Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 68 883
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Браво за темата!Записвам се.Днес точно с приятелка обсъдихме варианта да отидеме на бунгалата в Арапя с мъжете и децата.Чула че било хубаво.Но някак си съм скептично настроена.От 3 години само по хотели от 3-4 звезди спиме лятото по време на отпуската и бунгалата ми се струват зловещи.Няма климатик,и насекомите.....Ако може някой да ме разобеди.....  Crazy Сега ще Погледна и тази оферта в Обзор.....

3xi би ли ми казала-аз потърсих в гугъл и ми излезна ето това http://chavdar.seakidscamp.com/?r=home/t66/t87&lang=bg Това ли са стаите в хотела на горните снимки? Изглежда доста добре.Храната как е?Там бунгала ли са или хотел и изобщо как да получа информация за цените all inclusive?Прочетох ,че има телевизор,климатик.....Магазини на близко,аптека има ли?

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 18:29 от ronkis

# 16
  • Враца
Защо не мога да разгледам сайта на този детски лагер Чавдар? 3xi, моля те, дай подробна информация, че се заинтригувах!  Praynig Това за което говориш 500лв на възрастен за 20 дни за нощувка и храна ли става въпрос? За деца до колко години е безплатно? Храната как е? Плажа? Стаите? Твърде евтино ми изглежда, за да е хубаво. Но защо пък не! Как направихте резервацията, онлайн ли? Въобще, моля те, разкажи по-подробно, ако не те притеснявам!  Hug

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 10:44 от Petia:-)

# 17
  • Враца
Браво за темата!Записвам се.Днес точно с приятелка обсъдихме варианта да отидеме на бунгалата в Арапя с мъжете и децата.Чула че било хубаво.Но някак си съм скептично настроена.От 3 години само по хотели от 3-4 звезди спиме лятото по време на отпуската и бунгалата ми се струват зловещи.Няма климатик,и насекомите.....Ако може някой да ме разобеди.....  Crazy Сега ще Погледна и тази оферта в Обзор.....

3xi би ли ми казала-аз потърсих в гугъл и ми излезна ето това http://chavdar.seakidscamp.com/?r=home/t66/t87&lang=bg Това ли са стаите в хотела на горните снимки? Изглежда доста добре.Храната как е?Там бунгала ли са или хотел и изобщо как да получа информация за цените all inclusive?Прочетох ,че има телевизор,климатик.....Магазини на близко,аптека има ли?

ами, айде заедно Mr. Green
ние запазихме на щереви от 6ти юни.

по темата- на арапя, до средата на юни- бунгало с  3 легла- 30 лв на нащувка, 7 нощувки- 210 лв, 100 лв за бензин /примерно/, до 500 лв остават190 лв за храна.
струва ми се, че е достатъчно ако се храниш разумно- примерно да си взимаш разни неща за вкъщи, а не на ресторанти на всяко хранене.
нащият бюджет е маалко по-голям- 600 лв, но за 8 нощувки. Simple Smile

# 18
  • Ямбол
Ще следя тази тема.
Ние засега се оглеждаме за All Inclusive.
Миналата година е имало добри оферти в последния момент - около 250-300лв. на човек за седмица.

# 19
  • Русе/София
Така по въпроса за лагера/понеже изобщо не знам как да напиша  адреса тук/пиша в гугъла детски лагер Чавдар Обзор.Излизат няколко поста ,но общо взето снимките са едни и същи.Миналото лято цената беше 20лв.на ден на човек за нощувка,закуска,обяд и вечеря.Детето ми тогава беше на 3 години и не съм плащала за него.Има хотелски комплекс,има и едноетажни къщи.Мисля,че и в двете обзавеждането е еднакво.Телевизор,климатик,самостоятелен санитарен възел.Не е лукс,но пък и за тия цифри...Закуската беше на блог маса,обядът включва салата,супа,основно и десерт.Вечерята е салата и основно.Алкохол няма.Яденето се сервира в определени часове.За храната мога да кажа,че със сигурност е свястна и сигурна,като се има в предвид,че деца ще я консумират.Плажа е доста близо,голям и чист е .Центъра на Обзор е на 15 мин.път.Резервацията се прави по телефона или там в сайта е даден мисля,че имейл адрес.Моята ми я направи детска учителка,която води деца там отдавна.В началото на темата е даден линк към старата.В нея има даден и линк към тур.агенция,която прави резервации там.Надявам се да съм била полезна.

# 20
Страхотна тема, благодаря на авторката.

# 21
  • Враца
3xi, благодаря за информацията!

# 22
  • софия
Бела Виста- Синеморец, до 18.06 е 55 лв на човек ОИ, детето е безплатно

# 23
  • Sofia
Вчера си резервирахме на бунгалата в Ахтопол - Слънчев ден, не са лукс, съвсем обикновенни са - за 7 дни от 03.07  до 09.07 за самостоятелно бунгало с 4 легла и два пълни пансиона 340лв. ние сме с едно дете т.е. трима души.

# 24
  • София
Вижда ми се несправедливо да искат 15лв. на леглоз а дете на 4г.-пуснах запитване и аз тама и отговора беше такъв  newsm78.На нас ни излиза за 7 дни 483лв. за двама възрастни и едно дете през август на пълен пансион.Скъпо.....

# 25
Вижда ми се несправедливо да искат 15лв. на леглоз а дете на 4г.-пуснах запитване и аз тама и отговора беше такъв  newsm78.На нас ни излиза за 7 дни 483лв. за двама възрастни и едно дете през август на пълен пансион.Скъпо.....
Къде това, пълен пансион?

# 26
# 27
  • при моите любими
Ако отидете извън пиковия сезон , цените са много добри, даже повече от добри http://bg.familiyaclub.com/

# 28
И какво за двете деца по 14 лева ли ще трябва да давам  newsm78

# 29
  • София
еми явно!Аз сега като се зачетох в нета има мноооого хотели с макс. отдалечение от плажа 300м. двойна стая за по 25-30лв. в силния сезон.Хотела е 100 пъти по добре-нов,всички удобства!

Общи условия

Активация на акаунт