бунгала, или много скъпи хотели

# 687
  • Русе/София
Като чета другите теми голям проблем е ентеро вируса.
Това, както и същността на нашата тема ме провокира да ви питам: Има ли тема, ако няма, да направим, за места за настаняване, в които човек може сам да си приготвя храната? Било то в общо помещение или към стаята/апартамента?
\

Днес се върна една приятелка от Мирамар-Обзор.Хотела е пламнал от ентеро вируса.Ужас.

# 688
  • при моите любими
Аз много се чудих и накрая се спряхме на това място в Созопол.Давам ти линк да разгледаш.
Не знам точно какво тьрсиш ,но може да погледнеш.
http://sozopolstay.com/

Много добре изглежда, но аз предпочитам в другия край на Созопол, даже повече извън. Предпочитаме да ходим на плаж на Златна рибка или Каваци-Смокиня. Ние сме двама възрастни с дете до 2 години. Предпочитам да е с прехранване или поне закуска да има. И за 7-10 дни да вляза в 500лв без пътните.

# 689
  • Sofia
Един съвет към хората, които са се запътили към Делфинариума: Във Фейсбук имат страница, в която има талон за 50% отстъпка. Важи до края на юни, дано да го подновят за юли и август. Peace Днес се възползвахме, след мен един човек много се ядоса, че няма същия талон.
Благодаря ,Люлин HugНие ще сме там юли.Дано го подновят.Един талон за всички ли трябва да се покаже, или по един на човек? Иначе входа ,колко е?

Общи условия

Активация на акаунт