Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 68 874
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Вижда ми се несправедливо да искат 15лв. на леглоз а дете на 4г.-пуснах запитване и аз тама и отговора беше такъв  newsm78.На нас ни излиза за 7 дни 483лв. за двама възрастни и едно дете през август на пълен пансион.Скъпо.....

А какви точно са цените за легло и отделно за храна в тия бунгала, че аз нещо не можах да разбера newsm78

# 31
И аз четох разни оферти, вече съвсем се обърках
Не искам да плащам за децата, едното ще е на някакво допълнително легло,другото- и легло няма да ползва

# 32
  • Sofia
mama1+2,аз по нагоре писах за цените, но те са актуални до 10.07, а след това незнам. Иначе за началото на юли 25лв. пълен пансион, а само легло - 12лв.
ronkis , на нас миналата година август месец обаче за 7 дни ни излезе около 540лв. Самостоятелно бунгало с 4 легла с два пълни пансиона. Ние сме трима.

# 33
  • София
mama1+2,аз по нагоре писах за цените, но те са актуални до 10.07, а след това незнам. Иначе за началото на юли 25лв. пълен пансион, а само легло - 12лв.
ronkis , на нас миналата година август месец обаче за 7 дни ни излезе около 540лв. Самостоятелно бунгало с 4 легла с два пълни пансиона. Ние сме трима.
Да ви кажа честно след онази оферта на зxi в Обзор направо всичко ми се вижда скъпо.Така обаче като погледна априлска мама 540лв. за 4 легла,пълен пансион за 2-ма възрастни и едно дете 540лв. не са като че ли чак толкова много.  newsm78 Добре де хайде да направиме една сметка ако спането в хотел за двама възрастни е 25лв.-каквито оферти има много за силния сезон и ако детето на допълнително легло е безплатно.Почивка за 10 дни.Какво се случва след това....Гориво (ние сме на газ)при нас не повече със Seat-a  от 150лв. отиване и връщане.До тука тотала е 400лв.-напълно приемливо до тука.Какво става обаче с храната трябва да сложиме поне по 50лв. на ден-сутрин да кажеме,че няма разход(ние си слагаме в хладилника кашкавалче,саламче,масалце,лютеничка,сиренце)и хапваме в хотела преди плаж.Аз винаги си взимам термоканата с мен-за чай,разтворимо кафе,пък и за преваряване на водата ако ми се наложи.Отиваме на плаж-вода ще си носиме от София една голяма туба за да не давам по 2лв. за вода.Обяд:супа за малкия до 3лв.,за нас по 5лв. и като сложиме бира или безалкохолно в повечето случаи-слагаме ги 20лв.Вечеря:тука май е голями харч и в разходките в късния следобяд-хайде да ги сложиме 30-40лв.По тази сметка 50-60лв. на ден нрмално човек може да живее,а мен ако ем питате и по скромно с яденето живееме т.к. обикновенно на морето през деня не ядеме,само вечерта.И в общи линии с 20-30лв. караме на ден за храна.Парите ни отиват по скоро за увеселителни занимания на Дейвид,и ако се отпуснеме да отидеме 2 пъти до Аквапарк-а.Мисля,че семейство с едно дете за 10 дни на море с 1000лв. бюджет ще изкара прекрасно!
В този ред аз все си мисля,че Обзор е мястото където за 500лв. двама възрастни с малко дете биха изкарали чудесно+150 гориво=650 и макс. 200лв. за кеф харч вече сметката тука е друга.... Simple Smile Ох вече мис е ходи много.

# 34
Записвам се да следя  Wink

# 35
  • Враца
Да ви кажа честно след онази оферта на зxi в Обзор направо всичко ми се вижда скъпо.
И на мен така. Давайте още подобни оферти!
Бунгалата в Ахтопол ми се виждат малко мизернички. Хем искам евтино, хем съм с претенции.  Blush

# 36
Тази година ще летуваме на Царево в х-л Саут Бийч  7дни за 483.оолв на база ол ин кузив, двамата със съпругами и Ягодка. Препоръча ми го кака, миналата ходиха с 2 племенички и останаха много доволни.  grinning039

# 37
Дай линк, сайт или оферта, това ли е http://www.southbeachhotel-bg.com/accom.php?lang=1&p=2 ?
За деца до колко години е безплатно?
Иначе на pohod.org има доста оферти за евтини почивки

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 11:29 от Пролетна фея

# 38
Ние бяхме в Царево миналото лято но плажа беше ужасен, с много камъни и много водорасли  Sick
П.С. Но май този хотел си има собствен плаж  newsm78

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 13:39 от Анонимен

# 39

Някой можели да даде отзиви за къмпинг  "Чайка" на  Обзор

# 40
В хотела в Царево този с ол инклузив някой ходил ли е?http://www.southbeachhotel-bg.com/accom.php?lang=1&p=2

# 41
  • France
Аз, в миналогодишната тема, дадох идея за каравана. Ще ви я припомня: една каравана за семейство с 2 деца струва около 2800лв. 2-3 семейства се събират и я ползват на смени. Нощувка в Арапя, например, струва около 15лв/ден на каравана. Има и по-евтино. За да стои целогодишно на морето се плаща около 80лв, но може да се намери място и за по-малко пари.
Аз имам каравана и вече я изплатих- за 2 год.

# 42
Идеята за каравана много ми допада, само дето нямаме приятели мераклии за такъв тип почивка и няма с кой да разделим. Караваните на Арапя бяха просто на божествени места.
А иначе ние изкарахме много добре ето тук и на много прилични цени http://www.arapia-1.hit.bg/
На мен ми хареса защото децата не се налага да са затворени в хотелска стая, а са постоянно навън.

# 43
spirit, а имаше ли мухъл в бунгалата? Ходи ни се на бунгала, но аз имам проблем с плесените и се притеснявам, че в такива къщички влагата е голяма. Също не можах да се ориентирам на какво разстояние са от плажа.

# 44
Бунгалата са много близо до плажа, но иначе са си старички. Не е лукс, но пък има всичко необходимо. В кухнята има и всякаква посуда. Мухъл нямаше, поне не забелязахме Peace

Общи условия

Активация на акаунт